drmilan_ 6200 Napisano Januar 12 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaže, S40 benzinac, do nekih 1800e. To je ona prva generacija 2002-03 god, ako znate nekog kome stoji u garaži a da bi ga možda prodao, tu sam. Prevrteo sam sve aute, i to je to sto želim više manje. Našao sam jednog u Subotici ali matori se baš nećka da li bi prodao ili ne, a kako moram da popravljam pežoa bićemo bez auta, a to ne mogu. 0658296050 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 115 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ... Takođe me interesuju stari benzinci devedesetih godina... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6200 Napisano Januar 12 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Našao, javio se čovek kome sam ostavio ceduljicu u kapiji da sam zaintersovan za kupovinu Idem ovih dana da ga vidim i kupim najverovatnije 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2864 Napisano Januar 12 Drug član, 1291 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da postavis ovde kad budes pazario. Vovlo su ozbiljni automobili, vozim V50 i odusevljen sam. Srecna kupovina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 115 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa Saab-om 900s, benzin 2.0 atmosferac ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6200 Napisano Januar 12 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Zlatko LA said: Voleo bih da postavis ovde kad budes pazario. Vovlo su ozbiljni automobili, vozim V50 i odusevljen sam. Srecna kupovina! Hoću, zelena metalik, unutra koza sa grejačima, automatska digitalna klima, dva seta točkova original alu jedni, gas atestiran do 28e a reg do maja. 1.8 benzinac, čovek vlasnik 13 god 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 204 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, badzabajker je napisao: Ima li ko iskustva sa Saab-om 900s, benzin 2.0 atmosferac ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk U Svedskoj ima uzrecica da se dvije stvari u zivotu ne mozes nikada otarasiti, side i Saab-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 115 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U Svedskoj ima uzrecica da se dvije stvari u zivotu ne mozes nikada otarasiti, side i Saab-a.Za sidu mi jasno, al' u kom kontekstu za Saab-a ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 204 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, badzabajker je napisao: Za sidu mi jasno, al' u kom kontekstu za Saab-a ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Jednostavno nije prodajan, tesko se ko odluci da ga kupi. Zvuci malo cudno ali tako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7861 Napisano Januar 13 (promenjeno) Drug član, 2244 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod volvoa, svaka preporuka za majstora Zorana iz Leštana. Do pre 7-8 god sam vozio S80, kupio polovan i ubo bas neki los ali se zainatio da ga sredim. Zoran i strucan i povoljan i pun ideja. Mika iz Zemuna mi trazio 1000€ za zamenu prednjih amortizera koji inace kostaju 200€+ruke Promenio Januar 13 član Sharky - Alex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 79 Napisano Januar 13 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ima dobar majstor u Starim Banovcima, radi u zvanicnom servisu a posle kuci. Cuo sam i za toga iz Lestana da je super ali nikad nisam isao do njega jedina mana je to sto radi Volvo, kada jednom prodate svoj volvo, skontate kako se moze u zivotu ustedeti a voziti drugi automobil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15844 Napisano Januar 13 Integrisan, 8237 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu još kombinacija za konstrukcijiski jak auto sa dobrim benzincima iz vremena kad su bili pouzdani. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2180 Napisano Januar 13 Drug član, 1627 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Saab i Volvo su samo za mazohiste. Mnogo troši ali je zato skup za održavanje!Blago kući koju zaobiđe! Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4767 Napisano Januar 13 motoras, 2599 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Letos u Grčkoj,BG table. Auto je kao puce. Morao sam da ga slikam. Inače nisam ljubitelj Volvoa,ali ovaj je u takvom stanju da mi je privukao pažnju.Znam da nema veze sa ovim sto se traži,ali eto,lep auto pa da se vidi...Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8194 Napisano Januar 13 Drug član, 3134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze mjesalica s kolicima bez da se gura Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 729 Napisano Januar 13 Drug član, 651 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6481 Napisano Januar 13 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo 2.5 i neku krmacu od turba i da znas sto ga imas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6200 Napisano Januar 13 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos pazario, cekam vlasnika da mu ode temperatura u plus jer mu hladno da izadje na minus napolju 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2864 Napisano Januar 14 Drug član, 1291 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima jel ovo pisete iz svog iskustva ili ste procitali na internetu? Imam V50 od letos, sem redovnog odrzavanja nista vise, debelo sam se mislio da li da ga uzmem i to je mozda moj najbolji potez sto se kupovine auta tice. Malo trosi, komforan, udoban, siguran, limarijski perfektan. Znam jos 5 coveka koji su takodje prezadovoljni svojim automobilima marke Volvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17480 Napisano Januar 14 Integrisan, 9704 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Volvo se gotovo nikad ne dovodi u pitanje. Pouzdanost, sigurnost je na njegovoj strani ako je vlasnik ili vlasnici normalni po pitanju održavanja. Nije jeftin kad dodje do kvara ali zato pruža poprilično. Jedan od bazbednijih (po zdravlje) prevoza na drumu. Kao omladinac dok sam radio u Južnom Bulevaru, imao sam prilike videti ukrstene okrugle cevke u vratima Saab-a. Sasvim dovoljnoza videti a misliti o bezbednosti putnika. Secam se mali sam bio, baš mali. Nino pevač zakucao je na naša vrata da pita za tadašnjeg Očevog Volvoa da li je na prodaju? Mladež na Ninovom licu.....dan danas mi ta slika u glavi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 484 Napisano Januar 14 (promenjeno) Drug član, 1184 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam dugo Volvo S60 2.4 dizel. Jedan od najboljih automobila koje sam vozio. Udoban, odličan za vožnju. Potrošnja po gradu oko 7-7,5, na otvorenom spustim i na 6.2 na autoputu (strogo po ograničenju) ili 5.8 ako se vozi do 80km/h (lokalni putevi). Fantastičan auto dok nije dobio problem sa gubitkom snage sa kojim nijedan majstor nije hteo ozbiljno da se zabavi. Jeste bio skuplji za održavanje od ostalih običnih marki koje sam vozio (Ford, Škoda, Reno, Opel itd.) Najduže je održavan u Volvo servisu Mika u Leštanima sa kojim nisam bio baš srećan. Bio je skup, a uvek nešto ne uradi. Ne mislim da ne znaju posao, ali su imali klasičan sindrom prezauzetog servisa pa opušteno ne urade neke stvari koje ih zamolim. Edit: Kad sam prodao tog Volvoa i gledao drugi auto serviser mi je rekao da bežim od novih Volvoa u smislu zadnjih 5 godina npr. Da su skupi a da su mehanički jako problematični i da nisu ni prineti starijim modelima. Promenio Januar 14 član Rolle2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6200 Napisano Januar 14 (promenjeno) Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja našao sa čime bih zamenio pežoa Just a moment... WWW.AUTOSCOUT24.CH Da se razumemo, volvo od par postova gore je za drugi auto, iz razloga sto zena od udesa neće više mala kola, ovaj bih ja da imam u garaži Promenio Januar 14 član drmilan_ 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14485 Napisano Januar 14 Ne silazi, 3173 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan '89.godine sam vozio Volvo 260 GLT (ili 264, ne sećam se) iz 1984.godine. Skoro nov auto, ja došao iz vojske, sa njim peglao non stop za Štutgart, gde sam radio. Lađa od auta. Kasnije vrlo kratko 740 isto benzinac... A onda sam seo u MB W126 2,8 B ... Sorry za off ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3182 Napisano Januar 14 (promenjeno) Drug član, 1717 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre 17 god vozio Volvo S70 T5. Jos tada bio chipovan i tada prvi put vozio auto sa blowoff ventilom. Inace taj ventil ne daje snagu, ali sam se tolko lozio da dajem gas, i tako lepo šuštao na svaku promenu stepena prenosa. A isao kao blentav. Prva, psssss, druga, pssssss, treca, itd. Trosio lepo, ali jos lepse isao. I dan danas mi zao sto sam ga prodao. A vlasnik posle mene ga jedva prodao i to na rate... Otisao nekome ko nije ni znao sta je kupio... Inace i on bio odrzavan u Leštanu, Leštanima ili što bi mi Nišlije rekli... u Leštane Edit... pre 18 god... 2008, 2009 ga prodao. Kako vreme leti Promenio Januar 14 član MaxiS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15844 Napisano Januar 15 Integrisan, 8237 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam gde ima karavan 850 T5 Pravi Sleeper, napecaju se ovi šabani sa ///M 320 dizelima i trakicama za vuču. Posle im ništa nije jasno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...