nafetS 3818 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, vidakn je napisao: To znači da nisu za brzu vožnju do 90 km/h 69W je oznaka nosivosti i brzine, W je za 270km/h. G je neka verovatno interna oznaka proizvođača, možda druga smeša, dugotrajnija, lupam za to, ali sam siguran da nije oznaka brzine, pogotovo ne pošto pričamo o moto gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 69W je oznaka nosivosti i brzine, W je za 270km/h. G je neka verovatno interna oznaka proizvođača, možda druga smeša, dugotrajnija, lupam za to, ali sam siguran da nije oznaka brzine, pogotovo ne pošto pričamo o moto gumiČovek pitao šta znači G oznaka bez navođenja ovih podataka da je brzinski index W, dimenzije itd pa reko mora da je index brzine u pitanjuSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, vidakn je napisao: Čovek pitao šta znači G oznaka bez navođenja ovih podataka da je brzinski index W, dimenzije itd pa reko mora da je index brzine u pitanju Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Nisi video sliku pre toha? Navedene dimenzije i oznake, iste gume istih oznaka samo je za jednu dodato variante G i skuplja je dosta od druge. Mislim da je @nafetSu pravu, to je neka interna oznaka a ne znam sta znaci. Mislim da postoji oznaka GT i da je to valjda za teze motore ali za ovo ne znam Promenio Februar 8, 2022 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi video sliku pre toha? Navedene dimenzije i oznake, iste gume istih oznaka samo je za jednu dodato variante G i skuplja je dosta od druge. Mislim da je @nafetSu pravu, to je neka interna oznaka a ne znam sta znaci. Mislim da postoji oznaka GT i da je to valjda za teze motore ali za ovo ne znamPropustio sam to, ako je tako, onda je tačno da je neka interna oznaka.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja nesto da pitam Sta cu kad nista ne znam. Da li moze da se resetuje sat na tabli? Vreme mi pokazuje po letnjem, nije mi sad toliko vazno ali me zamima. 900, 2004. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13110 Napisano Februar 9, 2022 Ne silazi, 7453 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno. Zadrzis oba dugmeta pa steluj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam razne kombinacije, stiskao oba istovremeno ali nisam tako drzao. Ok, hvala na odgovoru @Alekre, uradicu kasnije i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da ima obrtaja pod saugom, kod mene je 1500 (tdm 900). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, staripocetnik je napisao: Koliko treba da ima obrtaja pod saugom, kod mene je 1500 (tdm 900). Eto, sad znam da mi ni to ne radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, salem je napisao: Eto, sad znam da mi ni to ne radi Имаш код мерача за уље,негде у тој линији испод рама точкић за штеловање лер гаса. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Немања je napisao: Имаш код мерача за уље,негде у тој линији испод рама точкић за штеловање лер гаса. e hvala ti druze. Sad znam i gde je merac ulja Al' stvarno, ne zezam se. Sve jurim kuma da mi objasni kako da proverim ulje i jos gomilu stvari ali on sve racuna da je zima pa ima vremena. Njegov motor se ne pali do maja pa misli da svima stoji u garazi a ja u pregazio vec min. 600km od 5. januara. Za vikend cu probati sam da iscackam neke stvari with a little help from my friends sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, salem je napisao: e hvala ti druze. Sad znam i gde je merac ulja Al' stvarno, ne zezam se. Sve jurim kuma da mi objasni kako da proverim ulje i jos gomilu stvari ali on sve racuna da je zima pa ima vremena. Njegov motor se ne pali do maja pa misli da svima stoji u garazi a ja u pregazio vec min. 600km od 5. januara. Za vikend cu probati sam da iscackam neke stvari with a little help from my friends sa foruma Нема на чему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da ima obrtaja pod saugom, kod mene je 1500 (tdm 900). Pitao sam kad je hladan ? Kad se ugreje ima oko 1100 kolliko i treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, staripocetnik je napisao: Koliko treba da ima obrtaja pod saugom, kod mene je 1500 (tdm 900). Pitao sam kad je hladan ? Kad se ugreje ima oko 1100 kolliko i treba. Ух, овако сад из главе али мислим да и мој је ту на 1500-1600-хладан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Иначе, јуче одрадио технички, тако да сам сад спреман за сезону 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' da nastavim sa glupim pitanjima, probao sam da nadjem po forumu ali... Moram da menjam ulje u motoru a ne znam koje je sada u njemu i da li je to vazno. Koje mi predlazu iskusni i dobri poznavaoci ovog modela? Da podsetim, 900, '04. 70.000km. @Nemanja hvala za onu slicicu, malo sam nastelovao pa cu da proverim kako pali ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2021. at 12:59, Alekre je napisao: Može COMP4, to je jako dobro ulje. Ja ti ne bih savetovao da koristiš 15W50 jer 900 voli 10W40 i 10W50. Pogotovo ako voziš na početku i kraju sezone kad je hladnije i po gradu. @salem ^^ Pitaj od koga si kupio šta je u motoru, eventualno pogledaj, pisalo se (Shoyyka mislim da je kuckao, Yogibear mu je dao odgovor, ah kako me mrzi da tražim, al ko da sam ti link ka postu poslao...), sipa se aditiv u staro ulje, pustiš malo motor da se izvrti, aditiv ga očisti, zameniš ulje i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13110 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 7453 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Shell Advance Ultra, Silkolene Comp4 ili PRO4, Motul 7100... U gradaciji 10W40 ili 10W50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 958 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Што би се рекло, сад смо туто-комлето 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo od gume :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Немања je napisao: Што би се рекло, сад смо туто-комлето Gde i koliko šuški? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 22, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo jel imao neko iskustva sa menjanjem korpe i lamele što se tiče nabavke delova i neke okvirne cene za TDM900 i dal remont korpe ili šta raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...