max80 3175 Napisano Ponedeljak u 08:15 Drug član, 765 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1.Severian. 2.Sashac. 3.Skittles. 4.BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mischonni 14 Napisano Utorak u 05:58 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Severian. 2.Sashac. 3.Skittles. 4.BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15495 Napisano Utorak u 15:53 Drug član, 1446 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 10. 2025. at 23:39, severian je napisao: Ljudi pomalo zaziru da se stave na ovakav spisak. Sa druge strane, mislim da je neverovatno važno pokazati im da nismo impresionirani tim njihovim pretnjama. Ono, u smislu... Ko vas j* vise stvarno... I vas i vaše prostačke pretnje! ti mislis da ljudi zaziru od zvalavog šiptara pa se ne stavljaju na spisak Ja se ne stavljam samo zbog gospodje jos, od nje vala zazirem , a koliko vidim i drugi od svojih, jbg, hoće svi da idu a ne mogu svi na motor, šiptara se ne plase vise ni oni koji su mu duzni a kamoli ljudi ovde koji su ceo svoj vek u borbi protiv dotičnog i vaspitača mu. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6839 Napisano Sreda u 09:38 (promenjeno) Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, piki je napisao: ti mislis da ljudi zaziru od zvalavog šiptara pa se ne stavljaju na spisak Пре тог "бајкер" и форумаш иде родитељ, ветеран , неко на кога рачунају за превоз за протесте ... Јбг неко мора да буде и пешадија Како год , видимо се Promenio Sreda u 09:39 član Jašim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16539 Napisano Sreda u 10:03 moto merkat °°, 5005 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, piki je napisao: Ja se ne stavljam samo zbog gospodje jos, od nje vala zazirem Ako gospodja jos jednom pretrese racune mozemo naici u povratku da ti prenesemo utiske. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15495 Napisano Sreda u 18:33 Drug član, 1446 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Jašim je napisao: Пре тог "бајкер" и форумаш иде родитељ, ветеран , неко на кога рачунају за превоз за протесте ... Јбг неко мора да буде и пешадија Како год , видимо се tako je brate Pre 8 sati, bdada je napisao: Ako gospodja jos jednom pretrese racune mozemo naici u povratku da ti prenesemo utiske. dobar, u centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6053 Napisano Sreda u 19:48 (promenjeno) Drug član, 2564 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je plan za 01.11? Kad je okupljanje? Kada krece glavni događaj? Itd... došao bih i vozom čak ali verujem da će biti dojava o bombama. @Marko05 ja ću biti na vezi sa tobom, da me pokupiš negde motorom, jer bih kola ostavio u najgorem slučaju u bigu, ne verujem da ću moći bliže. Ponecu neki šlem na glavu Promenio Sreda u 19:48 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 897 Napisano Sreda u 20:11 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos cekam raspored rada ali ako se poklope kockice kod mene ima mesta za 10-15 ljudi i motora za prenociste,jedini uslov je da volite sve sto vole mladi (Ne Vujadin ) i da volite rakiju 3 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulic 5 Napisano Četvrtak u 11:27 U prolazu, 6 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Stromina Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1077 Napisano juče u 05:30 MK Obrenovac, 599 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Severian. 2.Sashac. 3.Skittles. 4.BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 62 Napisano juče u 11:47 Aleksandar Gal, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Severian. 2.Sashac. 3.Skittles. 4.BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7940 Napisano juče u 11:49 Drug član, 2665 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1.Severian. 2.Sashac. 3.Skittles. 4.BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se! 34. živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22019 Napisano juče u 12:36 Integrisan, 8913 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro brojim, spisak na oko 58. Znači jedno 580 Pumpaj! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3284 Napisano juče u 13:53 ODUSTO OD DIJETE, 2902 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još nisam pitao ženu, sve se nekako bojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 542 Napisano juče u 13:58 Zainteresovan, 680 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ZEMZEM said: Ja još nisam pitao ženu, sve se nekako bojim Da nije ćaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 77 Napisano juče u 15:21 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Smem li da nešto predložim @severian? Duboko sam rezigniran činjenicom da saobraćajna policija nije pružila zaštitu studentima koji peške dolaze u Novi Sad. I neće doći samo iz Pazara ! Neću da se upitam imaju li oni decu kod kuće , imaju li časti i poštenja i obraza. Već su se pokazali. Da li bi , možda, pozvao članove BJB da u skladu sa svjim vremenom pruže pratnju svoj našoj deci koja pešače, ili će pešačiti do Novog Sada ? Da mi makar, makar jedan slobodan stane na kraj kolone i uključi sva četiri ? Najavljeno je toliko drugih ruta koje treba pokriti, i pružiti makar koliko-toliko zaštite našoj deci ! Promenio juče u 15:22 član RISTA TRAKTORISTA 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22019 Napisano juče u 16:36 Integrisan, 8913 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako plemenit predlog. Valja, vredi tu decu zaštiti, uostalom zato je sve ovo sa motorima i počelo. Dva, četiri točka svejedno... Ko je u prilici, u blizini, na smenu, 4 zmigavca i polako... Više njima vredi podrška i da vide da nam je stalo, nego možda i sama zaštita... Pogotovo sam na ove iz Pazara slab... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danka_hornet 0 Napisano juče u 17:35 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Vidimo se 1.11 sigurno! Izdrzace i ove nase krntije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 504 Napisano juče u 17:53 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Smem li da nešto predložim @severian? Duboko sam rezigniran činjenicom da saobraćajna policija nije pružila zaštitu studentima koji peške dolaze u Novi Sad. I neće doći samo iz Pazara ! Neću da se upitam imaju li oni decu kod kuće , imaju li časti i poštenja i obraza. Već su se pokazali. Da li bi , možda, pozvao članove BJB da u skladu sa svjim vremenom pruže pratnju svoj našoj deci koja pešače, ili će pešačiti do Novog Sada ? Da mi makar, makar jedan slobodan stane na kraj kolone i uključi sva četiri ? Najavljeno je toliko drugih ruta koje treba pokriti, i pružiti makar koliko-toliko zaštite našoj deci ! Ja i Milan iz Loznice krećemo da ih pratimo od Kraljeva ko hoće sa nama dobro došao 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 504 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neki bajker iz Kraljeva,Čačka da nam se pridruži bilo bi dobro Nisu valjda tamo svi ćacige boga mi poljubim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 212 Napisano pre 10 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @RISTA TRAKTORISTASvaka čast na inicijativu.Imali smo to iskustvo letos sa Aleksandrom Jerkovim,momkom koji je pešačio na štakama.Isto murija nije htela da obezbedi pratnju ,pa smo ga mi obezbeđivali.Čudi me u Pazaru i Kraljevu ima dosta kolega da ih nisu sprovodili.Kada dođi do Valjeva pa nadalje mislim da neće biti problem organizacije.A drugovima i plavom da poruči,nek vam je na čast,ako vam je iole ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20941 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6471 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce moto kolona imati pratnju policije kroz grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 504 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Da li ce moto kolona imati pratnju policije kroz grad? To ni policija ne zna Biće kako im ludak naredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...