Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  940
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1329 Excelent

1 Pratilac

O članu Arso

 • Rank
  Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!
 • Rođendan 13.10.1957.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Arso

  Djelove za Hondu CB1000 Big one

  Nešto sam očigledno propustio. Sećam se koliko si jurio da prodaš TDM da bi kupio tu Hondu a sad iz tvog posta čujem da si je prodao. ????
 2. Arso

  MotoGP Ostin, Teksas 2019

  1982. je Keke Rosberg sa samo jednom (jedinom te sezone!) GP pobedom u Formuli I postao šampion sveta, i to jedva, na kraju.
 3. Arso

  MotoGP Ostin, Teksas 2019

  Što bi rekao mudri srBski narod: bolje se roditi bez Q..a nego bez sreće, pa tako i Dovi ničim izazvan izbi na prvu poziciju u generalnom plasmanu.
 4. Arso

  Komentatori 2019

  I ako bi moglo smanjite malo doživljaj sa Rosijem, razume da svako od nas navija za nekoga, uostalom i jasam njegov navijač ali je malo degutantno toliko reči tokom trke trošiti na njega čak i u trenutcima kada doktor nema ama baš nikakvih šansi, ne za pobedu već ni za podijum. Nema sumnje da je Rosi uticao na popularnost MotoGP-a, ali oladite malo jel može imati kontraefekat.
 5. Arso

  Udes na Ubu 07.04.2019.

  Preleću ljudi i kada biciklom udare u auto ili nešto drugo ali ja sam pitao da li je moguće da pri brzini od 50 preleti i u vazduhu se okrene tri ili četiri puta motor težak 190 kilograma bez goriva, kako kaže katalog.
 6. Arso

  registracija

  E pa vidiš ovi koferi su pravljeni po nacrtima kolege iz Engleske koji ih nosi na svojoj kamili i sa njima je registruje pošto ih ne skida. Ali hajde, ako su koferi hommejd šta ćemo sa Givi nosačem, kakve on veze ima sa bezbednošću, kakve veze sa bezbednošću imaju Sebini rol barovi. Nemoj mi reći da si bezbedniji bez rolbarova nego sa njima kakvi god da su. Za ovih 15 godina koliko posle pauze ponovo vozim dva točka ni jednom mi nisu pogledali gume, jer verovatno smatraju da one nemaju nikakve veze sa bezbednošću. Kao što nikakve veze nema ni to što barem u Čačku samo jedan tehnički ima valjke za kontrolu kočnica na motociklima. O kakvoj onda mi to bezbednosti pričamo. Uostalom Alekre je sve to lepo sublimirao. Maltretiraju ljude zbog dnevnih svetala koje neki ovde nazivaju maglenkama a njihova osnovna svrha je da te ostali vide. Maltretiraju zbog led sijalica koje su neuporedivo bolje od standardnih i da ne pričamo dalje. U najkraćem živim za dan kada neko skupi hrabrost pa kao mačke s jebilišta rastera one parazite iz Agencije za bezbednost saobraćaja čija je jedina svrha da primaju debele plate i oštre patku na narodu jer su tako u mogućnosti.
 7. Arso

  registracija

  Ti ili mene ne razumeš ili se praviš! Pitanje glasi, mani se top kejsa sa kojim se motocikl može registrovati bilo gde u normalnom svetu pa stoga mi je tvoje, odnosno njihovo objašnjenje uvreda za inteligenciju, kakve veze ima bezbednost saobraćaja sa nosačima kofera i rol barovima koje poneki nadobudni oblici života koji rade na tehničkim pregledima zahtevaju da budu skinuti?????
 8. Arso

  registracija

  Kada mi ti ili bilo ko bude objasnio kakve veze ima bezbednost saobraćaja sa nosačima kofera, rol barovima i top kejsom složiću se sa tobom.
 9. Arso

  Udes na Ubu 07.04.2019.

  Jedno logično pitanje da li motocikl koji se kreće 50 na čas i udara u auto koji stoji zaista može da ovako preleti preko auta i nekoliko puta se okrene u vazduhu. Ništa ne insinuiram samo pitam. obratiti pažnju na segment 2:07
 10. Arso

  registracija

  U Čačku nije baš tako koliko sam čuo od kolega na onim krupnim tehničkim, gde očigledno hoće da budu veći katolici od pape ljude su terali da skidaju top kejs i nosače kofera.
 11. Arso

  Vremeplov-slike prošlih dana

  Немачки мотоцикл Циндап С 500, са приколицом Штоје, на реклами у београдској штампи из 1931. Нажалост, дама и њен шофер нису наше горе лист, већ је фотографија преузета из брошуре произвођача. Branislav Radovanovic‎ за Био једном један Београд
 12. Arso

  A koji je ovo motor?

  Mislim da Cindap nije radio motocikle sa V motorom. Pre će biti da je neki Harli, što je najverovatnije ili možda Indijan ili Henderson što je malo verovatno..
 13. Arso

  Poklanjam

  Verovatno si pomislio da je u pitanju komparater.
 14. Arso

  Evo nas kod Vas

 15. Arso

  Yamaha Super Tenere XTZ 750

  Baš tako.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja