Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Integrisan, 9159 postova

Mislim da se ceo program može svesti u jednu reč: PRAVDA. 

To su očekivanja većine nas u Srbiji, ništa više, ništa manje. 

Mnogo vode ima da protekne Savom pre nego krenemo da pričamo o Rusiji i Kini. To su pitanja na kojima bi da nas razjedine, a te stvari, kao i eu, lgbt, Kosovo, ovo, ono... neće ni stići na red za pune 4 godine. Toliko je velika potreba za pravdom, institucijama i normalnim medijima. 

Predlažem i dijaspori da se na te stvari fokusira, izađe i glasa. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 2024 postova
  • Motocikl: /
30 minutes ago, bmw said:

Pa svaka institucija več i sada radi svoj posao profesionalno , samo zavisi koju stranu pitaš....mene interesuje koji je program/plan za Srbiju dalje, šta če se raditi po pitanju privrede, poljoprivrede, kakva če biti vanjska politika, politika zapošljavanja, šta če se raditi po pitanju Kosova, Rusije,Kine,itd..... to bi voleo negde da pročitam, neke konkretne korake koje če se preduzeti, a ne nešto onako generalno sa flajerima....ima li neki link gde se to može videti ?

Resis da se preselis negde i uzmes kupis neku neodrzavanu kucu. Sta prvo radis? Pobacas sve iz nje, sav namestaj, sve stvari i onda je dobro ocistis. E pa posle gledas kako ces da je uredis, jel tako?

Tako i sa ovim, prvo da se pociste temeljno ova govna, posle sve ostalo.

Ako se ovde sprovede jedna dobra lustracija i uspe da se udje u trag nelegalnim finansijama, napumpanim tenderima, kombinacijama i sta vec sve i da uspeju te pare da se povrate, sigurno ce se nakupiti za jedan ceo godisnji budzet.

Da bi se to ostvarilo institucije moraju da rade svoj posao, od istrazitelja do onih koji ce posle da odlucuju prioritete, gde ce te pare ici... 

Evo i meni koji sam iskljucivo samo za eu i koji smatra da je Kosovo nezavisna drzava prioritet nisu resenja tih pitanja vec da se osigura da ovi nestanu i da se obezbedi da se nikada ne vrate. 

Posle cemo da vecamo sa cijim kurcem ce najmanje da boli, dal zapadni, istocni ili kineski :D

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450

Samo jorgovnarka (namerno im imena pišem malim slovom - ne zaslužuju da akam caps) ima u slamarici jedan godišnji budžet. Ako pohvatamo većinu biće dovoljno za industrijski preporod države.

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 1557 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Pre 1 sat, mick je napisao:

Iskreno nema ništa od toga...ako se u prvom danu nakon pobede (ako do nje dođe) ne uvede vanredno stanje pa kroz to ne odradi kompletna lustracija u smislu ovij najtransparentnijih (kasnije ostali na nižim pozicijama) pa presek stanja u zemlji a onda seča komplet sistema i podizanje svega od osnovnog nivoa ka gore....nema ništa od bilo čega. Makar ja to tako vidim...

Pa ne ide to baš tako. Ko će da uvede vanredno stanje? Ko če da hapsi misliš sami sebe? Problem je što treba pohapsiti i one što bi trebalo da hapse. Prvo nakon pobede treba formirati vladu pa krenuti sa "čišćenjem" policije, tužilaštva, sudstva pa onda se tek mogu očekivati konkretne akcije.

• Sviđa mi se 3

• BJB Maxi Scooter Club, 6849 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Sve ima svoj red a deluje mi da činioci Studentske liste itekako znaju kojim redom idu ;)

Učiteljica je istorija života a ona nas uči da revolucije jedu svoju decu. Nikad nije donela ono za šta se deklarisala...

Promena vlasti sa pritiskom na ulicama uz priznavanje pobede EU a onda redom: Vlada, zakoni, načelnici, jedinice, istrage, hapšenja, BAJBOK!!!!

I da vidiš kako generacije budućih službenika upravljanja državom koji se sad zovu VLAST itekako vode računa, ne pada im napamet da kradu jer znaju da će zaglaviti robiju, bore se i unapredjuju gradjansko društvo jer tako štite i sebe i svoje i buduće generacije.

To ustvari nije nikakva atomska fizika ali ponoviću još jednom: Sveti zadatak udbe kod raspada države je bio da obezbedi kontinuitet vlasti svojim pulenima i nalogodavcima a to je najlaše išlo preko floskule - SVI SU ISTI. 

• Drug član, 3194 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 3 minuta, alexanto je napisao:

Učiteljica je istorija života a ona nas uči da revolucije jedu svoju decu. Nikad nije donela ono za šta se deklarisala...

Ako budeš hteo jednom prilikom da odemo do rodne kuže Živojina Mišića. U tom muzeju je sublimiran ceo naš istorijski ringišpil. Pokazaću ti dokumente/novinske članke koji kao da su danas pisani. Kad sam prvi put video to…onako bilo mi je frka samo saznanje da se istorija ponavlja.

• BJB Maxi Scooter Club, 6849 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

@mick

Sve se slažem sa tobom i rado ću otići i ubedjen sam da kapiram o čemu pričaš ali obrazovan si i pametan čovek i jako dobro znaš šta čini mantru "istorija je učiteljica života": iz grešaka se uči, izlazi pametniji i jači. Mi smo kao narod nažalost napravili gomilu fatalnih grešaka. Red je da jednom počnemo izvlačiti pouke iz njih. Drugi narodi su to odavno uradili a nisu ni bolji ni pametniji od nas.

E to će ova deca da urade a to su pokazala već sastavom SL. Tabloidi se bave temom zašto nema studenata na SL a njihov odgovor je: Studenti nemaju  iskustva da vode državu ali su zato odabrali vrlo pažljivo i temeljno ljude koji će to da rade na najbolji mogući način na osnovu svojih kvaliteta i kredibiliteta.

Ili za one sa IQ ekvivalentnim broju cipela - ni djačka pašteta se ne pravi od djaka.

• Sviđa mi se 11

• Ne silazi, 5406 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Aj da i ja nešto izjavim ovdi, za javnost. U normalnim zemljama, sa ustaljenom demokratijom, tu su uglavnom dve velike političke grupacije, + manje stranke i pokreti, koje se smenjuju na vlasti, ne dozvoljavajući ovim drugim da puste korenje i posrču, zloupotrebe, korumiraju i pokradu sve resurse...

Mi to nemamo jelte, nego imamo takoreći jednu partiju i preCednika, koja je sve uzurpirala, i tako već 14 godina. Promena je neophodna, sve i da su najbolji, a znamo da nisu jelte, jer svaka moć kvari, a neograničena moć (vlast) kvari neograničeno.

Neće promenom vlasti procvetati cveće, tek nas sra*a očekuju u to sam uveren, iskustvo me (nas) to uči, ali to je prvi i prosto neophodan korak. Slatka mi je zamisao samo da će silni oni neformalni i tajni mafijski kanali, skriveni računi i sve to, odjednom presušiti kad ovi zglajznu. Pa na dalje.

• Sviđa mi se 7

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Vreme je da siđu sa vlasti što kažu, pretraše ga više, dojadilo i Bogu i narodu.

Meni je je iskreno muka više od dana mrmota koji živim stoti put , šetnje , protesti , devedesetih sam bio srednjoškolac kada nas je tukla slobina policija tokom protesta.
Sada sam dočekao da je moja najstarija ćerka u tim godinama (18 ) i opet ista sranja, velikim delom smo i sami krivi što smo bili naivni.
Sada oni (omladina) treba da vode bitke koje smo trebali mi.

Dok starom komunističko -boljševičko-satanističko-britanskom Mi6 sistemu ne odzvoni kraj , nema ništa od korenitih promena.

Glasao za Koštunicu kao i svi , 5. Oktobar , ulazio sam i u RTS, ispao korisna majmunčina.
Treba SVI da izađu na glasanje , ako treba zapuše nos i daju svoj glas jedinoj ispravnoj priči gde imamo neke šanse da se vozdignemo iz pepela.

Vreme je da se ova priča više završi dosta je bilo.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 4

• Svrati ponekad, 300 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650

Ovako 

Udruženje Ne damo Jadar i ostala ekološka udruženja prave protest u subotu na Terazijama u 18h 

Ako je neko raspoložen da se okupimo i damo im podršku 

Skup je u 17i 30 kod spomenika Stefanu Nemanji 

Promenio član deda54
  • Sviđa mi se 4

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 17 sati, severian je napisao:

Čak i da si u pravu, jedino što ćeš dobiti kao satisfakciju je da si bio pametan... Šio mi ga Đura. 

Kolega je preciznije napisao šta je bio problem i šta će biti problem

Pre 15 sati, drs je napisao:

Velika su očekivanja bila nakon oktobra 2000-te ; uglavnom nerealno velika i što se tiče dometa a posebno što se tiče brzine promena. Razočarenja koja su sledila (a bila su u velikoj meri opravdana) su fabrikovala apstinenciju i nezadovoljstvo i u konačnici dovela do 2012.

Žvala beži u falkončiću, zlikovce izjedaju stenice, pokradeno se konvertuje u državne fondove a mi srećni i poletni - zvuči super, nego ... nije realno.
Kad OKG sjaše sa grbače .... što bi rekao Čerčil ... nije početak kraja ali jeste kraj početka .... pod uslovom da (ovaj put) uspemo da napravimo i sledeće korake u pravom smeru.

