DraganNS 10561 Napisano juče u 19:21 Drug član, 2054 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Nesumnjivo je velika ušteda za fabriku što je iskoristila ovaj agregat koji im se X puta otplatio. Ako tu uštedu delom ulože u ono što prosečnog kupca danas privlači i to ponude po nekoj konkretnoj ceni mislim da će to biti dobitna kombinacija koja može da parira bogatoj ponudi kineskih motora koji su preplaviti tržište poslednjih godinu - dve. Možda tek sada svedočimo šta je prava konkurencija na tržištu i borba za kupca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4854 Napisano juče u 20:10 BJB Maxi Scooter Club, 1444 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 7990e je kod nas (Tracer 7 npr. je preko 10) Quickshifter +-, TCS, modovi vožnje. Nema tempomat ali je ride by wire, tako da će moći naknadno. Meni je baš zanimljiv, jedva čekam da ga vidim uživo. 6 godina garancije s jednim od retkih korektnih uvoznika je lep plus kod nas.. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1435 Napisano pre 23 sati Drug član, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan I povrh svega - lep motor 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25016 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8140 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mnogo gledao testove ali nadam se da su i kocnice pristojne posto znamo da je Suzuki posvadjan sa kocnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2646 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 1786 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cetvoroklipne su. Prodavace se to halva I ja bi uzeo jednog da vec nemam 2 motora u garazi... Promenio pre 13 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4854 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 1444 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Inače su motori kod tebe u garaži nepokretnosti pa će biti problem zameniti Deluje da je sve baš tako - pristojno. Ja nisam zahtevan, i s ovim se lepo vozam, bitno mi da mi legne motor i da služi bez problema (a ako ovaj Suzuki to neće, ne znam koji će ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25016 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8140 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Cetvoroklipne su. Prodavace se to halva I ja bi uzeo jednog da vec nemam 2 motora u garazi... Dzaba je njima sve, sravili Brembo radijalne na onog novog turera, ljudi na netu kazu sranje. Odmah menjali plocice itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25016 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8140 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace lep motor, dobra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3447 Napisano pre 2 sati Drug član, 1287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako cenu ne znate? 7990 i 8390. Ova manja je za beli. Prodato je par komada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...