drs 17717 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Majem se juče nešto po Niš(u), pa svratim i do prodavnica satova u tržnom centru (ubijao vreme između dva sastanka). Kod Berića privuče mi pogled malo ređa zverka. https://www.satoviberic.rs/ne86-1855017-sturmanski-open-space-chronograph-automatic-muski-rucni-sat Ispod Haube mu je Seiko NE86, izvrstan hronograf. Limitirana serija na 500 komada pa je i cena jača. Kome je do malo istorije, redosled izgleda ovako: 1. Šturmanski — prvi ručni sat u svemiru (Gagarin, 1961) 2. Breitling Navitimer Cosmonaute - prvi švajcarac u svemiru (Karpenter 1962) 3. Strela — prvi sat u otvorenom svemiru / EVA (Leonov, 1965) 4. Omega Speedmaster — prvi sat na Mesecu (Oldrin, 1969) 5. Seiko 6139 — prvi automatski hronograf u svemiru (Pogue, 1973) Promenio pre 1 sat član drs 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16596 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se, podseća na stari model "Strela" ali mi nije jasan Seiko mehanizam ispod poklopca? Radije bih kupio model "Okean" sa starim dobrim navijačem P 3133 koji je čak i skuplji! 3133/1981599 STURMANSKIE Ocean muški ručni sat - Berić WWW.SATOVIBERIC.RS Ocean 3133 je moderna inkarnacija čuvenog modela Sturmanskie, osmišljena kao limitirana serija koja se ističe izuzetnom preciznošću, funkcionalnošću i Promenio pre 3 sati član bajker71 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17717 Napisano pre 2 sati Misbehave Responsibly, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da, i taj je vizuelno vrlo interesantan. Nisu ga imali u radnji u Nišu, ima primerak u Beogradu. Pa dobro, jedan za nebo, drugi za more Mora da bude skuplji kada je limitirana serija od samo 200 komada. 3133 se ne proizvodi već 15 godina. To malo što je ostalo od stare proizvodnje se ubacuje u ograničene serije. Koga takve stvari golicaju, ili kupuje iz kolekcionarskih ili investicionih pobuda - taj sat je definitivno vrlo zanimljiv. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...