Jovan Ristic 6454 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 5287 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, VPetar je napisao: Vidim sad da je osnovao ZX Moto. Možda to bude nov izbor Jeste i sa 820RR je već uzeo par pobeda u SSP NG. Čovek očigledno ume da napravi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1834 Napisano pre 16 sati prisutan, 1347 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Hm šta je tu je?! Ja za sada nemam problem sa motorom, pa samim tim nisam imao nekih ozbiljnih susreta sa serviserima, sem redovnog servisa. Ne mogu ništa posebno da komentarišem, ali sam isto u strahu da, danas sutra moj dobavljač, serviser neće dignuti sidro i reći zbogom žohari. Evo u ekipi iz B i H koji voze TRK-ove ima pojedinaca koji su za kraći period već stigli kilometražom do zamjene faznog i štelovanja ventila. Znači od 35-40 000 km, bez problema. Mada im ne zvoni lanac još, realno. Pa ću ispratiti kako je to prošlo. Niti branim .niti hvalim, vjerujem da je Jovan u pravu. Da su puni sitnih mana jesu, da će ih u budućnosti popraviti, i to vjerujem, čim prođe ovaj prvi talas, i prodaja opadne, morat će, i ako su pametni da naprave ozbiljnu mrežu servisa, pa onda možda i zadrže tržište. A do tada nadam se da će moj TRK preživjeti!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...