Kilbane 102 Napisano Novembar 26 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da cu sledece godine kupiti nov motor, kupio sam pre dve i po godine. Royal Enfield Super Meteor 650. Ove godine me je veoma lagano odveo do Grcke i nazad. Ali da kupujem izbor bi bi potpuno isti. Promenio Novembar 26 član Kilbane 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobxdan 12 Napisano Petak u 10:28 U prolazu, 1 post Lokacija: Лесковац Motocikl: Још увек ништа Prijavi odgovor kao problematičan Чекам сајам и планирам Ројал Енфилд Беар 650 као први мотор. Скупљам целе године за њега, надам се неком попусту (видим да су скоро били на 700е попуста), па и сву опрему да купим одједном. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7278 Napisano Petak u 15:48 Ne silazi, 6705 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se dopada. Uopšte, sve što radi RE. Interesantno da o Indiji baš i nemam neko posebno dobro mišljenje. Nikada tamo ne bih otišao. Ali isto tako smatram da su prilično sposobni da naprave nešto što valja. Imao sam njihovu kopiju Vespe, koja se svakako razlikovala po kvalitetu od originala, ali je sjajno služila i nikada nije izbedačila. Verujem da RE ume da napravi nešto što može da potraje...uz sve što sa sobom nosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 980 Napisano Subota u 17:33 MK SO Zandarmerije, 748 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva tema, koji motor mi prizeljkujemo. bez da sugerisemo otvaracu teme koji on da kupi. Pre nekih 40-tak godina,ja klinac,najvise sam voleo kada majka ide u robnu kucu Beograd.Povede i mene naravno.a tamo svega... jedna radnicka plata u kuci,dvoje male dece,sestra i ja. Ali sva deca imaju iste ili slicne snove ,zar ne,i ona bogataska i ona iz skromne porodice.... Pokojni otac je vozio motore,geni su tu... mene majka ostavi tamo gde su dvotockasi i ide da kupuje,zna da ce me naci gde me je i ostavila. a tamo novi tomos automatik,apenci, mz 125,150,i mocni 250, sve to za mene tada neshvatljivo daleko i skupo, nemam ni godina ni para. gledam one cene,mnogo nula,ne umem ni da rastumacim koliko je to nula,samo znam da je mnogo... ali to mi ne smeta da sanjam,ko to moze detetu da zabrani. jednom cu i ja da kupim nov,da ga cuvam i mazim.... od tada je bilo motora, polovnih,jeftinijih,meni su svi bili dragi i najbolji. ali san o novom,i motori iz robne kuce Beograd nisu zaboravljeni. 40 godina kasnije, pre nekoliko dana,jedan decak stoji ispred suzukijevog salona,i treba da udje da preuzme svoj novi motocikl .decak je i dalje decak, stedeo je i radio,i sada moze da ga kupi. bas ovaj,bas ovakav ,meni najbolji i najlepsi. tema kaze-koji bi motor vi kupili ? ja bih bas ovaj ,mnogo sam ga dugo cekao 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...