Jump to content

Moto Zajednica

Vukov spomenik 20.08.2026.

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Honda VFR 1200 DCT, Kawasaki ZX14 special, Honda Integra 750 za sada...
INFORMER.RS

Na prometnoj raskrsnici Ruzveltove i Ulice 27. marta, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u Beogradu, danas se dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je teško...

Dobio sam informaciju da je momak preminuo. Da li se zna vise detalja oko ovog slucaja? Iskreno saucesce porodici.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1029 postova

Velika lokva krvi je bila relativno blizu iza automobila koji je učestvovao u nesreći, takoreći u raskrsnici. Ne vidi se ni na snimku, ni na fotografijama. Verovatno je motor išao od Bulevara nizbrdo, možda dodao gas da uhvati zeleno, a automobil je najverovatnije nepropisno skretao i nije ga video zbog sunca. Prilikom udara motor se odbio levo, a vozač je preleteo preko automobila. Motor je bio pomeren kada sam prošao, stajao na ćopavoj. Učinilo mi se da je neki naked, možda Hornet ili nešto slično. 

• Zainteresovan, 468 postova
  • Motocikl: Honda Forza 350cc

Da, nezogdna raskrsnica. Svakodnevno tuda prolazim. Neki skreću (nepropisno) levo iz pravca Bogoslovije, drugi imaju uslovnu zelenu strelicu iz 27. Marta, tako da sa obe strane vreba opasnost. Vrlo vrlo pažljivo se mora tu, ionako nas niko ne ferma 2 posto😪

Nadam se da je momak preživeo.

• Drug član, 1110 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV
Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

...zna li se ko je? 😔 

"Mikica B. 33 godine"

Automobil nepropisno skrenuo ulevo, vozač Avganistanac 19 godina sa probnom dozvolom.

Edit: 

WWW.TELEGRAF.RS

Motociklista Mikica B. (33), koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici Ruzveltove i Ulice kraljice Marije u Beogradu, umro je u bolnici.

Promenio član QmBGD
  • Sviđa mi se 2
  • Tužan 14

• Vozac A kategorije :D, 1099 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Насрада нам колега због идиотлука. Добар дио возача занемарује саобраћајне знаке. 

Ево код нас сваки дан стотине возача не поштује сигнализацију која јасно показује да из Јурија Гагрина (из правка Блока 45) не смије се скретати у Гандијеву. Возаче боли уво и сви иду лијево. Док неко не страда. 

Мало се гине како се вози!

Нека је лака црна земља Микици а нама нека је за наук!

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3625 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Pocivaj u miru. 

Malo smo cudan narod, neki dan okacim klip kako kreten prolazi kroz stop bez kocenje, sviram mu i psuje me i par kolega kaze da preterujem a sad u ovoj temi se pise kako je kolega nastradao posto mu je oduzeto prvenstvo a to je isto kao da je bio stop. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 2025

Na drustvenim mrezama se pojavio snimak.

Postovanje za pesaka koji je odmah pritrcao i pozvao hitnu pomoc, za ove ostale koji nastavljaju laganim hodom i ove koji obilaze kolima kao da se nista nije desilo nemam reci......

• Sviđa mi se 5

• 4_tocka_i_karoserija, 2512 postova
  • Motocikl: -

Kako nije vozio brzo?

Pa jesi li pročitao šta informer piše??

Kao da nije dovoljno što je čovek poginuo 🤬

• Drug član, 1769 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT

Katastrofa, isekao mu put. Stradali kolega uopste nije isao brzo. 

Promenio član Rider000

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Bmw R1200 Gs

Da li iko proverava ove ljude prilikom zapošljavanja? Zar sa probnom dozvolom nije u obavezi da ima nekog iskusnijeg vozača pored sebe?

Nastradalom kolegi neka je laka crna zemlja.

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi

Klinci su nenormalni. Sinoć, oko 01h, raskrsnica Kružnog puta i Smederevca zamalo ne izginusmo drugarica i ja. Idem iz pravca Leštana, pa na semaforu levo trebam ka Kaluđerici, stojimo, čekamo, pali se zeleno, srećom, nisam da gas da izletim i skrenem... kad klinac proleće na crveno, iz pravca Boleča, sreća, te sam ga primetio perifernim vidom pa ušao malo u kontra smer ( bilo prazno), da bi stao 100m kasnije i skrenuo levo u trafiku... razmišljao sam da li da stanem, da ga izvučem iz kola... propitam PSP

• Integrisan, 8091 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
WWW.INDEX.HR

PET TINEJDŽERA poginulo je u Irskoj vozeći u suprotnom smjeru na autocesti, snimajući se za TikTok.

Odlicni komentari na ovom clanku o mladima.

Gledam generaciju Z oko sebe i stvarno cesto djeluju kao da su potpuno nezainteresirani za bilo sto sto trazi malo truda, koncentracije ili samostalnosti. Gledam ih u teretani, odrade 20 sekundi serije pa onda 10 minuta mobitel, na poslu im sve moraš nacrtati, ni trunke samostalnosti nema u vecini njih, a imaju iznimno visoka ocekivanja od zivota. Jadne tek ove generacije koje dolaze iza Z

-

Slazem se da je svaka generacija prigovarala mladjima, ali to ne znaci da je svaka kritika automatski neutemeljena. Nikad prije nismo imali generaciju koja od djetinjstva ima neogranicen pristup zabavi i sadrzaju doslovno 24 sata dnevno, a dio odgovornosti je i na roditeljima kojima je cesto bilo lakse dati djetetu mobitel nego se stvarno baviti njime. Najbolji dokaz je koliko se mobitel koristi za potpuno nebitan sadrzaj cak i na mjestima gdje si dosao trenirati, odmoriti se ili jednostavno maknuti od ekrana. Tesko je vjerovati da to nije ostavilo posljedice na koncentraciju, strpljenje i samostalnost. Djeca roditelja koji imaju hrpu love su veci ekstremi od ovih prosjecnih, neke stvari cu radije zadrzati za sebe.
-

• Sviđa mi se 4
  • Tužan 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥

Šta kad su im i roditelji zavisni od telefona,a sad već i babe,dede.

ozbiljna zavisnost,ooozbiljna.Kako su nam uvalili patku sa ovim mobilnim.Cigare, kafa,rakija,heroin ,nisu ovo postigli ...Možda samo žene 🙂

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 4

• Ne silazi, 6855 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kako kaže ona zlokobna fraza...stara već skoro 100 godina.

Ako ovo tolerišete, vaša će deca biti sledeća.

Iako ima jako političko uporište, apsolutno je primenjiva i na ovakve primere, jer su oni opet direktan rezultat politike, tačnije jednog načina života koji je iznedrila određena politička opcija. Voleo bih kada bi na sve ovo moglo da se posmatra iz nekog neutralnog ugla, međutim to je teško moguće, a biće i još teže. Deluje da se približava tačka preloma, kada lako zavlada doba bezumlja i sukoba između onih koji na istu stvar gledaju dijametralno suprotno dajući sebi za pravo da silom ubede one druge da je to ta jedina ispravna strana. Da sam "crven"..pa baš i nisam, ali sam apsolutno protiv života bez pravila...koji se često meša sa pojmom slobode. To ne nudi nikakva politička opcija, već zdrav razum. Kada jedno biće u okviru neke socijalne grupe počne da smatra svoju slobodu većom od tuđe, onda ta grupa mora da reaguje...tvrdo, prosto beskrupulozno....jer će u protivnom takva jedna pojava uzeti maha na štetu svih. Ljudi umeju da budu velika govna, kada se oformi grupa takvih i počne da dominira, počne i  ozbiljno da smrdi.

Promenio član pronto
  • Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja