Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bocca_bastard said: Naidje gorska sluzba spasavanja a ja lizem kocione diskove. Dobar dan godpodo, mogu da vas ponudim kocionim medom? Uh! Dobro je da ste dosli. Nestalo mi je goriva, ostao sam zarobljen ovde. Ne brinite gospodine! Mi smo tu da vas spasimo. Sta? Spasicemo vas! Ne treba meni spasavanje nego sam zaboravio plinski reso u vikendici. Pa sam mislio da vi imate, zato sam zvao. Med mi se topi, a nemam na cemu vodu za caj da pristavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Decembar 3, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bocca_bastard said: Naidje gorska sluzba spasavanja a ja lizem kocione diskove. Dobar dan godpodo, mogu da vas ponudim kocionim medom? Nije to za sprdnju Bio je slučaj kada su pčele popunile rupice na ABS disku. I naravno, čovek naleteo na šljunak, nabo kočnicu i skrljao se - jer ABS nije odradio. Tako da - treba lizati. Prvo što je lepo, slatko, a drugo to je odlična priprema za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rupice / lizanje / slatko ... da niste omasili temu?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nismo, lizanje utice vrlo povoljno na dostizanje radne temperature. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj TDM prodao sa santimetrom prašine na sebi. Zadnja felna toliko bila masna da sam zaboravio da imam ukrasne trakice na njoj. Bio srećan ko malo dete sa njim.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: K'o da je uradio imobilizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Decembar 3, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Savan said: Rupice / lizanje / slatko ... da niste omasili temu? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Misliš da je trebalo da ide u "Borba protiv debelih" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16173 Napisano Decembar 3, 2019 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, shoyyka je napisao: K'o da je uradio imobilizaciju A boja imobilizatora - gej... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nije to za sprdnju Bio je slučaj kada su pčele popunile rupice na ABS disku. I naravno, čovek naleteo na šljunak, nabo kočnicu i skrljao se - jer ABS nije odradio. Tako da - treba lizati. Prvo što je lepo, slatko, a drugo to je odlična priprema za vožnju. Sreća pa pločice nisu bile puno tvrde...Kasnije kada sam pogledao jednu pčelu, viri iz rupe, obrijana joj guzica sroz... Mogao sam da je ubijem... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da je trebalo da ide u "Borba protiv debelih" ? Zavisi koga pitaš Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano Decembar 3, 2019 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neću ja ništa više da pišem niti da "obogaćujem" temu. Drago mi je i volim da podelim moju sreću dok se bavim ovim hobijem ali ovde to služi za sprdnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 3, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Alekre je napisao: Neću ja ništa više da pišem niti da "obogaćujem" temu. Drago mi je i volim da podelim moju sreću dok se bavim ovim hobijem ali ovde to služi za sprdnju. @Alekre ja te razumem! Ne zameri kolegama, ne vozi se, dosadno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Alekre said: Nisam zadovoljan jer polovina felne do lanca ima i dalje musave fleke. Malo polir paste na grublju krpu da spadnu? Ako spadnu, uzmeš budžet keramiku sa Alija i kad se osuši posle 24h, vosak preko nje i mislim da se više neće lepiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moramo malo da se salimo. Znamo mi da ti tvoj moped odrzavas u "mint" stanju sto bi reki Englezi. Sala nema veze sa tobom, svi koji su ucestvovali te cene kao forumasa,nemoj da si na kraj srca. Moramo se zezati , valja se za zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @mradomir Daj salji mi te lonce da ih sredim preko zime . Ako ovi sto @bdada saradjuje sa njima,utegnu propise necu moci sledece godine da registrujem . Nije za zajebanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Decembar 3, 2019 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da je sprdnja isla na moj racun kako god moj razlog ciscenja rupica je povezan sa razradjivanjem nitni da diskovi "plivaju", po pranju sve se sa njih slije medju nitne pa zaribaju. @Astral Zar topovi nisu homologovani? Ako jesu znam gde ces proci! Ako nisu ima jedan usluzni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imaju topovi one brojke i E. Ali sam 100% siguran da test buke ne prolaze. Srednji lonac u opste i nemam. Tu je samo Y racva. Sa njim bih moooooozda i prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Decembar 3, 2019 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jos nema zvucnog zapisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Neću ja ništa više da pišem niti da "obogaćujem" temu. Drago mi je i volim da podelim moju sreću dok se bavim ovim hobijem ali ovde to služi za sprdnju. Ne sluzi svima za sprdnju. Neki procitaju dva puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, bdada said: Jos nema zvucnog zapisa Cuces kada mi budes radio tehnicki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Decembar 4, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde se na 850icu nalazi relej za migavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde se na 850icu nalazi relej za migavce? Ispod sedišta na 4tx.Uključi sva 4, digni sedište, trebalo bi da cuješ kliktanje.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Decembar 4, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Nenadbg88 said: Ispod sedišta na 4tx. Uključi sva 4, digni sedište, trebalo bi da cuješ kliktanje. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Decembar 5, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.12.2019. at 19:11, Nenadbg88 je napisao: Ja sam moj TDM prodao sa santimetrom prašine na sebi. Zadnja felna toliko bila masna da sam zaboravio da imam ukrasne trakice na njoj. Bio srećan ko malo dete sa njim. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk @Nenadbg88A jeste TDM bio prljav .A tvog drugara kod koga je bio motor u garazi bilo sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Decembar 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88A jeste TDM bio prljav .A tvog drugara kod koga je bio motor u garazi bilo sramota2:.Mene bilo sramota i da se pojavim. Poslao drugara Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...