Bojan_Jgd 2138 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1563 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Strom iole sličan QJ650SVT-u (Strom sam odavno probao....ne sećam se) Versys je za njega pojam upravljivosti. A ovaj novi Suzuki mi se baš sviđa. Mnogo više nego novi Versys recimo. E sad kakav je....videćemo. Novi Versys nekako deluje debelo i veliko za moj ukus (ne volim takve motore) ali je zadržao tu neku prgavost i upravljivost uz osetno manje vibracije u odnosu na MK2. Promenio pre 12 sati član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1771 Napisano pre 12 sati Drug član, 2135 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hebao vas versys. Tema je suzuki sv7 gx. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2538 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1716 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Ako je Strom iole sličan QJ650SVT-u (Strom sam odavno probao....ne sećam se) Versys je za njega pojam upravljivosti. Nidje veze... Nisu za poredjenje. Strom ima dosta duži medjuosovinski razmak i 19/17 točkove što čini popriličnu razliku u vožnji, čak i takav se vozi kao biciklom. Totalno drugačiji koncept od Versysa A QJ je tezi 20kg od Stroma što isto nije za poredjenje neko... Ovaj GX će biti zvrk Promenio pre 12 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23946 Napisano pre 12 sati Integrisan, 7748 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, bopk said: Hebao vas versys. Tema je suzuki sv7 gx. Meni ne smeta. Forum je mesto za takvu diskusiju. Sa cime da poredimo model? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2138 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1563 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bopk said: Hebao vas versys. Tema je suzuki sv7 gx. Pa šta da pišemo kada ga još nema A nekako je po konceptu i najbliži Versysu i Traceru pa je valjda poređenje neminovno. Promenio pre 9 sati član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2138 Napisano pre 9 sati Drug član, 1563 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Nidje veze... Nisu za poredjenje. Strom ima dosta duži medjuosovinski razmak i 19/17 točkove što čini popriličnu razliku u vožnji, čak i takav se vozi kao biciklom. Totalno drugačiji koncept od Versysa U pravu si. To je uvideo i Suzuki pa su rešili da naprave svog Versysa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 789 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 756 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Za sirotinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2138 Napisano pre 9 sati Drug član, 1563 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Možda.....al' je bar lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 789 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 756 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Šalu na stranu, ja iskreno verujem da je ovo posledica proboja Kineza na tržište Evrope, ovaj model je radikalna promena tvrdoglave politike Suzukija da guraju 20 godina isti model motocikla bez imalo modernizacije u ovoj klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9549 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 3852 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...nemože niko da mi kaže da ne mogu. 8000e nije malo para. Ostavljaš ram, agregat koji si razvio pre 30 godina, ne ulažeš u mašine, alate, razvoj, dodatni lager.. onda bar sa novim modelom u drugom kvartalu 21. veka nemoj da ostaviš 2x4 cev kao zadnju vilu i prednji kraj iz 80tih.. A želiš da se takmičiš na tržištu koje je poprilično konkurentno uplivom svih i svakoga u ovaj segment. Zato sam i napisao, kawaski je onaj versys ponudio pre 20godina. Tad je moglo, sad ne? Ne, nego su alavi. USD vs ovo.. Imam ja šporet sa ringlama, uopšte mi nije jasno zašto ljudi kupuju ove nove svetleće šporete kad i ja na mom sve pečem, radi svaki dan. Meni bolje ne treba. A eto, ovi što kupuju novo hoće to novo. Promenio pre 8 sati član Andrej_Hotstepper 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2138 Napisano pre 8 sati Drug član, 1563 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Doduše Suzuki je imao zanimljiva rešenja u vezi zadnje vile. Setimo se GSR-750 u odnosu na 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2243 Napisano pre 7 sati Drug član, 939 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Možemo pričati šta hoćemo, a prodajni rezultat će njima bit merodavan ,a ne mi kojima se ne svidja vila,ima beneli 50mm marchoki usd pa se nešto nisu grabili kupci.ne mogu ni da se setim modela sa 650 kopijom versisa. Moto morini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23946 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7748 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cost cutting... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12126 Napisano pre 7 sati Hronični Motociklopata, 7920 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Tu se ide na brend, za 8 iljada imaš motor na kojem piše "SUZUKI" + Made in Japan, a to košta koliko košta, i mnogi su spremni to da plate, nije neki Kineski polu no name motor ili neki uskrsnuli kineski Italijan. Jbg. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 40 Napisano pre 7 sati U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko se razume u vile, ram, klesta i ostalo…za te pare kupi pouzdan motor i realno uživa godinama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2243 Napisano pre 7 sati Drug član, 939 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rečeno,bez da te glava boli.Evo ga 2022/3 sa 7000km i cenom kao v strom 2008g 50000km ,šta li je razlog ? Marcoki 50mm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17199 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8599 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Biće to super motorić za jednog čovu oko 85kg ili manje. Za nešto više moraće puno više da se odreši kesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6503 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 5313 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Imajte na umu da je cena otišla gore i zbog inflacija. Da se Euro Sumar ne bori da dobije što povoljniju cenu za Srbiju, bila bi veća za SV-7GX. Iskreno, jedva čekam da probam SV-7GX. U trenutku kada su svi motori iz ove klase daleko skuplji (okej i jači su), SV-7GX će opet biti dobra alternativa i nešto što se zna da će trajati godinama i decenijama. Nadao sam da će da čačnu agregat malo i da povećaju bar na 80 KS, ali to je što je. Za 8.000 EUR, mislim da je sasvim solidan i da je kakva - takva alternativa za V-Strom 650 koji je i definitivno otišao u zaborav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...