boza_kg 7056 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 5111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @miki Neću, ne brini. Promenio pre 8 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4457 Napisano pre 8 sati Drug član, 1166 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da danas ne postoji proizvođač kod kog neće da se desi neki debeo kvar na novom motoru. Ajd, od Kineza se to nekako i očekuje, ali i ovi veliki za koje kupac masno plati, nisu nešto gadljivi na kvarove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 18 Napisano pre 8 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao peh sa mojim da mi je pao motor u mestu ispred kapije i na ivicu stuba mi pukne staklo od fara. Na moju žalost morao sam da promenim ceo far, okrenuo Autopromet, imaju na stanju, zakazao termin i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9427 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3791 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2026 at 12:24 PM, mali_zmaj said: Hm šta je tu je?! Ja za sada nemam problem sa motorom, pa samim tim nisam imao nekih ozbiljnih susreta sa serviserima, sem redovnog servisa. Ne mogu ništa posebno da komentarišem, ali sam isto u strahu da, danas sutra moj dobavljač, serviser neće dignuti sidro i reći zbogom žohari. Evo u ekipi iz B i H koji voze TRK-ove ima pojedinaca koji su za kraći period već stigli kilometražom do zamjene faznog i štelovanja ventila. Znači od 35-40 000 km, bez problema. Mada im ne zvoni lanac još, realno. Pa ću ispratiti kako je to prošlo. Niti branim .niti hvalim, vjerujem da je Jovan u pravu. Da su puni sitnih mana jesu, da će ih u budućnosti popraviti, i to vjerujem, čim prođe ovaj prvi talas, i prodaja opadne, morat će, i ako su pametni da naprave ozbiljnu mrežu servisa, pa onda možda i zadrže tržište. A do tada nadam se da će moj TRK preživjeti!! Na kolko se menja fazni lanac?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...