• Drug član, 203 postova
Pre 7 sati, severian je napisao:

Mislim da se ceo program može svesti u jednu reč: PRAVDA. 

To nije nikakav program niti politika. Normalno je da sudovi funkcionišu ali to u Srbiji nikada nije bio slučaj

• Ne silazi, 1518 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

O jebo vas , pa sta će biti, pa koji je plan, pa neće moći, pa ovaj iz Ljubljane pita za buduću vanjsku politiku:na_glavi:, ajde bre više, izadjite i glasajte i odbranite svoj glas, pa onda da se zasuču rukavi i da se radi bez prestanka kao Švabe posle rata i da se postave temelji normalne zemlje.

Lista je odlična, najbolja sto se u ovom trenutku mogla ponuditi.

Ne palamudite vise sa pojedinačnim zeljama.

Moje zelje su da svi budu na robiji i njihove 3 generacije u napred i u nazad.

Nije realno, znam, to su moje zelje i mastanja.

Ajd u kurac i palamudjenja više.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 6

• Misbehave Responsibly, 1743 postova
  • Motocikl: FZ6S

Spisak želja i maštarija u današnjoj Srbiji; zatvor za zlikovce, udbe svih zemalja na smetlište, pravda, poštenje, malo normalnosti, ....

Sisate plavuše niko ne pominje ... eto koliko smo otišli u krasni   :haha1:

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Integrisan, 9159 postova
Pre sat vremena, Kkovic je napisao:

Kolega je preciznije napisao šta je bio problem i šta će biti problem

Ima jednu formulaciju Rumena Bužarovska, inače super makedonska spisateljica... Radikalni optimizam. 

To je stvar discipline. 

Mora tako. Razumeš. Jer, utičeš na proces i rezultat koji bi i sam želeo. 

To da ispadneš pametni realista posle nikome ništa ne znači, pa ni pametnom realisti)). Toliko je loš neuspeh. 

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450
Pre sat vremena, drs je napisao:

Spisak želja i maštarija u današnjoj Srbiji; zatvor za zlikovce, udbe svih zemalja na smetlište, pravda, poštenje, malo normalnosti, ....

Sisate plavuše niko ne pominje ... eto koliko smo otišli u krasni   :haha1:

Kad oteramo ova govna, sisate plavuše i guzate riđanke su prva tačka dnevnog reda.

• Haha 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1266 postova
  • Motocikl: -

A guzato-sisate crnke?

Bez zajebancije, iako je ovde u punom jeku veoma prljava predizborna kampanja, među mlađom populacijom se ipak osjeti da nije baš sve uobičajeno.

Mislim da se očekivanja od studenata Srbije polako prelivaju i ovamo.

Promenio član miki

• Zainteresovan, 546 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Ali argument kako na studentskoj listi nema studenata.. A evo ovi iz SNS (ispali glupi) imaju 20 studenata.. xD

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1518 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Takvima samo kazite , to je naziv liste koju su studenti dali i napravili, ni u karadjordjevoj šnicli nema Karadjordja

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Drug član, 203 postova
Pre 14 sati, severian je napisao:

ipak ne izlaze). Ustvari, čak presudno važno. I zašto je slučaj iz Mađarske, kada su sve ostale stranke odustale od izbora u korist Tise, ustvari najefikasnija strategija borbe.

Ovo je u prvi mah pre izbora tamo bilo poređenje. Međutim, u međuvremenu su svi uvideli koliko je glupo poređenje. Mađarska je u Nato i EU. Tamo niko nije propagirao priključenje Bricsu nego uvođenje evra. Dakle, politika je jasna u odnosu na ove infantilne fantazije koje smo čak i ovde na ovom forumu čitali. Imali su čist birački spisak i urednu proceduru glasanja i mnogo bolje medije. Rezultat se odmah znao.

Nisam glasač u Hu ali ne verujem da bi glasao za saradnika režima. Inače je orban još odavno izgubio Budimpeštu, tako da ni u tom delu nije ni slično. Mislim i da se tamo mnogo manje kralo

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 1 sat, VPetar je napisao:

Ali argument kako na studentskoj listi nema studenata.. A evo ovi iz SNS (ispali glupi) imaju 20 studenata.. xD

Nema ni u BMWu nista iz Bavarske pa eto, vozi se... Izadjite, glasajte za br 3 i onda izadjite na ulicu i branite taj glas. Lakse ne moze. Ova drzava je toliko u banani da samo kad bi pocela policija i sudovi da rade svoj posao, skocio bi BDP za 10%

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja