Bojan_Jgd 2464 Napisano Maj 13 Drug član, 1671 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Možda jeste...možda nije....ali mu je prodao klinja foru Nego što da ga obori....dovoljno je debilno što ga juri po trotoaru sa ovoliko ljudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3623 Napisano Maj 13 (promenjeno) Drug član, 1818 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 20 god pobegao panduru sa yamasaki 125, kroz dve žardinjere na niškom keju Promenio Maj 14 član MaxiS 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 530 Napisano Maj 14 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas im je zabranjeno da jure za motorima jer ih je i ovako dosta stradalo po gradu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 729 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd / Pljevlja Motocikl: Bavarac R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi bilo na tapetu kada rijesi da ode japanac. E sad obzirom da nemam pojma o bavarcima, sta je pozeljno gledati kod modela 14-18 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jun 2 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, kokot je napisao: Ovo bi bilo na tapetu kada rijesi da ode japanac. E sad obzirom da nemam pojma o bavarcima, sta je pozeljno gledati kod modela 14-18 godiste? Drugar je vozio Fjr...pa uzeo Rt sa predjenih 18 000km...ko nov. Razocarao se. Pre neki dan kaze samo sezonu da izgura i oma ide na oglas...hoce da kupi noviji Fjr. Da ne duzim...gomilu nezadovoljstva je prosuo. A mozda je samo navikao na Japanca...sta znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jun 2 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 5. 2026. at 21:52, Darko Mihajlovic je napisao: Panduru na motoru ne mozes da pobegnes , sta god da teras.... Vidi, garantujem Potpisujem...pogotovo ovim mladjim koje jos tuce testosteron. Poznajem dvojicu...Divljaci. Ono sto oni rade sa F800gs je perverzno...Jednom na magistrali me osisala neka Bemvara sportska(auto) ,ja motorom...Bukvalno me preskocio i plus isekao...Kad se ovaj stvorio pored mene bog bi ga znao...nigde ga video nisam...kao tajfun...krivina patos...samo baja u kosulji plavoj ,od opreme kaciga i rukavice. Ja nisam verovao da ona krava od motora moze onako da ide. A kao po sinama. Ne bi mu bezao ,nema para. Ni kroz zardinjere 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17905 Napisano Jun 2 Integrisan, 8759 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta radio trening sa njima. Voze fenomenalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jun 2 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Alekre je napisao: Ja sam par puta radio trening sa njima. Voze fenomenalno. I to sam imao priliku. Zajebavaju se sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2621 Napisano Jul 30 Drug član, 1767 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan CB500X, Afrika, Strom, DRZ, aj sad malo da probamo i ovo pa idemo dalje... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jul 30 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16434 Napisano Jul 31 Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2621 Napisano Jul 31 Drug član, 1767 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @BlazaZahvaljujem! Ne nadjoh temu pa reko ajd ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2311 Napisano Avgust 2 Drug član, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Rider000 ganjaš mesto u koordinatnom sistemu. Ništa bez metode pokušaja i greške, podržavam. Jes da košta, al je lepo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4734 Napisano Avgust 2 BJB Maxi Scooter Club, 1422 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 i @Skittles da napišu knjigu, biće to najjača kolaboracija još od Vesne Zmijanac i Merlina 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 180 Napisano juče u 14:15 Zainteresovan, 604 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u malom gradu i saobracaj je onako...nije ludilo kao uBG. Voziti RT u Beogradu je mazohisticki cin prema sebi i prema motoru. RT je napravljen da dise,ide a narocito vazdusare. Nije za semafore i guzva gde temperatura raste do u nedogled. Za grad neki mali 125 ccm, provuces se kroz iglene usi, popnes se na trotoar ponegde, podignes ga i premestis ako je potrebno. Ja za te svrhe vozim suzuki FL125 , ide kao mali zvrk, udjem u pijac sa njim. Cak imam i veliki kofer namenjen za pijac. Milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2621 Napisano juče u 14:20 (promenjeno) Drug član, 1767 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, doda je napisao: Voziti u Beogradu je mazohisticki cin. Ispravio sam ti ovo. Promenio juče u 14:20 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4862 Napisano juče u 15:24 Ne silazi, 6991 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan RT je izuzetno okretljiv i upravljiv, težina mu se ne oseća čim krene, nije džabe službeni motor širom sveta, a za grad, pored peške je trotinet zakon ili elektrocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...