drs 17742 Napisano Maj 12 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Majem se juče nešto po Niš(u), pa svratim i do prodavnica satova u tržnom centru (ubijao vreme između dva sastanka). Kod Berića privuče mi pogled malo ređa zverka. https://www.satoviberic.rs/ne86-1855017-sturmanski-open-space-chronograph-automatic-muski-rucni-sat Ispod Haube mu je Seiko NE86, izvrstan hronograf. Limitirana serija na 500 komada pa je i cena jača. Kome je do malo istorije, redosled izgleda ovako: 1. Šturmanski — prvi ručni sat u svemiru (Gagarin, 1961) 2. Breitling Navitimer Cosmonaute - prvi švajcarac u svemiru (Karpenter 1962) 3. Strela — prvi sat u otvorenom svemiru / EVA (Leonov, 1965) 4. Omega Speedmaster — prvi sat na Mesecu (Oldrin, 1969) 5. Seiko 6139 — prvi automatski hronograf u svemiru (Pogue, 1973) Promenio Maj 12 član drs 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16709 Napisano Maj 12 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se, podseća na stari model "Strela" ali mi nije jasan Seiko mehanizam ispod poklopca? Radije bih kupio model "Okean" sa starim dobrim navijačem P 3133 koji je čak i skuplji! 3133/1981599 STURMANSKIE Ocean muški ručni sat - Berić WWW.SATOVIBERIC.RS Ocean 3133 je moderna inkarnacija čuvenog modela Sturmanskie, osmišljena kao limitirana serija koja se ističe izuzetnom preciznošću, funkcionalnošću i Promenio Maj 12 član bajker71 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17742 Napisano Maj 12 Misbehave Responsibly, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da, i taj je vizuelno vrlo interesantan. Nisu ga imali u radnji u Nišu, ima primerak u Beogradu. Pa dobro, jedan za nebo, drugi za more Mora da bude skuplji kada je limitirana serija od samo 200 komada. 3133 se ne proizvodi već 15 godina. To malo što je ostalo od stare proizvodnje se ubacuje u ograničene serije. Koga takve stvari golicaju, ili kupuje iz kolekcionarskih ili investicionih pobuda - taj sat je definitivno vrlo zanimljiv. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16709 Napisano Maj 16 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi stigla najlonska narukvica sa Alija za Poljota. Mislim da mu je lepo legla, i boja i tekstura. Čekam sivu... Odustao sam od ručne izrade kožnog remena, mnogo mi da dam oko 6000 dinara za njega. Promenio Maj 16 član bajker71 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4322 Napisano Maj 16 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1324 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski je legla, i sat je top Dodaću kad-tad nešto rusko u kolekciju, samo nemam ideju šta.. možda Amphibiu najpre. U medjuvremenu ponovih lepšu polovinu prvim automatikom za rodjendan. Stvarno sjajan sat, uživam u svom od prvog dana, redovno me neko pita šta je iako ih ne zanimaju satovi. Odlična kupovina za te pare Sad smo ih lepo uklopili Promenio Maj 16 član andrej. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3329 Napisano Ponedeljak u 14:40 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Stigaoooo. Hvala kolega! 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6563 Napisano Utorak u 03:24 Drug član, 787 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Nek' te u zdavlju služi! Zaboravio sam da pošaljem i linkove skinute s narukvice, skroz otišlo od pameti, jbg. Uskoro dolazim do BG-a, pa ću ih poneti, taman eto razloga da padne i neka kafuca... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7628 Napisano Četvrtak u 20:12 Ne silazi, 3368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobih ga, lep je. Pozadina je tamno plava al ne mogu da uhvatim, mozda na dnevnom svetlu. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4322 Napisano Četvrtak u 20:31 BJB Maxi Scooter Club, 1324 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam zaboravio da ponesem diver na more ali ovaj ide uz sve 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2867 Napisano Četvrtak u 21:04 (promenjeno) Skuteras, 3859 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasi ovlasceni ne prodaju staklo kao deo. Zato zuti ljudi uz dve razmenjene poruke naprave po meri koju zelim, spakuju i za 15 dana eto ga na adresi. I to safirno, AR Promenio Četvrtak u 21:06 član muljaz 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5062 Napisano pre 21 sati Drug član, 1084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nabasah na kaiševe za satove, može biti od koristi: https://www.instagram.com/maniristraps?igsh=bDFkamptc25id2dv 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16709 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi danas sa Alija i sivi kaiš za Poljota. Stainless steel leptir kopča, remenštiftovi za brzu zamenu narukvice... Sada sam u dilemi, koja mu bolje čuči plava ili siva? Promenio pre 16 sati član bajker71 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23750 Napisano pre 16 sati Integrisan, 7680 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep sat. Da li se zna neka okvirna vrednost? Koji je mehanizam unutra? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16709 Napisano pre 16 sati Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. U njemu je mehanizam cal. 31679 koji je u stvari varijanta starog dobrog P 3133 uz dodatak komplikacije u vidu "moon phase". Zbog toga je mehanizam 3133 dobio koji zupčanik više i ima 25 rubina umesto 23. Inače, postoji i varijanta sa AM/PM indikatorom i to je cal. 31681. Što se tiče vrednosti, u pitanju je limitirana serija od 1500 primeraka, pa ne bi trebalo da bude jeftiniji od Poljota i drugih satova sa 3133 mehanizmom (Junkers isl.) u čeličnom kućištu. Gledao skoro kod nas verzije 3133 u izguljenim pozlaćenim ili hromiranim kutijama... ljudi nisu normalni sa cenama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23180 Napisano pre 10 sati Integrisan, 9108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bajker71 je napisao: Sada sam u dilemi, koja mu bolje čuči plava ili siva? Plava! Prelep sat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5199 Napisano pre 9 sati Drug član, 1581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Plava! Prelep sat. Takodje glasam za plavu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 766 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Obe se uklapaju bez problema, @bajker71 daj link za kaiševe, deluju dosta dobro. Evo moje preporuke za ove kaiševe, bukvalno izgledaju lepše uživo i kvalitet odličan za pare https://a.aliexpress.com/_EHd0xHk Promenio pre 9 sati član nuk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...