Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  833
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1171 Excelent

O članu Arso

 • Rank
  Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!
 • Rođendan 13.10.1957.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. I ako je ne prodam dotle, ne znam koliko stižem ove godine na Ostrvicu... ali da ću se svojski potruditi da dođem, to ne treba ni da pominjem (pa makar ostajao u podnožju na uštipcima) ;)

  1. Arso

   Arso

   Na Ostrvicu se uvek stiže, kao što se Panteliji ne dolazi slučajno na sahranu!!!

 2. Arso

  Yamaha XJ600S Diversion (Seca / II)

  A sa čim ćeš na Ostrvicu?
 3. Arso

  Nešto između

  Izabrala si najlepšu moguću rutu. Prošle godine sam prvi put u mojih šest i kusur banki, iako živim u blizini, prošao putem od Ivanjice preko Studenice do Ušća i ostao fasciniran. Za iduću planiram, pod uslovom da leto ne bude slinavo kao ovo da ceo jedan dan odvojim za tih pedesetak kilometara i da uživam u lepotama reke Studenice. Da stanem gde god mi se svidi i kuliram.
 4. Arso

  Drumske kafane

  Nisam ja imao negativno iskustvo već moji prijatelji, a da sam ja bio u njihovoj situaciji svakako se ne bih pokupio i otišao u drugu kafanu pre nego bi se malo popričao sa gazda Mićom. Ybog toga i ostalima preporučujem da u velikom luku zaobiđu ovu kafanu, osim ako ne uživaju u tome da ih neko zajebava za njihov novac.
 5. Arso

  Drumske kafane

  Ajde da ne širimo temu, ne pričam o ambijentu nego o tome da se neko kao što to radi Mića sa Savinca izdrkava po meni o mome trošku, jer to onda dobija odlike mazohizma. U kafani koja se nalazi u neposrednoj blizini, takođe na Savincu, ništa nije lošija klopa nego kod izvikanog Miće. Ali što bi se reklo ukusa ima raznih reče đavo i sede golom guzicom na vrelu ringlu.
 6. Arso

  Ostrvica 2017

  Malo je nerealno očekivati 20 i više stepeni polovinom Novembra. Ovo je idealno najniža nije ispod nule a 15 je taman, jedino što ćete vi koji dolazite iz pravca Beograda i Novog Sada verovatno voziti po magli, ali već ste navikli na to. Vidimo se!!!
 7. Arso

  Kako i čime lepiti pleksiglas

  Bison epoxi dvokomponentni.
 8. Arso

  Ostrvica 2017

 9. Arso

  Drumske kafane

  U prijatnoj atmosferi i kod pravog ugostitelja i kajgana ume da bude vrhunska klopa.
 10. Arso

  Ostrvica 2017

  Lale vam udara čežnju!!!
 11. Arso

  Drumske kafane

  Moj prijatelje je svojevremeno doveo neku ekipu slikara na klopu, pre jela su hteli da naruče piće ali konobar nije hteo da ih usluži dok ne naruče i jelo, što znači to nema veze sa nervozom već sa odnosom prema gostima od čijeg novca živiš. Još nekoliko njih mi je pričalo o ponašanju stanovitog Mića, zbog čega su u toj kafani bili tri u jedan: prvi put, poslednji put i nikad više.
 12. Arso

  Drumske kafane

  Jel to ona kafana, kako sam čuo, gde ne možeš da naručiš piće ako prethodno nisi naručio klopu? Ako jeste, onda su upravu oni koji tvrde da postoje ljudi koji uživaju u tome da ih neko u ziguje u zdrav mozak i da još to plaćaju.
 13. Arso

  Kakav je put?

  Kada dolazite iz pravca Ibarske magistrale najbolja varijanta je da od kružnog toka posle Hotela Kole idete Bulevarom Tanaska Rajića, na Google maps se još uvek vodi kao Đorđa Tomaševića. pa posle kružnog toka na kome je spomenik Tanasku, ulicom Milenka Nikšića preko mosta na Zapadnoj Moravi do semafora kod crkve. Tu skrenite desno, pa onda prva ulica levo pored Instituta za voćarstvo, pa onda opet desno pored Gradskog parka i zatim druga ulica levo kojom izlazite na ulicu Vojvode Stepe koja vodi ka izlazu iz grada u pravcu Užica. Na taj način će te da izbegnete svakodnevno zagušenje u gospodar Jovanovoj kod glavne pošte.
 14. Arso

  Crash bars servis Seba

  Meni oni stari za STenere izgledaju skladniji, mada ova nova verzija više pokriva i štiti.
 15. Arso

  Dva cilindra.

  U vreme kada sam bio mlad, a bio sam nekad, važilo je zlatno pravilo kada je reč o britanskim mašinama. Ako ispod Trijumfa, Nortona, BSA, Mečlesa... nema ulja onda ga nema ni u njemu!!! Šalim se nama koji smo odrastali sedamdesetih britanski motori, iako ih ovde nije bilo nešto mnogo, su prirasli za srce, baš kao i Kawa Z 900 ili Honda CB 750. Naprosto, kada pogledaš današnji dizajn motocikala, ti motori su izgledali kao motori. Ali ukusa ima raznih reče đavo i sede golim guzom na vrelu ringlu.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja