Luka9905 2761 Napisano April 22 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj snimak je realnost. Tako izgleda ibarska magistrala danas, prepuna je motora koji cepaju 150-160 i jure koleno/lakat po krivinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2390 Napisano April 22 Drug član, 1533 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Овај са снимка може само да пипне асфалт са главом, какво колено и лакат...лакат спуштају озбиљни возачи, таквих не верујем да има међу уличним тркачима. Гуме треба да су на температури, сликови по могућству и идеална подлога и савршена техника. Ако неко иде на лакат на улици, њему је место у мото гп 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23441 Napisano April 22 (promenjeno) Integrisan, 7550 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na putevima je TRAKTORIJADA. Cuvajte se. Milion traktora... Promenio April 22 član Motorcyclist 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6316 Napisano April 22 Drug član, 1464 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Motorcyclist je napisao: Na putevima je TRAKTORIJADA. Cuvajte se. Milion traktora... Ja u nedelju lagano pretičem traktor, vraćam se u traku, a ker sa desne strane rešio da pređe ulicu, reko čekaj, stani... Sreća vozila sam polako, sreća pa se vrati nazad kad sam zasvirala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12749 Napisano April 22 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne počnu da vijaju promotere opasne vožnje koji u saradnji sa ovdašnjim prodavcima motora i prodavnicama opreme stiču popularnost i "ulaze" u glave mladim vozačima budućnost nije svetla. Los je primer, jer nije javna ličnost i ne eksponira se stalno, ali evo.. Dobar dan Bokyboy, dobar dan... Imamo vaše priznanje da ste vozili brzinom koja se smatra nasilničkom vožnjom. Ali znate, ja sam se šalio ... Šalio? E sad nam je lakše, ajde u kameru da kažeš da to nije dobro i da nikada to nisi uradio i da ne treba... Pa kad par tih YT kretena predstaviš baš tako, da su kreteni, onda će valjda malo i nekim novim klincima da dođe iz dupeta u glavu . Ne daj Bože da neko neko snimi kako vozi stazu, što reče Gaja, pa da pozove na savladavanje nekih osnova na stazi, na upoznavanje limita, nego sve ulični trkači. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1463 Napisano April 22 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta staza? Jedan dan. Nemam nikakvu opremu za stazu. Stvarno me zanima. Nisam nikad bio a mozda bih probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9096 Napisano April 22 -, 1924 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, prvi put kad odes to je to... Ako se ne vozas oko srednjih skola (dobro ajde fakulteta ) i nocu, kupujes skuter za svaki dan, a ovaj samo po stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11998 Napisano April 23 Hronični Motociklopata, 7868 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da se ponekad malo produva mašina 200+, ali ne bilo gde i po svaku cenu ko muva bez glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7402 Napisano April 23 Ne silazi, 3308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ske je napisao: Kolko kosta staza? Jedan dan. Nemam nikakvu opremu za stazu. Stvarno me zanima. Nisam nikad bio a mozda bih probao. Sad je navak 15k tih 4 sata ili koliko vec stintova. Oprema bilo bi dobro da bude kombinezon, moze i dvodelno al da se kopcaju pozadi jakna i pantalone, kazu da moze i tekstil, kao ne gledaju da bude spojeno al zbog svoje sigurnosti bolje. Motor moze biti kakv jeste al zatvoris retrovizore, kazu da najvise odvlaci paznju i d ati ne treba, vozi svoju voznju i postuj pravila i sve ce biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2574 Napisano April 23 Drug član, 934 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Прошле године кренем са једном познаником који је био на кавасакију З1000 из Крагујевца,до Пазара на ђевапе. Човек можда између 47-55година. Сав у кожном, једноделно одело. Чуо сам да вози стазу, има мотор само за то намењен. Мислим се у себи шта ја тражим овде са њим. Возим иза њега, гужва док не изађемо из града, гледам га како течно пролази између аута, заобилази итд… Тад сам први пут видео са којом лакоћом то човек ради.. у екипи Хр и Хонда Вфр… од изласка из Кг до Пазара он и ја се навозали и науживали…човек није препао 80-90км на сат… 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1463 Napisano April 23 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Sad je navak 15k tih 4 sata ili koliko vec stintova. Oprema bilo bi dobro da bude kombinezon, moze i dvodelno al da se kopcaju pozadi jakna i pantalone, kazu da moze i tekstil, kao ne gledaju da bude spojeno al zbog svoje sigurnosti bolje. Motor moze biti kakv jeste al zatvoris retrovizore, kazu da najvise odvlaci paznju i d ati ne treba, vozi svoju voznju i postuj pravila i sve ce biti ok. Pa nije to ni previse para. Jel mogu obicne gume ili moraju slikovi, grejaci...? Mada za 15k mozes da se zaletis do Rudnika, rucas, i skocis padobranom... i da ti ostane za kolace 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12749 Napisano April 23 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ske je napisao: Pa nije to ni previse para. Jel mogu obicne gume ili moraju slikovi, grejaci...? Mada za 15k mozes da se zaletis do Rudnika, rucas, i skocis padobranom... i da ti ostane za kolace Možeš ti svašta, suština je da li se uveče vraćas kući. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1463 Napisano April 23 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes da se ne vratis kuci i ako se okliznes na stepenice ispred stana... ali nije to poenta. Hteo sam da kazem da ustvari nije ni malo jeftino to sto svi preporucujemo: idi na stazu. Velika vecina nas ce pre da potrosi 15k na neke druge stvari nego na stazu. A to se vidi po tome koliko ljudi ide na stazu. A verujem da bi svako od nas probao da je pristupacnije. Znam, sad ce neko da kaze: ako nemas pare ti nemoj ni da vozis... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7402 Napisano April 23 Ne silazi, 3308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, ske je napisao: Pa nije to ni previse para. Jel mogu obicne gume ili moraju slikovi, grejaci...? Mada za 15k mozes da se zaletis do Rudnika, rucas, i skocis padobranom... i da ti ostane za kolace Mozes, bukvalno ides da se opusteno provozas, ako imas ono god iskustva u voznji bice ti lakse da nesto probas i da bude sigurno. Kolege neke su isle bukvalni i sa 300ccm samo eto da vide sta mogu i da su uslovi sigurni. Tih 15k nije samo 15, gde gorivo, klopa, gume ces obrijes, kocnice potrosis, ako forsiras valja ulje zameniti pre staze, nakupi se tu lepa cifra. Oticicu jednom cisto eto da mi bude opisteno da nema onih ludaka sto ima po putu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2574 Napisano April 23 Drug član, 934 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan За стазу су потребне године и године вежбања, то да ли одемо једноут-двапут годишње, неће да нам донесе ништа толико битно што се тиче технике и искустава. Најбитније је глава и начин размишљања, ко се пази и Бог га пази…али многе ствари не зависе ни од нас.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9968 Napisano April 23 (promenjeno) Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, ske je napisao: Velika vecina nas ce pre da potrosi 15k na neke druge stvari nego na stazu. Tako je , ovo je istina... I onda, u nedostatku potrosenosti muskih hormona , i u nedostatku novca , ce isti ti da mi projure dole Marickom sa 150,160kmh , jer se nema za stazu .. I nije to neki problem ...sem sto me iznervira njihov akrapovic otvoreni, jer su me probudili u 2 nocu , i jos 10 druge male dece , ajde , prebolecu... Rizikuju da mi udare dete. E , tu onda imamo problem... Tacnije , oni... Rizikuju da ih vezem i vucem autom kroz Rakovicu , pobijem sve do petog kolena unazad, i posvetim svoj zivot da im se zatre prezime ... Sad, mozda je 15k i ok ...ne znam Promenio April 23 član Darko Mihajlovic 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2874 Napisano April 23 Drug član, 1276 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Tako je , ovo je istina... I onda, u nedostatku potrosenosti muskih hormona , i u nedostatku novca , ce isti ti da mi projure dole Marickom sa 150,160kmh , jer se nema za stazu .. I nije to neki problem ...sem sto me iznervira njihov akrapovic otvoreni, jer su me probudili u 2 nocu , i jos 10 druge male dece , ajde , prebolecu... Rizikuju da mi udare dete. E , tu onda imamo problem... Tacnije , oni... Rizikuju da ih vezem i vucem autom kroz Rakovicu , pobijem sve do petog kolena unazad, i posvetim svoj zivot da im se zatre prezime ... Sad, mozda je 15k i ok ...ne znam Bukvalno treba hapsiti svakoga ko divlja kroz naseljena mesta, bilo motorom ili autom i ne mislim na kazne novcane, vec odmah direktno na robiju! Po vecim gradovima je to bas izrazeno, nazalost cesto vidimo i kako se zavrsava. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12749 Napisano April 23 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ske je napisao: Pa mozes da se ne vratis kuci i ako se okliznes na stepenice ispred stana... ali nije to poenta. Hteo sam da kazem da ustvari nije ni malo jeftino to sto svi preporucujemo: idi na stazu. Velika vecina nas ce pre da potrosi 15k na neke druge stvari nego na stazu. A to se vidi po tome koliko ljudi ide na stazu. A verujem da bi svako od nas probao da je pristupacnije. Znam, sad ce neko da kaze: ako nemas pare ti nemoj ni da vozis... Sve znam, ali nije više ni reč o vožnji iznad limita prekoračenja,jer to svi radimo, nego pričamo o ozbiljnom divljanju po putevima.. Opet ponavljam, osvrnite se malo oko sebe, pogledajte šta se dešava na putevima i pogledajte promotere takvog ponašanja na sve strane, nema potrebe da bilo šta dalje razglabamo.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16004 Napisano April 23 Cool tip, 3245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Tako je , ovo je istina... I onda, u nedostatku potrosenosti muskih hormona , i u nedostatku novca , ce isti ti da mi projure dole Marickom sa 150,160kmh , jer se nema za stazu .. I nije to neki problem ...sem sto me iznervira njihov akrapovic otvoreni, jer su me probudili u 2 nocu , i jos 10 druge male dece , ajde , prebolecu... Rizikuju da mi udare dete. E , tu onda imamo problem... Tacnije , oni... Rizikuju da ih vezem i vucem autom kroz Rakovicu , pobijem sve do petog kolena unazad, i posvetim svoj zivot da im se zatre prezime ... Sad, mozda je 15k i ok ...ne znam Vi sitni se mnogo kurcite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12749 Napisano April 23 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Krupni čika Sale će to da reši 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9297 Napisano April 23 Ne silazi, 3191 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, ProMaster said: Sve znam, ali nije više ni reč o vožnji iznad limita prekoračenja, jer to svi radimo, nego pričamo o ozbiljnom divljanju po putevima.. Ovo je suština svake ovakve diskusije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9968 Napisano April 23 Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, sashac je napisao: Vi sitni se mnogo kurcite... Kilavi , ali kurceviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16806 Napisano April 23 Integrisan, 8501 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, ProMaster said: Sve znam, ali nije više ni reč o vožnji iznad limita prekoračenja,jer to svi radimo, nego pričamo o ozbiljnom divljanju po putevima.. Opet ponavljam, osvrnite se malo oko sebe, pogledajte šta se dešava na putevima i pogledajte promotere takvog ponašanja na sve strane, nema potrebe da bilo šta dalje razglabamo.. Misliš nenormalni. Nije bez razloga što u EU može da se završi i kod psihologa za velika prekoračenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2390 Napisano April 23 Drug član, 1533 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Немања je napisao: Прошле године кренем са једном познаником који је био на кавасакију З1000 из Крагујевца,до Пазара на ђевапе. Човек можда између 47-55година. Сав у кожном, једноделно одело. Чуо сам да вози стазу, има мотор само за то намењен. Мислим се у себи шта ја тражим овде са њим. Возим иза њега, гужва док не изађемо из града, гледам га како течно пролази између аута, заобилази итд… Тад сам први пут видео са којом лакоћом то човек ради.. у екипи Хр и Хонда Вфр… од изласка из Кг до Пазара он и ја се навозали и науживали…човек није препао 80-90км на сат… После прве 2 године које сам провео на стази, договорим се са другом да идемо на вожњу а нисмо се возили заједно 3 године јер је имао неке приватне проблеме и није возио мотор.. после вожње ми рече, не знам шта је се догодило али ја најзад могу да држим темпо са тобом, или сам ја за време паузе од мотора много убрзао или си ти успорио... иначе стару екипу са којом сам годинама возио по улици више не могу да пратим. Једноставно променио сам перцепцију опасности. Оно што сам раније сматрао да је ризик у оквиру граница нормале ми је сада енормни ризик. Због тога стаза највише ваља. То може да кликне у човеку и после 2 ТД, а вештина долази спорије, рекао бих после 10 посета стази у једној сезони да се научи више него за 30 година на улици. Скупо јесте, ја сам задњих година умањио са 10-15 ТД годишње на 6 или 7 због финансија, иначе бих ишао сваки викенд... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 21646 Napisano April 23 Ne silazi, 1329 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svako treba bar jednom da proba na stazi svoje mogućnosti. Da ličnu sujetu ostavi po strani i uglavnom vidi koliko ne zna. Govorim o ljudima koji ne mogu da drže adrenalin pod kontrolom i u javnom saobraćaju upadaju u sumanute situacije. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...