mradomir

Članovi
 • Broj tema i poruka

  372
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

186 Excelent

O članu mradomir

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 04.04.1976.

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beočin
 • Motocikl
  KLX300
 1. Godinama smo kampovali u Kanjiži na Tisi https://goo.gl/maps/tCrpC3pk6yC2 Postoji uređen kamp, bar je tako bilo pre par godina, Kakvo je sad stanje ne znam. http://www.visitkanjiza.rs/objekti-i-sadrzaji-u-kampu
 2. Da se nebi roknuo i stigao do majstora dobro odmasti, pa namaži crvenom diht masom - držaće toliko. Može da posluži i epoksi, tečni metal, super lepak, žvaka...
 3. I... pošto?
 4. Skoro sam odvrtao neki šraf, poluga od metra, ma nema šanse, ko da je zavaren. Došao kolega sa aku udarnim odvijačem, brmmm... i gotovo. Verovatno je tako i zavrnut. Otidi do nekog vulkanizera, da proba samo da popusti šraf. Drži kontru na matici, koliko toliko, a sa strane šrafa udarnim. Posle ga ti ručno zavrni gedorom da možeš do kuće.
 5. He, he, amerikanci bi rekli "you are barking at the wrong tree". Nemoj se iznenaditi kada u sledećem putopisu bude menjala i ulje negde na putu Majo, već standardno dobro pisanje - samo tako nastavi.
 6. Ugao Subotičke i Futoške (u Futoškoj), prodavnica "Vijak". Drže samo šrafove.
 7. To il' nije ptičar, il' ga ti ne bacaš dovoljno visoko Ovaj ga maltene odvrnuo rukom:
 8. Ide i Bora Čorba? Možda opet bude i gorivo
 9. Ja sam moj revolt rešio na način kao što je Astral gore opisao - KLX za šumu i YZF za stazu, ali to ne znači da me više ne zanima katastrofalno stanje u saobraćaju. Dvlns, mislim da mešaš pojmove "politika" od koje mi se stomak prevrće i "društveni pokret" koji za cilj ima rešavanje nekog problema - u ovom slučaju isključivo bezbednost motorciklista. Kažeš ne postojimo mi, a ko će onda poboljšati "našu" bezbednost, država? Ovo je retoričko i ironično pitanje koje ne zahteva odgovor.
 10. Prvo naučiš da ga digneš na prednji, posle na zadnji će da ide lako.
 11. Saučešće porodici. Počivaj u miru Dule.
 12. Samo da ja ne vozim mladu kući ko prošli put
 13. Traži publika da ga digne na zadnji, pa to ti je
 14. Taj nije za lanac sa oringom.
 15. Šteta što nema slika đona.