markommarko 1098 Napisano April 9 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ske je napisao: nekako pokusam desnom nogom Ja skapiram kao pozdrav. Viđam često jer nisam među bržim vozačima. Isto uradim ako nekog preteknem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 302 Napisano April 14 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam sreo kolegu koji je tek kupio GSa Prvi se javio 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24202 Napisano April 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2946 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VPetar je napisao: Pre neki dan sam sreo kolegu koji je tek kupio GSa Prvi se javio ...ovo u temu ''verovali ili ne'' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16510 Napisano April 14 Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan GS - ovac na 1300 ne pozdravlja ove što voze GS 1250 i 1200 a kamoli nas gologuziju! 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1413 Napisano April 14 Drug član, 1141 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao skoro situaciju, dolaze mi u susret BMW gs 1250 i transalp 750, ja bio sa varaderom, BMW se javlja a ovaj sa hondom okreće glavu u drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16510 Napisano April 14 Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenu neko spuštanje noge u znak pozdrava motociklisti koga ste upravo obišli... Zašto skuteraši masovno voze sa nogama spuštenim do samog asfalta, postoji li neko racionalno objašnjenje ili je neka boles' u pitanju, zna li se šta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 257 Napisano April 14 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: Pomenu neko spuštanje noge u znak pozdrava motociklisti koga ste upravo obišli... Zašto skuteraši masovno voze sa nogama spuštenim do samog asfalta, postoji li neko racionalno objašnjenje ili je neka boles' u pitanju, zna li se šta? Kreću kao Kremenko , još jedna konjska snaga . Hlade noge pa možda pređe u naviku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 224 Napisano April 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Vraćajući se za grad kod tekija u susret ide kolega i lupka se po kacigi, naravno znao sam da je to signal da ima policije. Inače pozdravljam kolege na dva točka uglavnom kada izađem iz grada i to sa dva prsta uperena prema asfaltu, dok u gradu je to opušteno klimanje glavom. Mislim da je to adekvatno i ispravno. Promenio April 21 član DAR'C NS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...