Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1948
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Arso

  • Rođendan 13.10.1957.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Čačak
  • Motocikl
    Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

4652 profile views

Arso's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,4k

Reputacija u zajednici

  1. Uvek za, a valjalo bi da ispregovaraš za neki popust jer malo li je kad im odjednom na konak i klopu dođe dvadeset i više motora i tridesetak ljudi.
  2. Baš tako, za putovanje sa sapatnikom je stepenasto sedište bolja varijanta, govorim na osnovu iskustva. Fabričko je dobro kad si sam ali kad je na njemu dvoje svako kočenje sapatnik kliza i penje ti se naleđa, a da ne govorim o čukanju kacige o kacigu.
  3. Za to i jesmo na forumu. Da pomognemo jedni drugima a ne da isprazno palamudimo.
  4. Zašto ne bi probao preko italijanskih tenerista? https://www.facebook.com/MotoClubTenereItalia
  5. Nema ni Franka Pika (1955) a nema ni dama pa nema sa kim da se trka!
  6. Svima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru neka su sretni božićni i novogodišnji praznici
  7. Jasno je to meni, ali i dalje mislim da Yamaha nije iz hira stavila opruge baš one dužine i čaure, da za to postoji neki razlog, ali nisam dovoljno stručan da bih prokužio zašto jer bi bilo jednostavnije da stave duže opruge bez čaura. Očigledno je da postoji neki racionalan razlog.
  8. "Posto sam servisirao vile, podbacio sam po 5 tih nekih podloski pod svaki čep da bih malo sabio iste jelte i uz ulje gustine 15 mesto fabričkih 10" Koliko sam ja razumeo Bigora u tvojim štapovima nije bilo onih čaura za koje je on kada je rasturao svoju viljušku mislio da su nečija budževina a ne fabrički deo. A ako njih nema onda se kod tebe razlikuje i dužina opruga. Ja i dalje čvrsto ostajem pri stavu da Japanac koji je konstruisao viljušku nije iz hira stavio opruge te dužine i onu čauru, a da mi bolujemo od toga da pametujemo i budžimo, što je neki od prethodnih vlasnika očigledno radio.
  9. "Skup jasta je, i ja sam uzeo original tu nehdje oko 1000din. Posle upoređivao sa o ringo ima koje imam kod sebe, nikakve naizgled razlike." Ja sam tu školu prošao. Montirao sam o - ring kakvi se mogu naći kod nas i posle dva meseca ponovo je procureo pa sam iz Barela naručio ovaj koji je i Marko kupio. Kad pogledaš 1.000 i kusur dinara nije zanemarljiva cifra, ali kada uporediš sa nekim drugim stvarima za koje svakodnevno dajem novce onda jto ipak nije skupo. Sve u svemu to je tri paklice cigareta prosečnog kvaliteta, a kad pomisliš na jebadu koju predstavlja skidanje anlasera, čišđenje kanala i montiranje onda je to minorno.
  10. Kada si poslednji put menjao ulje u štapovima_
  11. Morao bi da uzmeš mere sa originalne.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja