Jump to content

Moto Zajednica

Arso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  977
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1376 Excelent

1 Pratilac

O članu Arso

 • Rank
  Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!
 • Rođendan 13.10.1957.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Arso

  Topola

  Jutros čujem na radiju 202 da je stradao vozač automobila.
 2. Arso

  Bumbarevo brdo

  U pravu si stotinu puta sam prošao ovim putem od Mrtčajevaca ka Kragujevcu a da sam tek sad uklavirio da to skretanje desno, gledajući iz pravca Bresnice, vodi u Tavnik. Svaki dan čovek nešto novo sazna, ali ipak je to dosta daleko od Bumbarevog Brda, ova raskrnica bi trebalo da pripada ataru sela Bresnica.
 3. Arso

  Bumbarevo brdo

  Nešto mi nije jasno kod ovog naslova "Bumbarevo Brdo". Bumbarevo Brdo jeste na putu Mrčajevci-Knić, ali tu nema nikakvog skretanja za Tavnik. Po fotografiji bih rekao da je reč o Ibarskoj između Mrčajevaca i Kraljeva.
 4. Arso

  Vizir kacige, ima li pomoci?

  Ako si baš emotivno vezan za nju kontaktiraj Ivana-viziri 064 284 78 47, možda može da ti pomogne.n
 5. Arso

  Moj / Vaš prvi motor

  Poni ekspres leto između sedmog i osmog razreda. Tada za njega, automatik, Tomos 12, APN,14,15 nije trebala dozvola i nisu se registrovali.
 6. Arso

  Žitište

 7. Arso

  Yamaha Super Tenere XTZ 750

  Dobro ti nama došao u sektu!!!
 8. Arso

  Kakav je put?

  Misliš preko Cera za Krupanj? Ako na njega misliš prilično dobar.
 9. Arso

  Slepanje motora, clanarina itd.

  Eto prilike da neko preduzimljiv pokrene ovaj posao, barem što se šlepovanja tiče.
 10. Arso

  Registracija motora

  Izvini ali ovde nije poenta u kontroli ovde je poenta kao i u gomili drugih slučajeva šta mi to dobijamo za naš novac koji nikome od nas ne pada sa neba. Uostalom ovde je mali milion puta pominjana tema bezbednosti motociklista, pa o kakvoj to mi bezbednosti govorimo ako ti nekome kome su kočnice neispravne dozvoliš da izađe na put. Mi jednom za svagda moramo da uklavirimo da uređena država ne podrazumeva samo donošenje zakona i propisa već i njihovu primenu. Ovde ljude maltretiraju zbog kofera, rol barova, dnevnih svetala a onda im ladno odobravaju registraciju a da nisu ni pogledali kočnice ili gume. Nemam ništa protiv da mi sve što se direktno tiče bezbednosti u saobraćaju provere, što bi trebao da podrazumeva tehnički pregled, a što uostalom i plaćam.
 11. Arso

  Registracija motora

  Rekao sam da i Čačku u, koliko ja znam, dva tehnička pregleda valjci ali da ih većina nema i onda se postavlja pitanje ko i na osnovu čega im je dao dozvolu da vrše tehnički pregled. Pretpostavljam da je u Beogradu nešto bolja situacija što se toga tiče ali u unutrašnjosti je haos.
 12. Arso

  Registracija motora

  Pre neki dan sam registrovao kamilu i čvrsto rešio da se u narednih mesec dva seriozno posvetim, pošto mi je novinarstvo profesija, temi tehničkog pregleda. Odnosno da li je tehnički pregled, bar kod mene u Čačku, u svrsi bezbednosti saobraćaja ili je reč o beskrupuloznoj pljački motociklista. Naime zašta nam uzimaju tri i kusur hiljada dinara pošto tokom tehničkog niti je kontrolisana svetlosna signalizacija, niti sirena, niti stanje guma, a da tragedija ili apsurd bude veći ni kočnice budući da koliko sam upoznat u Čačku samo dva tehnička pregleda imaju valjke za motocikle. Izgleda da u zemlji Srbiji bezbednost motociklista zavisi isključivo od broja rama i broja motora pošto se samo to proverava. Drugim rečima većina ponosnih vlasnika motocikala sa 3.000 dinara plaća fotografisanje kao da je fotografije radio pokojni Dejvid Hamilton ili Andrija Zamurović, koji bi nam tu uslugu garantovano manje naplatili. Ovih dana ću da ovu temu najavim urednicima u Novom magazinu pa se bacam na prikupljanje izjava i stavova nadležnih povodom ove očigledne pljačke.
 13. Arso

  Yamaha Super Tenere XTZ 750

  Ručicu kvačila imaju Motobike Novi Sad i Motocross team Kraljevo, cena je oko 800 dinara. Meni je povišeni vizir pravio Ivan viziri mobtel: 064 284 78 47 ali da me ubiješ ne mogu da se setim koliko je koštao.
 14. Arso

  Kratke voznje

  Kad vidim kako se ti lepo voziš uvek mi na pamet padnu likovi koji skurcaju u motor nekoliko hiljada i više evra i po ceo dan se vrte po gradu, a kad odu na neki skup stotinak kilometara udaljen o tome pričaju mesec dana kao da su vozili Pariz - Dakar. A onda se setim ekipe, mislim da su ibili iz Jagodine ili Ćuprije koja je na APN-ima prokrstarila pola one pokojne Jugoslavije. Svaka čast tebi i svima koji su shvatili da za dobro putovanja nije bitno koji je motor već ljubav i želja za putovanjem.
 15. Arso

  Tema za predloge i diskusiju

  Koliko vidim ništa od ovogodišnje BJB vožnje?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja