OgiBG 888 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @mandrak_ Mislim da je SE(Skuplja verzija) samo ona sa zelenim ramom... Kad ga budete videli u beloj boji sa istim tim zelenim ramom... mislim da ce se misljenje brzo promeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 77 Napisano pre 3 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, OgiBG je napisao: @mandrak_ Mislim da je SE(Skuplja verzija) samo ona sa zelenim ramom... Kad ga budete videli u beloj boji sa istim tim zelenim ramom... mislim da ce se misljenje brzo promeniti U klipu pise da je na recenziji SE verzija, mislim da boje variraju od trzista do trzista. SE je ista kao i obicna verzija, samo sto ima TFT displej umesto digitalnog, ima stitnike ruku, poviseni vizir i skid plejt. To je verzija koja je u recenziji u tom klipu. Stitnici ruku izgledaju kao da su od tankog pleha isto kao i skid plejt pa ispada da se isplati uzeti obicnu verziju jer ce se te stavke menjati sa aftermarket dellovima. Jedini plus za SE verziju je taj TFT displej. Verovatno ce na nekim trzistima da ubace i roll barove na SE verziju u zavisnosti od prodaje. U svakom slucaju ga prvo treba videti uzivo pa tek onda prosuditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2330 Napisano pre 2 sati Drug član, 1584 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nece da bude da su TT tockovi laksi, pogotovo ne kad se ubace Heavy duty unutrasnje koji su do 4x teze od obicne unutrasnje i lagano idu do 1kg nekad i preko toga... Mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1683 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 892 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako je. Ali ima generalno 3 tipa tockova. Ubedljivo najlaski su cast/alu tubeless, pa onda spoked tubeless, i najtezi su spoked tubed. Kod istog motora je i po 1kg razlika ako postoje dve opcije, tubed budu teze. Promenio pre 2 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 77 Napisano pre 2 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Rider000 je napisao: Nece da bude da su TT tockovi laksi, pogotovo ne kad se ubace Heavy duty unutrasnje koji su do 4x teze od obicne unutrasnje i lagano idu do 1kg nekad i preko toga... Mozda gresim Istina, sve zavisi o kakvim felnama je rec, ja sam se pogresno izrazio i mislio sam na felne a ne tockove. Same TT felne su generalno lakse neracunajuci gume i mogu biti izradjene od tanjeg materijala, legura celika i aluminijuma, magnezijuma itd. dok su TL felne uglavnom na ovim ADV motorima izradjene od celika. Isto tako uglavnom imaju manju povrsinu/kolicinu materijala. Generaizujem, naravno da sve zavisi od modela i proizvodjaca felni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 888 Napisano pre 43 minuta Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mandrak_ said: U klipu pise da je na recenziji SE verzija, mislim da boje variraju od trzista do trzista. SE je ista kao i obicna verzija, samo sto ima TFT displej umesto digitalnog, ima stitnike ruku, poviseni vizir i skid plejt. To je verzija koja je u recenziji u tom klipu. Stitnici ruku izgledaju kao da su od tankog pleha isto kao i skid plejt pa ispada da se isplati uzeti obicnu verziju jer ce se te stavke menjati sa aftermarket dellovima. Jedini plus za SE verziju je taj TFT displej. Verovatno ce na nekim trzistima da ubace i roll barove na SE verziju u zavisnosti od prodaje. U svakom slucaju ga prvo treba videti uzivo pa tek onda prosuditi. Uvek se isplati da kupis osnovnu verziju jer ni jedna fabrika ti nece staviti dobar skid plate i nesto slicno barkbusters-u jer im ne igra ulogu... Pogledaj tenere 700 i njenu ,,zastitu" na osnovnoj verziji, nije nista bolja u odnosu na KLE a skuplja je i namenjena vise za off... Trenutno se pumpa taj adv marketing i ide veoma dobro, ali budimo realni ko god kupi KLE navozace se sa njim i sam dodati sta mu treba od opreme... Ja sam vise za to da kupis dobru i pouzdanu platformu pa je modifikuj po sebi kako ti zelis... Mene je belo zelena verzija kupila kad sam je video uzivo, jest da je skuplja ali vredi(bar u mojim ocima) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22451 Napisano pre 25 minuta Integrisan, 7049 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Boja obicne verzije je sranje. Ostale su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...