Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Drug član, 3194 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Mislim da čekju da vide razvoj situacije ali previše je alav Điki...ima interesa da izađe. Sad ovi ili oni interesi...ne ulazim u to. Realno jedino je on ostao mimo ostalih...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9161 postova

Realno i nije. Tu je Novi DSS, apsolutno još gora tvrdoglavost. 

Pri tome oni i ne prelaze cenzus, djiki vrlo verovatno da. 

Ipak, verujem da i ssp+srce+psg odustaju. 

Dss verovatno ne. 

• Drug član, 3194 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Ne znam ni jednu drugu ideju osim dogovora da ukrupne glasove i da Điki uđe u skupštinu a ostali da se zadovolje dilovima sa Đikijem. Klinci gotovo sigurno neće saditi tikve sa njim a moguće i sa ostalima. Ali hajde da ne trčim pred rudu...svačega smo se nagledali.

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Niko od njih nije glup da nije svestan da ne može ništa u ovakvoj raspodeli, jednostavno su pohlepni ili su po zadatku iz SNS-a.. 

Obe stvari su sasvim dovoljne da završe na smetlištu

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750

Mislim da dss prelazi cenzus,  i voleo bih da budu nepotrebni za formiranje vlasti. Mislim da prelaze iz prostog razloga sto mnogim desnicarima Studentska lista nije dovoljno desno, vec su gundjali na tu temu, a dezurni rezimiski megafoni svesredno sire takvu pricu.

• -, 2027 postova
  • Motocikl: /

To ne bi bilo dobro, srecom pa su oni statisticka greska...

Nemojte da zaboravite da su oni doveli naprednjake na vlast u Beogradu

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1698 postova
  • Motocikl: CF Moto 450MT

Милош Јовановић је његов, 1/1.

Прећи цензус неће, он је своју прилику пропустио.

А и ако пређу, ући ће у коалицији са њим.

Мене више брину мањине, али и ту има разних комбинација јер за њих цензус не важи.

Доста тога зависи и од председничких избора.

Није случајно што оставку подноси баш 27.

Пројекција је да ће председнички бити 20. или 27. децембра јер је рок за спровођење истих 3 месеца од подношења оставке.

Рок за формирање скупштине је 30 дана од званичног утврђивања изборних резултата, које може бити кад њему падне на памет.

Ко зна шта је жвала смислила у целом том лудилу.

Promenio član Marko05
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 3456 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Meni sad jedna stvar nije jasna. Ako opozicione i "opozicione" stranke podrže SL, to automatski znači da one neće imati svoje predstavnike u  novom sazivu skupštine. Nema poslanika, nema plata, nema privilegija za dosadašnje zvezde opozicije. Ako je tako, a mislim da jeste, videćemo šta će od svih ovih stranaka koje se trte po javnom prostoru ostati dok traje mandat sledećoj skupštini. Duboko verujem da će se skoro svi raspasti.

Ispravite me ako grešim.

• BJB Maxi Scooter Club, 6851 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Ove kvazi partije i pokreti da ali ozbiljne partije, recimo Demokratska stranka se neće raspasti i u prvim slobodnim i fer izborima će biti mnogo bitan faktor, ne bi me začudilo i najjača stranka.

Generalno, one partije gde je rukovodstvo ostvareno profesionalno, znači da se nečim bave van politike će živeti (ko će biti bitniji, ko ne pokazaće vreme) a ovi koji su navikli da cevče pare iz budžeta - ćaos! Konačno :care:

• Integrisan, 8233 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
33 minutes ago, Milomir83 said:

Mislim da dss prelazi cenzus,  i voleo bih da budu nepotrebni za formiranje vlasti. Mislim da prelaze iz prostog razloga sto mnogim desnicarima Studentska lista nije dovoljno desno, vec su gundjali na tu temu, a dezurni rezimiski megafoni svesredno sire takvu pricu.

Nema sanse da predju.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450
Pre sat vremena, alexanto je napisao:

u prvim slobodnim i fer izborima

A vidiš to meni nikako ne ide u glavu, po čemu smatrate da će biti slobodni i fer? Šta se to tako bitno promenilo od prošlih ili onih pre?

• BJB Maxi Scooter Club, 6851 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Digitalni Šamane, mašiš ceo fudbal...

Evidentno je da mislim na izbore koji će biti organizovani kad se uredi društvo i stvore uslovi za održavanje normalnih izbora.

Svakako ne mislim da će ovi biti praznik demokratije.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8810 postova
  • Motocikl: TDM 900
2 hours ago, ser said:

To ne bi bilo dobro, srecom pa su oni statisticka greska...

Nemojte da zaboravite da su oni doveli naprednjake na vlast u Beogradu

Nije ti ovo baš sasvim fer. Potreban je skup patriotskih ljudi koji bi trebalo da vrate društvu nacionalnu svest. Verujem da bi se većina složila da smo je izgubili. Zato je sadašnja vlast odgovorna jer su napravili atmosferu gde svako radi za lične interese čak i kad je na štetu svih nas. Isto tako ova vlast glumi patriotsku a predali su šiptarima apsolutno sve. Do toga da šiptar zapišava crkvu u Bujanovcima. Isto tako glumi dobre odnose sa Rusijom a to svako ko malo prati zna da je i to foliranje. Koliko god da i ta Rusija ima manjkavosti ipak nam je naklonjena sila. Kina takođe. I ja sam nezadovoljan šta kinezi rade u istočnoj Srbiji. Rade jer im je država dozvolila. Za Ameriku ne mogu da komentarišem osim što sam slušao neki intervju od osobe koje je uticajna tamo da njih niko odavde nije kontaktirao. Da kad dođu tamo samo se slikaju ispred vrata i tutanj. Cela ta farsa oko lažnog patriotizma je podmetnutni Toma. Predstavljen kao domaćin, peče rakiju, selo... Narod naseo i progutao udicu. Plus na sve to, planski je urušena svaka patriotska opcija pa čak i pojedinci. Za mene je Đoković primer patriotizma a ne Borković. On je čak i blag primer. Treba da se iznedre neki novi ljudi i neka nova svest o državi. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1732 postova

Neće biti nacionalne svesti razvijene dok u Srbiji ne bude jasno da biti Srbin ne znači automatski biti i pravoslavac kao i da je u potpunom diskontinuitetu sa zdravim razumom imati državnu religiju u ovako religijski nehomogenom društvu. 

Nacionalna svest mora da se zasniva na građanskoj pripadnosti ovoj državi bez obzira na poreklo. 

To nijedna nacionalno obojena partija nije nikada ni uzimala u obzir i zato i nisu potrebne kao takve.

Promenio član Bojan_Jgd
  • Sviđa mi se 11
  • Podržavam 7

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma

Ako ove ne razvalimo sa bar 70%, sve se bojim da će biti kao i sa Crnom Gorom. Milo i dalje nije video unutrašnjost ćorke.

Da se razumemo....bilo kakav pomak je dobar. Samo sporo brate...

• Drug član, 204 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao:

Zvučni top je ključna tema, zna šta radi i zašto zataškava. Upotreba zvučnog topa je dokaz državnog terorizma i jedinstvena situacija kada je država pucala masovno na svoje građane. Sve rade da bi se to zataškalo, a vrlo je jednostavno dokazati. Nema načina da se izbegne robija kada se dokaže upotreba masovnog zabranjenog oružja. Dakle, ovo tipa lustracija, nelegalna imovina i ostalo su bajke. Prvo što treba da se uradi i dokaže 26.10. je zvučni top i ko je to radi, ko je naredio. Ceo lanac komandovanja može na robiju vrlo lako u pravnoj držvi. Na tome treba insistirati i njih 20 ili 50 da se osudi u nekoliko narednih meseci, da se pridruže Radetu Markoviću.

Pre 12 sati, alexanto je napisao:

Reset nacije počinje sa krupnim stvarima i ide koncetrično prema manjim.

Neće biti nikakvog reseta, nema nulte tačke. Istorija neće stati, niti je počela, niti se završava u toku naših života. Neke promen su nezaustavljive, druge je nemoguće poništiti kada se dogode. Biće isto i za 20 godina, isto će pisati na forumu, nema istorija baš često te skokove koje neko osmisli. U ovakvoj situaciji posebno ne može ništa bitno da se reši jer se glasa protiv. Nema jedinstvene politike oko koje bi se građani udružili i rekli za tih 20 godina želimo da budemo u toj tački. Na stranu što front nije ni širok kao prethodnog puta kada su bile značajne promene (znači sve nac manjine, Jožef Kasa predvodio kolonu iz Vojvodine, crkva, itd.).

Promenio član Kkovic

Čak i da si u pravu, jedino što ćeš dobiti kao satisfakciju je da si bio pametan... Šio mi ga Đura. 

A cena defetizma je ustvari prevelika. 

Važi za tebe i mnoge druge. Znaš, nekad dodje trenutak da je sopstveni intelekt ustvari štetan, ako ga zloupotrebi ego. 

• Misbehave Responsibly, 1743 postova
  • Motocikl: FZ6S

Pitam Mađara, u konverzaciji od pre dve nedelje, kakva je situacija nakon Orbana. Kaže, ne osećaju se neke velike promene; hvali to što po pitanju imigranata i rata u Ukrajini nema bitne promene stava nove vlade. Pitam ga za ljude, da li se oseća neka promena u društvu. Odgovara da su vidi da su ljudi nekako pozitivniji, srećniji, sa više elana - pa zaključuje, ako je i samo to promena vredelo je menjati.
Velika su očekivanja bila nakon oktobra 2000-te ; uglavnom nerealno velika i što se tiče dometa a posebno što se tiče brzine promena. Razočarenja koja su sledila (a bila su u velikoj meri opravdana) su fabrikovala apstinenciju i nezadovoljstvo i u konačnici dovela do 2012.

Žvala beži u falkončiću, zlikovce izjedaju stenice, pokradeno se konvertuje u državne fondove a mi srećni i poletni - zvuči super, nego ... nije realno.
Kad OKG sjaše sa grbače .... što bi rekao Čerčil ... nije početak kraja ali jeste kraj početka .... pod uslovom da (ovaj put) uspemo da napravimo i sledeće korake u pravom smeru.

Zato ... izađite i glasajte ... i branite svoje glasove .... i branite ONO zašta se glasali i nakon 6 i nakon 36 meseci i kada god se za tim ukaže potreba. I možda nam nekada i (stvarno) bude bolje.

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

Studentska lista sakupila je 70000 potpisa podrške (za one koji su se kao i ja pitali))) 

Ovo je, u okolnostima kakve su bile, ustvari neverovatno jak rezultat. 

Iskreno sam oduševljen. Budući begunac zaista je tom opstrukcijom sa notarima bukvalno ni iz čega lansirao kampanju listi... Inat je tako moćna stvar)))) 

Evo jedne fantastične, a svima razumljive, analize prof Dušana Pavlovića (inače, sjajan tip!), zašto je ustvari ovo što se sada događaja sa manjim opozicionim listima neverovatno važno (pitanje izlaze li, ili ipak ne izlaze). Ustvari, čak presudno važno. I zašto je slučaj iz Mađarske, kada su sve ostale stranke odustale od izbora u korist Tise, ustvari najefikasnija strategija borbe.

Ukratko, nije jedino važno hoće li manje liste preći cenzus ili ne, bitno je i ko je najjača lista (tj. ne skidati glasove studentima, čak i ako ćeš preći cenzus!).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja