Jump to content

Moto Zajednica

Bajkerki pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally

Nisam našao adekvatnu temu, ali sam hteo da podelim svoj doživlaj. Naime, vozim nešto preko godinu dana i prvi put sam se susreo sa ovom pojavom na motociklu februara 2025, iako imam 25 godina vozačkog iskustva automobila.

Usledilo je guglanje i ubrzo shvatih poentu, međutim doživljaj od juče dodao je novu vrednost. Išao sam samostalno na neko druženje, a putujući Ibarskom magistralom malo su mi odlutale misli. Ono što me je trglo upravo je pozdrav motociliste koji mi je išao u susret. Uskratio sam ga za pozdrav (sorry), ali ujedno shvatio da gotovo UVEK treba pružiti ta dva prsta. I zbog sebe i zbog drugih. Pažnja treba da bude na putu.

✌️

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Zontes 368E

Ja sam relativno mlad sa stazom na motoru, imam nekih 5-6000km i nekih 8 meseci voznje (i 44 godine vozackog iskustva).Posto sam cesto na kosmajskom GP-u tj omiljenoj bajkerskoj ruti, jer volim tuda da vozim, a imam i plac u okolini Ralje, bio sam vrlo iznenadjen kolicinom pozdrava koju dobih za svo ovo vreme, s obzirom da sam imao neko predubedjenje da smo mi skuterasi lagana improvizacija bajkera. I uredno otpozdravljam, a i uredno pozdravljam...meni je to pitanje elementarnog postovanja nekoga koji zeli srecno da zavrsi svoju zapocetu voznju, a pri tome zna da tamo negde vreba hiljade neobrazovanih i poludivljih "kavezara" (ako se tako kaze), koji smatraju da ulica i drum pripadaju samo njima i nikome vise...

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3370 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Lep je to običaj, samo što pogotovu leti imam utisak da više vozim jednom rukom nego sa obe. :D:D:D Dođe mi da negde napred montiram onu šaku što maše, pa da se ne secam :D:D:D 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 5 postova

Ej, super da si napisao. Ne pisem ja sad jer sam se parkirao jednom u vrata skorije, vec zato sto si dobro rekao. Imao sam drugare koji su ostali bez glave jer nisu znali da ima dana kada ne treba sesti na motor. Mozes, naravno, da imas srece svaki put - sve dok je vise ne budes imao.

Promenio član CORLIJA

• Svrati ponekad, 88 postova
  • Motocikl: Voge 625DSX
Pre 14 sati, misa-pei je napisao:

Lep je to običaj, samo što pogotovu leti imam utisak da više vozim jednom rukom nego sa obe.

Istina, po Fruskoj gori u krivinama vise vozim jednom nego sa dve ruke. Mada jako je lep osecaj kada vozis vojvodjanskom ravnicom sam sa sobom, nigde zive duse kilometrima, i onda naidje drugi motoras i jos te pozdravi, srce puno, sto kazu kolege taman te malo trgne iz monotonije.

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1451 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
Pre 2 sati, Patriota je napisao:

Ili kupiš Geesa pa se ne javljaš nikome 🤣

Desi se da pogreše, pa mi se jave ponekad... 😂

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: F900GS
2 hours ago, Patriota said:

Ili kupiš Geesa pa se ne javljaš nikome 🤣

Mi sa malim GSovima ne spadamo u tu kategoriju 😎

• Haha 1

• Ne silazi, 1448 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Lepo je pozdravljanje i treba pozdravljati ali pre mesec dva stanem pored puta da namestim potkapu jer bilo hladno i dok sam nameštao naiđe kolega na motoru i stane da pita da li je sve u redu. E to je lepo i pozdrav za njega ako slučajno pročita. Žurio pa nismo ništa prozborili. Stajem i ja kad vidim motor parkiran a deluje da ima problema i verujem da i drugima to znači kao što je mene dirnulo.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja