Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  796
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1128 Excelent

O članu Arso

 • Rank
  Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!
 • Rođendan 13.10.1957.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Arso

  Savijanje lim debljine 1mm

  U Čačku to možeš da uradiš u Uniprometu. Oni rade metalne odbojnike za puteve pa to za njih nije problem. Meni su savijali, doduše aluminijumski, lim 1,5 milimetara za kofere.
 2. Arso

  BJB Vikend voznja "Stara Planina" 14/15 Jul 2018

  Lepo se ti nama odmori i isplaniraj novu vožnjicu!
 3. Arso

  BJB Vikend voznja "Stara Planina" 14/15 Jul 2018

  Vlado, manje vremena je trebalo Kopoli da smontira Apokalipsu!
 4. Arso

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Levo od Albukerkija!!!
 5. Arso

  Debelo brdo

  Krpljen asfalt nikada nije bio problem, nego ima li nanosa po putu? Jel voda od ovolikih kiša nanela šljunak da ne bude iznenađenja u sred krivine.
 6. Arso

  Debelo brdo

  Zaboravio, demencija je čudo, da postoji tema. Lale, molim te prebaci post u odgovarajuću temu!!!
 7. Planiramo vikend vožnju drinskom rutom od Šapca preko Loznice i Ljubovcije do Perućca, a povratak od Rogačice preko Debelog brda i Valjeva, ima li neko informaciju kakav je put preko Debelog brda posle ovolikih kiša i vremenskih nepogoda?
 8. Arso

  Sta se desilo sa motociklima?

 9. Arso

  BJB Vikend voznja "Stara Planina" 14/15 Jul 2018

  Sa nestrpljenjem čekamo snimke koje je Vlada pravio duž rute!!!
 10. Arso

  Pozdrav

 11. Arso

  Banja Vrujci

  Pa ništa, samo sam se zabezeknuo kada sam u sred grada video kombajn, tako da njihovo kretanje putevima nikoga ne treba da čudi.
 12. Arso

  Banja Vrujci

  U nedelju kada smo se vraćali sa BJB vožnje kombajn u sred Knjaževca!
 13. Arso

  Banja Vrujci

  Ne bih se složio s tobom. Kada bi ih kontrolisala onda na magistrali ili nekom drugom putu ne bi mogao da vidiš traktor bez žute rotacije koja je zakonom precizno propisana. Umesto da ih kontrolišu oni ih tolerišu jer gro tih istih policajaca dolazi sa njive i prema njima oseća neku vrstu solidarnosti. Prošle godine kada smo se vraćali iz Smedereva sa BJB gulaša sin i ja smo brojali. Od prelaska preko auto puta, mislim da je mesto malo Orašje, do Mladenovca sreli smo ili prošli više od 15, što traktora što drugih poljoprivrednih mašina od kojih su na samo 2 i slovima dva bila rotraciona svetla. A kada bi se zakon primenjivao, što se u Srbistanu smatra svojevrsnim svetskim čudom, možda samo dva ne bi imala roraciju. Toliko o kontroli traktora. Inače budući da često vozim od Čačka do Šapca mnogima je čudno što uvek idem Ibarskom do Ćelija, a ne preko Banje Vrujci i Mionice do Divaca kuda je kraće za desetak kilometara. E pa upravo iz ovog razloga, kolko god da je na magistrali od Lajkovca do Valjeva ponekad gužva barem je dovoljno pregledna a i traktoristi vode računa jer nije isto kada na seoskoj džadi na njih naleti motocikl, kao u ovom slučaju, ili autobus ili šleper koji idu magistralom.
 14. Arso

  Rupa na rezervoaru - HELP!!!

  Stoposto si u pravu, međutim kada je u pitanju benzin, nikada nisi siguran, zbog toga se i pribegava kalajisanju, odnosno lemljenju. Budući da je sve manje dobrih majstora, ja bih se pre odlučio za tečni metal a paralelno počeo da tražim drugi rezervoar, s obzirom na to da je ova rupa samo prva od verovatno mnogih koje će se, kako neko reče, pojaviti pre ili kasnije.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja