nuk 891 Napisano Nedelja u 10:50 Drug član, 809 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi posebna lista za sve švajcarske nezavisne sajdžijske manufakture 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1723 Napisano Nedelja u 20:53 Drug član, 1755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moze li misljenje za jedan dzepni sat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24331 Napisano Nedelja u 21:17 Integrisan, 7876 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 724 Napisano Utorak u 20:36 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Počastih se juče, neplanirano. Poranio na neki sastanak u TC i rekoh ajde malo po radnjama i ovaj mi se baš svideo. Prvi automatic u inače skromnoj kolekciji uglavnom Casio satovaSent from my iPhone using Tapatalk 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 811 Napisano Sreda u 06:22 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa onim g shock oak mod satovima,lepo mi deluju a nosim samo satove sa metalnom narukvicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1296 Napisano Sreda u 23:03 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan za prave Honda obozavaoce: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1723 Napisano juče u 10:39 Drug član, 1755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka procena? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16820 Napisano juče u 11:41 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2026 at 8:22 AM, gixxer750/94 said: Ima li neko iskustva sa onim g shock oak mod satovima,lepo mi deluju a nosim samo satove sa metalnom narukvicom Mod nikad ne bih uzeo osim ako ga sam ne sklopim a necu jer sam lenj. Zato mi ovaj sat vise odgovara. Cak nije ni skup. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5122 Napisano juče u 12:23 Drug član, 1096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraš ni bateriju da menjaš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17336 Napisano juče u 13:31 (promenjeno) Drug član, 1988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Proteklih par dana mi je ovaj Seiko zanimljiv i ne skidam ga sa ruke. Ni njemu ne mora baterija da se menja! Promenio juče u 18:06 član bajker71 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23347 Napisano juče u 15:02 Integrisan, 9110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim od koga su ovi koreanci maznuli default watch face za galaxy ultra)))) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 811 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 354 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, lencuga said: Mod nikad ne bih uzeo osim ako ga sam ne sklopim a necu jer sam lenj. Zato mi ovaj sat vise odgovara. Cak nije ni skup. Moze tacna oznaka,takav mi se i svidja a nikako da ga nadjem na nekom sajtu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16820 Napisano pre 14 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer750/94 Casio G-Shock Men's Analogue Digital Quartz Watch : Amazon.de: Fashion WWW.AMAZON.DE Casio G-Shock Men's Analogue Digital Quartz Watch : Amazon.de: Fashion Ako zelis mogu da ti ga uzmem i posaljem dole. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17336 Napisano pre 12 sati Drug član, 1988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga možeš li ovaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16820 Napisano pre 11 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71, mogu ali ... Cena na Amazon.de se razlikuje i vreme isporuke je od kraja Augusta do kraja Januara. edit Sad sam gledao moze da se nadje za 271 euro plus postarina na nekim online prodavnicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...