Vujka 1675 Napisano Februar 21 Drug član, 350 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vi stelujete / zatezete vas lanac? Mislim na samo stelovanje, da bi tocak stajao pravo i da lanac ne gazi krivo na lancanike. Da li gledate one fabricke oznake na viljusci, ili merite sublerom rastojanje osovine od viljuske, ili mozda neki treci nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10105 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Centar šrafa koji drži viljušku,i merim na centar šrafa od točka,uporedim sa obe strane,neki put se poklope zarezi,ali mi je ovo naj sigurnije. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1675 Napisano Februar 21 Drug član, 350 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Žaksi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9889 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3334 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i onaj alatić što se postavi na lančanik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10105 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: Imaš i onaj alatić što se postavi na lančanik... Ima,al podrazumeva da imaš i dobro oko...ako je neko zrikav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1675 Napisano Februar 21 Drug član, 350 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za koji alatic tacno mislite, ali uradio kako upravo kako mi je @Žaksi rekao i problem resen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9889 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3334 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2539 Napisano April 4 Drug član, 577 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo iz Italije Kažu original Stare zalihe, nema više. Baš da vidim. I da, crni lančanik i zlatni lanac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 29 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stigli su mi novi lanac i lančanici. Imate li preporuku koji alat za spajanje lanca da uzmemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2058 Napisano Jul 29 (promenjeno) Drug član, 2991 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za servis ima smisla kupiti alat.Ako je za ličnu upotrebu isti posao završi majstorska ruka sa par čekića i pomoćnikom koji drži apsec Promenio Jul 29 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 1020 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo sa Temu-a, nisam probao, ali za DIY mi izgleda OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 29 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, JevtaNS je napisao: Ako je za servis ima smisla kupiti alat.Ako je za ličnu upotrebu isti posao završi majstorska ruka sa par čekića i pomoćnikom koji drži apsec Nismo taj tip majstora. Neki Toptul, tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...