Jump to content

Moto Zajednica

NASTAVAK CRNE SERIJE

Recommended Posts

• Zainteresovan, 181 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 5 sati, Alekre je napisao:

Misliš nenormalni. Nije bez razloga što u EU može da se završi i kod psihologa za velika prekoračenja.

Vidiš da u nekim temama možeš lepo da pišeš 🙃

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1275 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
10 hours ago, RankoBg87 said:

Oticicu jednom cisto eto da mi bude opisteno da nema onih ludaka sto ima po putu.

Bio jednom na pola sata na stazi, bilo mi neprijatno od "ludaka" koji su vozili oko mene. Preticali me kao da sam pešak. I ovo ne kažem da su oni nenormalni, već da i kad odeš na stazu bez nekog predznanja nije to baš tako da možeš da uživaš kao da nema saobraćaja. Kad krenu ovi brzi da zuje oko tebe, a ti em si sporiji em tebi izgleda da ih usporavaš, pa gledaš da se neko ne zakuca u tebe (znam da je odgovornost na onom iza na stazi), nije ni to baš skroz savršeno iskustvo. S druge strane, kad dođe tvojih nekoliko krivina da ti niko ne diše za vratom, vidiš gde si i koliko si dobar, da ne kažem loš :D 

Ovo moje iskustvo je bilo pre nekoliko godina, sad bih voleo da odem sa ovim znanjem na stazu, ali skupa rabota. Termin + računaj da je najbolje ići sa gumama koje su pred kraj, jer je velika šansa da ih dokusuriš - naravno, ako si amater koji ide na svom svakodnevnom motoru. Plus, dodaj na sve to da znaš i sam da nemaš pravu opremu za stazu (pre svega mislim na gume), pa samim tim verovatno je da ćeš imati frku da ga teraš do kraja, itd. 

Moj utisak je da je staza super investicija kao neki stalan hobi koji možeš da finansiraš. što u vidu opreme za sebe i motor, što u vidu samog motora u slučaju da proklizaš. 

Lepo zvuči "idi na stazu", ali jbg, nije baš pristupačno. 

Što i dalje ne znači da podržavam divljanje po javnim putevima. 

• Sviđa mi se 5

• Ne silazi, 3294 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

A znam al znas da nema ludaka da ce ti izleti i kaze nisam te video. 

Na stazi se bar neka pravila znaju, jes napeto to stoji a nije ni jeftino kad se sve sabere. 

Bio sa autom dva puta i znam kako je, uvek ima jaci i brzi koji hoce da iskoristi svoj termin max. 

• Zainteresovan, 536 postova
  • Motocikl: k9

Kolko vidim, ostaje mi samo karting na Adi Huji. 1800 din- 10min. Ne treba ni oprema, i nema ludaka, mozes da izletis, mozes da se cuknes...

• Haha 5

• Drug član, 1533 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr
pre 32 minuta, ske je napisao:

Kolko vidim, ostaje mi samo karting na Adi Huji. 1800 din- 10min. Ne treba ni oprema, i nema ludaka, mozes da izletis, mozes da se cuknes...

Ја био на картингу неко вече, први пут, ватрено крштење.. погодила се група неких клинаца од двадесетак година да возе самном.. кад су кренули да ме чукају и гурају са стазе... рекох само да преживим ово и никад више :)

На стази има интро( почетничка група) ту нико не вози брзо, тако да нема чега да се плашиш, док на овом картингу где сам био, нису разврставали, свако ко плати 20€ може да тера 12 минута..

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 1275 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
1 hour ago, Gajo Sevojno said:

На стази има интро( почетничка група) ту нико не вози брзо, тако да нема чега да се плашиш, док на овом картингу где сам био, нису разврставали, свако ко плати 20€ може да тера 12 минута..

Ja sam bio u tom intro terminu i šili su me kao da sam juče seo na motor :D doduše, jeste bilo davno i iz ove perspektive lošije sam vozio, ali daleko od toga da niko ne vozi brzo :) 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   3 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja