Jump to content

Moto Zajednica

bezec

Članovi
  • Broj tema i poruka

    85
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bezec

  • Rođendan 06.03.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kovačica
  • Motocikl
    Yamaha xtz 750

Poslednji posetioci profila

1455 profile views

bezec's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Sinoc sam stigo samo da ustanovim da svecice bacaju varnicu...i da izgleda nije struja...a danas uopste nisam stigao nista dalje da pogledam...mislio sam da skinem rezervoar, pa da vidim oko dovoda goriva...ali , to narednih dana, kad uhvatim vreme
  2. Hmmm, gde li je taj osigurac, opet ispod rezervoara? Meni kad je spustena nogara upali, ali kad ubacim u brzinu odmah se gasi...a sad nece da pali.
  3. Heh, svetla rade, vrv nije on taj koji je problem
  4. Pa da, i meni je sumnjivo kako bas obe odjednom... videcu kad skinem dal imam varnicu, al nesto mi govori da je nece biti. Znaci nema drugih osiguraca? Ima samo taj glavni kod akumulatora?
  5. Stoji od prepodne, to mi se desilo oko 11...to sam i ja pomislio da je mozda presisao, ali nista, nece...
  6. Ali, ako bi on bio, zar ne bi izgubio i kontakt, mislim komplet struju ? Motor vergla, al ne pali, nema znakova zivota
  7. Drugari,ugasio mi se motor u voznji...imam kontakt, vergla...ugasio se tako kao da sam mu prekinuo struju, a opet mi sumnjivo da su obe svecice crkle odjednom. Pre nego sto sam krenuo,oprao sam ga malo ,bio prasnjav,pa sumnjam da nije voda dospela negde i nesto sjebala. Jel ima vise osiguraca ili samo jedan glavni? Ja sam mogu da pogledam osigurace i svecice i krecem od toga, za nesto vise ,moracu kod majstora...ali bar da imam ideju ,ako ima vise osiguraca,gde stoje?
  8. Pa, i na ovom sajtu sto je postavio el classico, pise da je poliuretan PU54
  9. Evo i ja se prijavljujem za klizac...trebace...
  10. Na mojoj Teneri je bas isti takav roll bar, ali,jbg, ja sam ja tako kupio, nemam pojma gde je 'nabavljen'.
  11. Zdavo drugari...danas sam hteo malo da dotegnem lanac i provalio da nije ravnomerno istegnut,odn. ima jedan deo gde je manje istegnut u odnosu na ostatak lanca i onda moram prema tome da se rukovodim sa dotezanjem a posle ostatak lanca bude malo previse labav (u manualu pise da treba da bude izmedju 2,5 i 3,5 cm)...kad ga u tom delu namestim da bude 2,5 u ostatku lanca dobijem 4-4,5cm. Pretpostavljam da lanac treba da se menja...e sad pitanje je da li je obavezno da se menjaju i lancanici kad se stavi novi lanac ili ne mora?
  12. Jasno mi je bigore, cesto vozim van asfalta, 1,2 eventualno 3 brzina...tu odmah oseti visak goriva. Meni je tako stekalo i stucalo prosle godine dok nisam zamenio one setove , ali tad me potrosnja bila oko 10... Sad sa ovom potrosnjom oko 6,5 ide ok.
  13. Izmedju 6,5 - 7 ... Zavisi od voznje.
  14. Kod mene kad je tako stucao do 3000k obrtaja, bilo je do viska goriva...tek kad su stavljeni novi setovi za karbove, tad se resio problem. Teneras, kolika ti je potrosnja goriva? Dok je stucao, trosio mi oko 10, posle zamene 6-7( zavisi od voznje).
  15. Da...lezaj od lancanika je u pitanju. Otisao sam do drugara i majstora , skinuli tokak i nasli uzrok. Gumeni ublazivaci su solidni, lezajevi na tocku su ok, jedino ovaj na lancaniku je 'otisao' cak se i oseti kao da struze. Na njemu pise made in Japan, razmisljam jel moguce da je jos fabricki? Od ponedeljka resavam to, nije nista komplikovano.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja