Jump to content

Moto Zajednica

bopk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1893
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu bopk

  • Rođendan April 30

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Strom 650 xt

Poslednji posetioci profila

6394 profile views

bopk's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,3k

Reputacija u zajednici

  1. 2250 eura uopšte nije malo mnogim ljudima. Mnogi jedva skupe pare i za jeftiniji motor tako da sa te strane je po meni apsolutno pun pogodak motor iz ove teme. Da sam birao izmedju polovnog stroma ( ili nc, versys....) i svt kupio bih svt. Znaš da su sve žice, creva, tekućine ,lanci, diskovi, gume, cilindri, klipovi... novi i plus imaš garanciju. Pri tom svt po meni izgleda odlično. Zagledao sam ga na sajmu i deluje mi kao pravi stroj za kilometre.
  2. Evo da vas utesim- moj motor sam kupio 5.januara nov u salonu. Doterao ga kombijem i stavio u garažu. Nisam ga probao ni 10 metra. Registrovao sam ga prošle srede 10.aprila i napravio prve kilometre. 4 meseca motor nov u garaži bez vožnje. Konjski živci i celicna volja samo
  3. Ma nema benefita. Ja sam isto za to da stavim sintetiku nego čujem da mnogi stavljaju polusintetiku od početka. Zbog toga sam i postavio pitanje.
  4. Koje ulje za prvi servis na 1000km za strom 650? Polusintetika ili full sintetika? Imam mogućnost da sam kupim ulje. Rekli su mi polusintetika ali pošto je mala razlika u ceni da li da uzmem full? Planiram da ne menjam stromce godinama. Ps: Prva registracija bez tehničkog 30300din!
  5. A evo jedna zanimljiva matematika. Neka nc troši 1l manje od ostalih da računamo 2 evra manje na 100km. Na ovu kilometrazu to je 8000evra manje. Ako mu nc troši 4 evra ( 2 litra u eu) manje na 100km od većeg motota to je 16000 evra razlike za ovu kilometrazu!
  6. Naručio sam sinoć ove maglenke zbog kolege koji je stavio na svt. Bas mi izgleda dobro kako sijaju.
  7. Zavisi da li više veruješ pinku ili dileru ( mrtva trka)
  8. Ako vozis i devojku onda tracer 7. Mt09 ima bas kratko i malo sedište za suvozača.
  9. Pirke i ja ne razumem sta si hteo reci. Otkud gore Toyota u priči i otkud geely-u tojotini delovi, i otkud geely-u suzukijev agregat da ga stavlja u svt? Suzuki i tojota nemaju dodirne tačke sa geely
  10. bopk

    Koje gume uzeti?

    Roadtec 02 verovatno najbolja ali cena otkida. Gt2 sam imao i za mene najbolja guma koju sam ikada imao. Ps: roadtec ni 01 nisam vozio
  11. bopk

    NC750X 2016

    Šta bi sa 1050?
  12. Koliko si maliciozan vidi se kad govoriš čoveku da je 13000km neozbiljna kilometraza da vidi da li je motor dobar a tvoj drugar ce za godinu dana sa verovatno sličnom ili manjom kilometrazom ( zbog tipa motora i kubikaze) da vidi kakvog je kvaliteta motor. Odluci se- jel moze da se donese zaključak posle godinu dana ili ne moze?
  13. U subotu nenormalna gužva. Od svih motora africa br.1. Od kineza me oduševio onaj adv skuter sa žičanim felnama, mislim da je zontes. Takođe mi se dopao 525dsx ili kako se vec zove. Vrlo skladan i lep motor.
  14. Mene takođe zanima da li ima popusta na motor opremu. Prvenstveno ima li popusta na DD moto štandu na shima i bos kao i negde za modeku.
  15. Još jedna stvar. Mnogi su kupili trk na kredit. Nesto malo za učešće i posle sitna rata. Sto neko rece rata u rangu boljeg telefona kod provajdera. Sad posle nekoliko godina isplaćen motor. Ljudi razmišljaju da prodaju za kes i to je ozbiljno učešće čak za nekog japanca ( strom, nc, versys). Sa takvim učešćem opet je rata sitna na koju su već navikli da plaćaju. Kinezi ovakvi ili onakvi su mnoge ljude stavili u poziciju da sad mogu da kupe novog japanca što nekada nisu mogli. Verujem da delimično i u tome leži veći broj benellija u oglasima. Znaci od mene veliki plus za kineske motore ako ništa drugo onda zbog ovog gore napisanog.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja