Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina novog motora u 2026, koji je vaš izbor

Recommended Posts

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650

Ne verujem da cu sledece godine kupiti nov motor, kupio sam pre dve i po godine. Royal Enfield Super Meteor 650. Ove godine me je veoma lagano odveo do Grcke i nazad. Ali da kupujem izbor bi bi potpuno isti.

Promenio član Kilbane
  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Још увек ништа

Чекам сајам и планирам Ројал Енфилд Беар 650 као први мотор. Скупљам целе године за њега, надам се неком попусту (видим да су скоро били на 700е попуста), па и сву опрему да купим одједном.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 6705 postova
  • Motocikl: konzerviran

Jako mi se dopada.

Uopšte, sve što radi RE. Interesantno da o Indiji baš i nemam neko posebno dobro mišljenje. Nikada tamo ne bih otišao. Ali isto tako smatram da su prilično sposobni da naprave nešto što valja. Imao sam njihovu kopiju Vespe, koja se svakako razlikovala po kvalitetu od originala, ali je sjajno služila i nikada nije izbedačila. Verujem da RE ume da napravi nešto što može da potraje...uz sve što sa sobom nosi.

• MK SO Zandarmerije, 748 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

zanimljiva tema, koji motor mi prizeljkujemo. bez da sugerisemo otvaracu teme koji on da kupi.

Pre nekih 40-tak godina,ja klinac,najvise sam voleo kada majka ide u robnu kucu Beograd.Povede i mene naravno.a tamo svega... jedna radnicka plata u kuci,dvoje male dece,sestra i ja.   Ali sva deca imaju iste ili slicne snove ,zar ne,i ona bogataska i ona iz skromne porodice....

Pokojni otac je vozio motore,geni su tu...  mene majka ostavi tamo gde su dvotockasi i ide da kupuje,zna da ce me naci gde me je i ostavila.  a tamo novi tomos automatik,apenci, mz 125,150,i  mocni 250,  sve to za mene tada neshvatljivo daleko  i skupo,  nemam ni godina ni para. 

gledam one cene,mnogo nula,ne umem ni da  rastumacim koliko je to nula,samo znam da je mnogo...    ali to mi ne smeta da sanjam,ko to moze detetu da zabrani. jednom cu i ja da kupim nov,da ga cuvam i mazim....  od tada je bilo motora, polovnih,jeftinijih,meni su svi bili dragi i najbolji.   ali san o novom,i motori iz robne kuce Beograd nisu zaboravljeni.

40 godina kasnije, pre nekoliko dana,jedan decak stoji ispred  suzukijevog salona,i treba da udje da preuzme svoj novi motocikl .decak je i dalje decak, stedeo je i radio,i sada moze da ga kupi.

bas ovaj,bas ovakav ,meni najbolji i najlepsi.

tema kaze-koji bi motor vi kupili ?   ja bih bas ovaj ,mnogo sam ga dugo cekao :)

• Sviđa mi se 15

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja