Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1547
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1771 Excelent

O članu Arso

 • Rank
  Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!
 • Rođendan 10/13/1957

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

3974 profile views
 1. Da stoji pored kafića Hemingvej. Nije mi jasno što se nisi javio kad si već prolazio devojčice u kafiću znaju koji je moj stan.
 2. Koliko sam čuo, što ne znači da sam u pravu, led ima pravi efekat tek sa sočivima.
 3. Teneristi prođe leto a mi se ne okupismo!!!
 4. Arso

  Vuk Tomanović

  Drago mi je da nisam bio u pravu što se vesti tiče, ali morate imati na umu da se dosta nas direktno loguje na forum.
 5. Da li je tačna vest da je nesretnim slučajem nastradao bivši moto šampion Vuk Tomanović koja je objavljena na fejsu, i ako jeste zašto na našem forumu nema ni reči, mislim da je Vuk zaslužio neku lepu reč za oproštaj.
 6. I na mojoj kamili koja je uvežena iz Švice su isti ravni farovi H4 - H1. Ne zaboravi da prethodno staviš rele onako kako je objasnio bata Rajko.
 7. Relej obavezno kod mene i jedan i drugi far imaju svoj relej.
 8. Mislim da sam već o tome pisao, pa oprostite ako se ponavljam. Nisam protivmik LED farova, ali nisam ni mazohista pa da trpim da se na meni zbog njih iživljavaju na tehničkom pregledu. Upravo zbog toga sam stavio Philips provision sijalice koje daju belu svetlost i za koje proizvođač tvrdi da daju 130 % jaču svetlost u odnosu na standardne H4. Evo već više od pet godina nemam problema prilikom noćne vožnje iako se ne mogu baš pohvaliti nekim vidom u noćnim uslovima. Nemam iluziju da one daju bolje svetlo u odnosu na LED, ali sve dok su na snazi ovakvi konfuzni, da ne kažem sumanuti propisi nem
 9. Tu i tamo. Mala vožnja uz Drinu od Šapca do Perućca.
 10. Ne pričam ti o padu već o najobičnijem preturanju motora sa ćopave. Korman bi se iskrivio u delu gde je savijen i izgubio bi profil cevi, a tu ispravljanja nema. Poprečna šipka zbog toga postoji jer na motokros trci se dešava da vozači padnu po nekoliko puta u toku jedne vožnje, da se korman iskrivi u gornjem delu gde su ručice, a to se rešava navlačenjem cevi i brutalnom snagom. Kormani novije generacije su mnogo niži i debljih zidova ali mnogi vozači na njih stavljaju poprečnu šipku ako fabrički ne postoji, s tim što ove šipke nisu zavarene kao kod nas već su na šrafovima.
 11. Uopšte se me ne bi iznenadilo da neko dođe na ingenioznu ideju da na STeneru ubudži rejsing heblove.
 12. Posle, ne daj bože, prvog preturanja i pada na korman isti možeš da baciš. Ne znam odakle vam ta potreba da stalno nešto budžite i pametujete. Onaj ko je konstruisao takve kormane za moto kros i enduro motore nije to radio iz hira ili dugog vremena.
 13. Biće da me nisi razumeo, nemam ja ništa što vi idete na skup, ali mislim da bi vredelo razmisliti o okupljanju sekte, o čemu stalno pričamo ali se od toga ne mičemo.
 14. Gigantski karpatski miš puać!!!
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja