Teshko 120 Napisano Ponedeljak u 10:31 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nisam našao adekvatnu temu, ali sam hteo da podelim svoj doživlaj. Naime, vozim nešto preko godinu dana i prvi put sam se susreo sa ovom pojavom na motociklu februara 2025, iako imam 25 godina vozačkog iskustva automobila. Usledilo je guglanje i ubrzo shvatih poentu, međutim doživljaj od juče dodao je novu vrednost. Išao sam samostalno na neko druženje, a putujući Ibarskom magistralom malo su mi odlutale misli. Ono što me je trglo upravo je pozdrav motociliste koji mi je išao u susret. Uskratio sam ga za pozdrav (sorry), ali ujedno shvatio da gotovo UVEK treba pružiti ta dva prsta. I zbog sebe i zbog drugih. Pažnja treba da bude na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 145 Napisano Ponedeljak u 12:53 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno mlad sa stazom na motoru, imam nekih 5-6000km i nekih 8 meseci voznje (i 44 godine vozackog iskustva).Posto sam cesto na kosmajskom GP-u tj omiljenoj bajkerskoj ruti, jer volim tuda da vozim, a imam i plac u okolini Ralje, bio sam vrlo iznenadjen kolicinom pozdrava koju dobih za svo ovo vreme, s obzirom da sam imao neko predubedjenje da smo mi skuterasi lagana improvizacija bajkera. I uredno otpozdravljam, a i uredno pozdravljam...meni je to pitanje elementarnog postovanja nekoga koji zeli srecno da zavrsi svoju zapocetu voznju, a pri tome zna da tamo negde vreba hiljade neobrazovanih i poludivljih "kavezara" (ako se tako kaze), koji smatraju da ulica i drum pripadaju samo njima i nikome vise...Sent from my SM-A536B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 238 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 206 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Ili klimnes glavom ako ti je kvacilo stisnuto. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10135 Napisano pre 21 sati Drug član, 3370 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Lep je to običaj, samo što pogotovu leti imam utisak da više vozim jednom rukom nego sa obe. Dođe mi da negde napred montiram onu šaku što maše, pa da se ne secam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CORLIJA 0 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej, super da si napisao. Ne pisem ja sad jer sam se parkirao jednom u vrata skorije, vec zato sto si dobro rekao. Imao sam drugare koji su ostali bez glave jer nisu znali da ima dana kada ne treba sesti na motor. Mozes, naravno, da imas srece svaki put - sve dok je vise ne budes imao. Promenio pre 7 sati član CORLIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 99 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, misa-pei je napisao: Lep je to običaj, samo što pogotovu leti imam utisak da više vozim jednom rukom nego sa obe. Istina, po Fruskoj gori u krivinama vise vozim jednom nego sa dve ruke. Mada jako je lep osecaj kada vozis vojvodjanskom ravnicom sam sa sobom, nigde zive duse kilometrima, i onda naidje drugi motoras i jos te pozdravi, srce puno, sto kazu kolege taman te malo trgne iz monotonije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 967 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kupiš Geesa pa se ne javljaš nikome 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6192 Napisano pre 2 sati Drug član, 1451 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Patriota je napisao: Ili kupiš Geesa pa se ne javljaš nikome Desi se da pogreše, pa mi se jave ponekad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 109 Napisano pre 2 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Patriota said: Ili kupiš Geesa pa se ne javljaš nikome Mi sa malim GSovima ne spadamo u tu kategoriju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14245 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1448 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je pozdravljanje i treba pozdravljati ali pre mesec dva stanem pored puta da namestim potkapu jer bilo hladno i dok sam nameštao naiđe kolega na motoru i stane da pita da li je sve u redu. E to je lepo i pozdrav za njega ako slučajno pročita. Žurio pa nismo ništa prozborili. Stajem i ja kad vidim motor parkiran a deluje da ima problema i verujem da i drugima to znači kao što je mene dirnulo. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...