Pavke_88 35 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, skinuh prednje pločke da vidim u kakvom su stanju i situacija je da su za zamenu, a idem na more za neki dan, pa da li ima neko na prodaju neke da mi ponudi, da su mu visak, nove? Zvao sam par radnji, lokalnih ovde i nemaju, pa rekoh i ovde da se obratim, mozda neko ima. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Uff, nemam kako, niti ko da ih preuzme u Bg tj,pokusacu da se snadjem pa ti se javljam ako nadjem nekog. Hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze, javljam ti se ako se snadjem oko preuzimanja, hvala ti puno jos jednom i saljem ti poruku obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi računa, trebaće vremena da legnu. Nije ni dobro to za diskove ali bolje i to nego da kočiš metalom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mradomir je napisao: Vozio sam TDM-a 850, a sada R1100GS. Prednost GS-a je u udobnosti i što može malo i van asfalta. Pre neki dan mi "dunulo", u Užicu skrenuo levo i sve sa ženom do Valjeva makadamom Kome to ne treba TDM 900 je možda bolji izbor. Gde je otišao? @mradomir Ode u Sabac..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga za 2 meseca na oglasu za 2 ipo soma i pravih pravcatih 30k na satu Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ThePainkiller je napisao: Baš sam i ja to pomislio... Nenad prodavao motor mesecima, a sad motor ni jedan ceo dan nije bio u oglasima... Tako se namestilo....covek dosao pogledao i teraj.....ali stvarno prodaja ide bas lose .....meni se posrecilo da prodam brzo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Nenadbg88 je napisao: Eto ga za 2 meseca na oglasu za 2 ipo soma i pravih pravcatih 30k na satu Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za servisni interval, bivsi vlasnik radio servis na 5.oookm. Da li nastaviti tako U pitanju je TDM 900 | 2009.god ili terati na malo vise od 5.oookm. Koje ulje preporucujete, iz iskustva, vidim da hvale ELF, sada je Motul 7.100 i meni licno odlicno, sto se manjaca i menjanja brzina tice, nema nikakve promene ni u zvuku ni u tvrdoci, a naisao sam na postove gde pominu da im malo smeta kada menjaju stepen prenosa da je menjac tvrdji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 26, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj 7100, ako mozes, to je odlicno ulje. Kvalitetnije od Elf-a. Vise aditiva, ima estra. A elf je Pao baza. Potpuno drugacije ulje, pogodnije za starije motore sa potrosnjom. Za 850 idealno. 900 je mnogo sofisticiraniji agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Da, Da, samo naci a da nije neka kopija Motula, Momak je donosio iz Austrije primereno se odnosio prema svom bivsem ljubimcu, gledam da nastavim tim tokom kako bi nesmetano uzivali bez ikakvih problema Ako neko ima servise manual u odf-u ya TDM 900 od 2002 neka pusti, Ja nemam, voleo bih da mal oproucim spise te ya njega. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 26, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Daj mejl za manuale da ti pošaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, nikvuksa je napisao: @DarkoČa Daj mejl za manuale da ti pošaljem. shmeki87@yahoo.com Hvala gradski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 26, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 27, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od ulja, Silkolene Comp4, Pro 4 i Pro 4 Plus, Motul 7100, Shell Advance Ultra 4T... Yamaha kaže uljena 10000km, pa bolje kvalitetnije mada neka to bude na 12 meseci ili 7000 ako ima dosta gradske vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nema gradske voznje, za gradje rojs biciklojs , retko, bas retko idem po gradu Motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan PozzZ za sve TDM-aše Da li će biti neko druženje, upoznavanje, vožnjica..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, DarkoČa said: Hvala. Nema gradske voznje, za gradje rojs biciklojs , retko, bas retko idem po gradu Motorom Ima jos bolje za grad, pezo 206 1.4hdi, trosi sa klimom po gradu 5-6. A milina, slusas muziku, jedes, pijes, citas novine i po malo gas kada guzva to dozvoli a TDM samo van grada. @Alekre ja sipao ELF ulje, i odlicno se cuje motor. E sad ne znam ima li razlike u menjacu, i onim lupanju u prvu kad ubacim ako se sipa "bolje/skuplje" ulje. Kad se negde vidimo. Pa da ga probas, cujes, da das komentar neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Markone88 je napisao: Ima jos bolje za grad, pezo 206 1.4hdi, trosi sa klimom po gradu 5-6. A milina, slusas muziku, jedes, pijes, citas novine i po malo gas kada guzva to dozvoli a TDM samo van grada. @Alekre ja sipao ELF ulje, i odlicno se cuje motor. E sad ne znam ima li razlike u menjacu, i onim lupanju u prvu kad ubacim ako se sipa "bolje/skuplje" ulje. Kad se negde vidimo. Pa da ga probas, cujes, da das komentar neki A što mi ne reče da sednem...??? Mora da lupi u prvu, a dalje šaltanje u srednjim obrtajima ka višim... sam udje, nikako da padnu obrtaji... slično i kad spustaš brzine... probao ovako, onako, a lepo ljudi napisali u bukvaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 27, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može kvalitet ulja da se odredi po subjektivnom osećaju. Ja sam uvek sipao najbolja ulja koja se koriste i na takmičenjima nižeg ranga. Četiri litara takvog ulja Silkolene Pro4 plus sam izbacio na proleće posle nepunih 4000 km. Da li mi treba takvo ulje a motor mi pređe 6000 obrtaja par puta godišnje, verovatno ne. No, to je moj stav prema ulju, piece of mind. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadovoljan sa 7100 Motul-om, prešao oko 7000 nije ništa potrošio, turih slike na unazad par stranica. .. samo iz Mass-a ulje... još oko 1000 pa menjanje...ali ću filter Hiflo, sad je na njemu Mahle, ovaj kvalitetniji nego mu gumica ne odgovara, deblja, stavljali neke zamenske... ili da kupim set gumica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DarkoČa je napisao: PozzZ za sve TDM-aše Da li će biti neko druženje, upoznavanje, vožnjica..... Bio je jednom jedan kolega zvani @Astral koji je bio rad da okupi ovu razbacanu ekipu TDM-aša, ali avaj... Navodno (ili ne), niko nije bio zainteresovan za dotično okupljanje, tako da dočekasmo kraj leta i ne sakupismo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 27, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bar da se skupimo na jedno mesto da palimo roštilj ili kuvamo gulaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Alekre je napisao: Bar da se skupimo na jedno mesto da palimo roštilj ili kuvamo gulaš. Može ali prvo dobra vožnja, pa kad se ogladni... samnom se lako dogovoriti, samo recite kad i gde i eto me... naravno ukoliko mogu, uglavnom mogu Nedeljom, ponekad i Subotom... PS Na odmoru sam od 2, 3 Septembra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ocete voznju u Septembru? Ima li zainteresovanih? 1 dan ili 2? Koji deo Srbije zelite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...