ws_woolf 181 Napisano Octobar 29, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Svaler je napisao: Vozio sam jedno vreme fullcross KTM sa 40ak konja i znam kakvo je to zlo pa ga prodao. Nego nije to tema, treba mi motor za što više stvari a ne samo za jednu Prosto i jednostavno kupis onda par motora svaki za svoju stvar, jedan nikako ne moze sva ocekivanja da ispuni koliko god se mi trudili takav motor da pronadjemo Najvise bih volio da ima jedno 170 konja da trosi ispod 5 litara da moze da se zalegne u krivinu, a i da se krstari na dalje ture. Da mogu da sidjem sa asvalta i da je registracija 15 hiljada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Octobar 30, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Astral ja sam ti i rekao da svratis da probas FJRa, a da si dosao onda kad si se najavljivao u garazi mi je bio od drugara VFR800 Vtec pa si mogao i njega probati da uporedis Trenutno sam u vojsci na nekoj obuci od 15 dana u Somboru, pa kad zavrsim javi se i provozaj se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, NIKOLA 1 said: Astral ja sam ti i rekao da svratis da probas FJRa, a da si dosao onda kad si se najavljivao u garazi mi je bio od drugara VFR800 Vtec pa si mogao i njega probati da uporedis Trenutno sam u vojsci na nekoj obuci od 15 dana u Somboru, pa kad zavrsim javi se i provozaj se Nidzo covece, to su ukinuli bezi odatle ! I to jos u Somboru, tamo zimi po ravnici kad je 'ladno drvo puca od minusa ! A za probu, pa, ne ide uvek sve kako bi ja voleo, na zalost sto bi kolega Krmco rekao, ume da se ispreci "niza sila" neki je zovu i lepsa polovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 30, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral kad ti svi nude da probaš, možeš i mog "propelera". Malo da odmoriš levu ruku od javljanja kolegama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2018. at 10:26, Arakis je napisao: Logično jeste ali u stvarnosti možda i nije Prvo proveri konektore sa reglera da nisu nagoreli a posle premeri namotaje alternatora...kod 900 rado izgore U pravu je bio kolega @Arakis ! Namotaji su problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Octobar 30, 2018 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam ih nekoliko, na obicnom 850 do sad ni jedan? Nesto su tu stedeli na namotajima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14821 Napisano Octobar 30, 2018 moto merkat °°, 4928 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel i on sa vama? msm trebao bi biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Arakis je napisao: Menjao sam ih nekoliko, na obicnom 850 do sad ni jedan? Nesto su tu stedeli na namotajima... Menjao sa novima, polovnim ili je radjena neka reparacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, NIKOLA 1 je napisao: Astral ja sam ti i rekao da svratis da probas FJRa, a da si dosao onda kad si se najavljivao u garazi mi je bio od drugara VFR800 Vtec pa si mogao i njega probati da uporedis Trenutno sam u vojsci na nekoj obuci od 15 dana u Somboru, pa kad zavrsim javi se i provozaj se Sta, opet uslo u modu da se svaleracija pravda odlaskom na vojnu vjezbu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1782 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom nek ti je Sent from my BBD100-1 using TapatalkHvala!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Octobar 30, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napisao post ali posto sam napisao ime politicara obrisan mi je. Ministarstvo je donelo odluku da svi koji su presli 30godina a nisu sluzili vojsku budu pozvani na 15dana obuku u vojsku. Koje sam srece meni je zapalo da budem prva grupa, dobio 15dana u Somboru Evo me kopam rovove asovcicem i psujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 30, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je to gubljenje vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sluzio deo vojnog roka. Reci mi da li je u pitanju kasarna na putu za Apatin, vise i ne znam kako se zvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14821 Napisano Octobar 30, 2018 moto merkat °°, 4928 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi pozeljno da admini obrisu i moj post, msm nije lepo da me prave budalom kao da pricam sam sa sobom nepovezano. Ovako je bas bez veze. A u paketu bi mogao i ovaj da putuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Octobar 30, 2018 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikvuksa je napisao: Menjao sa novima, polovnim ili je radjena neka reparacija? Premotani kod dobrog viklera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Arakis je napisao: Premotani kod dobrog viklera. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 739 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, vidakn je napisao: Samo da se pohvalim da sam danas postao vlasnik crvenog Tdm-a 850 2000 godište. Motorče je došlo u moje ruke opremljeno sa tri Kappa kofera i Louis tank torbom. Samo da rešim papirologiju i registraciju, mali servis i otkrijem da li ima neke skrivene gremline, pa ga isterujem na ulicu. Nadam se da će ovo lepo vreme da potraje, da bar ukradem koji dan vožnje pre zime. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Evo i ovde - samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1782 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde - samo napredFala!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc. Danas primetih ovo ulje tik iznad deklice gde ide filter za ulje. Ne mogu da provalim odakle se sliva, ima li ko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22253 Napisano Octobar 30, 2018 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zameni veliki oring... Ili blaaaago dotegni kuciste filtera....Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, mradomir said: @Astral kad ti svi nude da probaš, možeš i mog "propelera". Malo da odmoriš levu ruku od javljanja kolegama Hvala na ponudi Iskreno slabo me loze ti propelerci. Probao bih cisto iz radoznalosti, ne verujem da bih nekada kupio bilo koji Bmw,previse su cudni i po meni neopravdano skupi. P.s. zimske gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pavke zameni oba O ringa. Kuciste filtera je jako nezno. Steze se jako malom silom, svega 30 Nm. bilder hcohladen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutra onda dal mogu da prodjem sa dotezanjem, ako nista, kupujem o ringove, samo se nadam da ih ima u prodaji, nisam ih do sada menjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Astral je napisao: Pavke zameni oba O ringa. Kuciste filtera je jako nezno. Steze se jako malom silom, svega 30 Nm. bilder hcohladen @Astral M6 10Nm = 1kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sa telefona pisem i postavljam pa je malo nepregledno. Znaci mali 10 vel'ki 30Nm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...