Jump to content

Moto Zajednica

ThePainkiller

Članovi
 • Broj tema i poruka

  3541
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3761 Excelent

1 Pratilac

O članu ThePainkiller

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Kula
 • Interests
  Motori, mehanika, bicikli, elektrotehnika...
 • Motocikl
  Yamaha FJR 1300

Contact Methods

 • Skype
  hodinj.boris

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. @Novola Ne verujem da je tu problem pumpa goriva, benzin ili dovod goriva uopšte. Tu se nešto poremetilo oko smeše i/ili podešavanja karbova... Jednostavno ti desni karb daje previše goriva, zato je i crna svećica.
 2. Iz MRG-a mogu da se nabave Denso svećice...
 3. Pomažu, bre...da bude u vrhu...
 4. Brzo ćeš ti menjati tu i akumulator, a i CDI, a onda ćeš valjda i taj regler zameniti...
 5. Evo snimak podešavanja nakon pranja dizni:
 6. Malo mu jedna italijanka, pa morao da pojača dozu...
 7. Na prodaju Yamaha FJR 1300, 2001. godište. Na satu ima 65000 km. Motor sam sređivao i spremao za putovanja sa suprugom, ali od toga nema ništa još neko vreme i greota mi je da ovakav motor, kakav je FJR, maltretiram samo po gradu i do posla i nazad. Iz tog razloga ga prodajem. Pre 2 meseca na motoru odrađeno: -zamena lanca bregaste, -štelovanje ventila, -ultrazvučno pranje dizni i usisa, -štelovanje smese i podešavanje injection sistema, -zamena svećica, -zamena ulja i filtera, -zamena kočione i tečnosti za kvačilo, -servisirane kočione čeljusti, -zamena ulja u diferencijalu, -zamena ležajeva u točkovima. Kočione pločice stavljene nove početkom sezone. Akumulator je malko lošiji, posle 2 nedelje stajanja na ovoj zimi malko teže zavergla, ali i tada upali motor. Ako se motor ne proda do početka sezone, tada ću ga zamenuti. Od dodatne opreme ima nosač za mob telefon, utičnicu 12V i Oxford grejače ručki. Bočne kofere, na žalost, nemam, imam samo zadnji Kapa nosač i kofer. Dragon top, prepravljena grana na jedan top većeg promera. Odličan zvuk ima. Prošao je tehnički bez ikakvih pitanja. Imam za njega i db killer. Registrovan je do 15.7.2021. i na mom imenu je. Prenos je obavezan po kupovini. Cena je 3200 evra i podložna dogovoru na licu mesta. 0603171985 - Boris
 8. A sunčanog vremena nigde na vidiku naredne 2 nedelje minimum...
 9. @Lazar0188 Slavinu testiraj da li pušta benzin dok motor ne radi, tj. dok nema vakuuma. Te Suzukijeve slavine su poznate po tome da puštaju benzin i kad nema vakuuma, a to nije dobro, jer mogu onda karbovi da preliju...
 10. @Novola Da, samo pažljivo žabice (osigurače) otkačiš sa bobine, jer su od starosti vrlo verovatno krte...
 11. Pa jeste napamet, kad nemaš prikačen laptop i dijagnostiku da očitavaš vrednosti dok motor radi... To što motor štuca i gasi se jasno govori da je tu nešto drugo u problemu. Samo pomeranje i čačkanje senzora neće dati rezultate (može samo više štete da napravi). Nađi nekog krštenog majstora i neka ti pregleda sve komplet po redu kako sam ti gore napisao... Jedino tako ćeš potpuno i ispravno rešiti problem.
 12. TPS senzor se ne pomera napamet...
 13. U Gros Inox-u u NS-u imaju prohromske imbus šarafe sa sočivastom glavom, ali su glave malog prečnika, pa da bi lepo držalo masku, moraju i podloške da se stave. Bude i to ok, kad se nema original šarafa. Ovakvi su u Gros Inoxu:
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja