Satelis 16858 Napisano Maj 26 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, piki je napisao: Prosle godine otisao do Dareta @Satelis i kod njega na kapiji pre nego sto sam krenuo ćaskamo o putovanju. Kaze on gde ćeš i koliko mislite km?Reko Stelvio, Dolomiti pa koliko bude. S tim lancem? Počeo ja da smanjujem km koji ćemo preći. Kaze Dare, dobro je dok lazes samog sebe. Jbg ,nisam stigao da zamenim krećemo sutra noć, kaze on jedino ako si lud i ubaci mi crva i sta ćeš, ajd na brzinu, nadjemo lanac gimnastikom i sutradan i zamenim. Original DID ali stize u originalnom pakovanju spojnica sa osiguračem. Iznenadih se, jbg, nikad nisam imao sa tim ili sam uzimao ceo fabrički ili dobijao sa nitovanjem. Ajd reko jbg zameniću kad se vratim i to tako ostade, zaboravio. Neki dan vozao malo po njivama i posle pranja imam sta da vidim, nema osigurača. Stavili ga u dobrom smeru , sve po ps-u, kako je spao ,nemam pojma. Znam samo da vise neću nikad stavljati. Odo sad u drugu temu da se zahvalim Slobi iz Motobike Kać na brzini. Samo vako, samo i nema glava da bOli. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14523 Napisano Maj 26 Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Samo vako, samo i nema gkava da bOli. op op jesi to presao u paprikareda te ubacujemo u grupu(ne onu malu malu za pedere) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16858 Napisano Maj 26 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne...ne me ubacujte nidje. Papričica je od Alekse (jebem ga u nik, ne mogu ga naći ) a on i ja se znamo još i doba jure kad je Beva vozio, pa Apriliju pa jednog i drugog SW-a pa X-ADV i evo sad afriku papriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Maj 26 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lele,lele lele lele zlatan lanac na srebrni lančanik....sad će nekom i brada da opadne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan stigli lancanici a danas i lanac, tako da planiram sam da zamenim za vikend. Posto nikada nisam menjao imam pitanje u vezi sastavljanja lanca... Cemu sluze one dve zice u kompletu za sastavljanje??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Inace da napomenem da je lanac marke Regina, i da na kutiji od lanca stoji preporuka od proizvodjaca da se podmazuje uljem 80w90 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25013 Napisano Jun 6 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Te zice su ti distanceri da ne pretegnes kada lanac pertlas i ostetis gumice. Ne ostaje to u lancu... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, N.F.S. je napisao: Te zice su ti distanceri da ne pretegnes kada lanac pertlas i ostetis gumice. Ne ostaje to u lancu... Znaci ako sam te razumeo, kada budem sastavljao lanac sa odgovarajucim alatom za nitovanje, povise i ispod gumica ubacim ove distancere i stegnem "linkove" i zatim zanitujem. Kada zanitujem lanac zice izvadim napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25013 Napisano Jun 6 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iznad gumica stoje te zice, sa svake strane i na lancu su samo dok plocu "naguras" na svoje mesto. Pre nitovanja ih povadis druze. Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno... Hvala @N.F.S.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nevoljno sam uzeo DID ali se tesim da je original jer je iz Luisa, nije uzet ovde, za JT lancanike znam da nema greske...videcemo. 195e set. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jul 2 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc? Gde da nadjem prednji lancanik za zx10 tomcat '88.-'90. Treba mi korak 530. To je lancanik sa offsetom 19mm,17 zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14809 Napisano Jul 2 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nađe baš to... Ima ali nije jeftin, 4000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 430 Napisano Jul 3 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce roker da juri, i to pod stare dane. Neka buraz. Skidam kapu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jul 3 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi i nije jeftin. Dobro,nije da mi je hitno. Rešavaćemo to kad se vratim sa odmora. Hvala svakako. Nije da mi se juri,nego mi je zadnji tocak na kawi 5.5 sa gumom 180. U odnosu na fabričku dimenziju od 130 razlika je velika,pa samim tim i zadnji lancanik stoji dosta u levo. Da bih ispravio lanac koristim prednji lančanik koji je malo izbačen ka napolje. A malo mi se i juri ,hehhehe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Update: Posle 500 km lanac visi k'o gaće... serem se na zlatni DID, jos pojacan zvmx2, jos iz Luisa... ako opet budem morao da ga dotezem za 500 km, govno ide u djubre... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25013 Napisano Jul 13 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga odavno ne kupujem, na par motora se tako bas razvukao, u prvih 1000km! Zato RK drzi kao neplivac dasku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3063 Napisano Jul 13 ODUSTO OD DIJETE, 2837 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan RK ima u Motoland-u ako se ne varam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...