URKE 80 195 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 167 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne pokriva vidno polje. Ja sam 180cm visok.Plus sedim na Dormeo jastuku.Žena se ubi da ga nađe po kući...Ali je ružan...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12651 Napisano Mart 25 Ne silazi, 2983 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vizir je uvek ruznjikav,nego zastitio si sediste od kise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 195 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 167 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od svega... Pontisova navlaka.... A i dobro pokriva Dormeo jastuk ispod...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2348 Napisano Mart 25 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au brt, još samo jorgan i krov da ugradišSent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano Mart 25 U prolazu, 23 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto si stavio jastuk? Ne odgovara ti sediste? Meni je udobno, udobnije je od adx 300 model. Koliko mm je vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 195 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 167 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je 56cm. Imam problem sa išijasom pa sam umislio da mi ovo pomaže....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 13 Napisano pre 8 sati U prolazu, 23 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan „Konačno su mi zamenili stop svetlo u servisu, sada sve radi kako treba. Čekao sam dugo dugo, ali to je to. Inače, Urke, da li si probao da resetuješ kilometražu za ulje kada još nije stigla do 1000 kilometara? Prošli put kad se upalila lampica sam je resetovao brzim dvostrukim pritiskom na dugme M. Usput juce, zajedno sa promenom svetla sam promenio i ulje i sada ne mogu da je resetujem, trenutno je na oko 280 kilometara. Verovatno ne može da se resetuje dok ne dostigne 1000 kilometara. Gluposti.“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 195 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 167 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam probao. Trebalo bi da može,ali nisam probao. Kada budem išao ovih dana da ga obiđem,probaću pa pišem ovde Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 85 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Aleks1 said: „Konačno su mi zamenili stop svetlo u servisu, sada sve radi kako treba. Čekao sam dugo dugo, ali to je to. Inače, Urke, da li si probao da resetuješ kilometražu za ulje kada još nije stigla do 1000 kilometara? Prošli put kad se upalila lampica sam je resetovao brzim dvostrukim pritiskom na dugme M. Usput juce, zajedno sa promenom svetla sam promenio i ulje i sada ne mogu da je resetujem, trenutno je na oko 280 kilometara. Verovatno ne može da se resetuje dok ne dostigne 1000 kilometara. Gluposti.“ Uf kako mene taj trend itegrisanih LED svetala nervira, da , vide se bolje, ali menjaj sve živo za jednu sijalicu, plus svaki model drugačiji far pa tragaj za rešenjem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...