Jump to content

Moto Zajednica

SYM Jet 14 200

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova

Ne pokriva vidno polje. Ja sam 180cm visok.Plus sedim na Dormeo jastuku.Žena se ubi da ga nađe po kući...Ali je ružan...

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: SYM Jet14 Evo 200

Zasto si stavio jastuk? Ne odgovara ti sediste? Meni je udobno, udobnije je od adx 300 model. Koliko mm je vizir?

Vizir je 56cm. Imam problem sa išijasom pa sam umislio da mi ovo pomaže....

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: SYM Jet14 Evo 200

„Konačno su mi zamenili stop svetlo u servisu, sada sve radi kako treba. Čekao sam dugo dugo, ali to je to.

Inače, Urke, da li si probao da resetuješ kilometražu za ulje kada još nije stigla do 1000 kilometara? Prošli put kad se upalila lampica sam je resetovao brzim dvostrukim pritiskom na dugme M. Usput juce, zajedno sa promenom svetla sam promenio i ulje i sada ne mogu da je resetujem, trenutno je na oko 280 kilometara. Verovatno ne može da se resetuje dok ne dostigne 1000 kilometara. Gluposti.“

Iskreno nisam probao. Trebalo bi da može,ali nisam probao. Kada budem išao ovih dana da ga obiđem,probaću pa pišem ovde

• Svrati ponekad, 196 postova
  • Motocikl: Kymco Visa
2 hours ago, Aleks1 said:

„Konačno su mi zamenili stop svetlo u servisu, sada sve radi kako treba. Čekao sam dugo dugo, ali to je to.

Inače, Urke, da li si probao da resetuješ kilometražu za ulje kada još nije stigla do 1000 kilometara? Prošli put kad se upalila lampica sam je resetovao brzim dvostrukim pritiskom na dugme M. Usput juce, zajedno sa promenom svetla sam promenio i ulje i sada ne mogu da je resetujem, trenutno je na oko 280 kilometara. Verovatno ne može da se resetuje dok ne dostigne 1000 kilometara. Gluposti.“

Uf kako mene taj trend itegrisanih LED svetala nervira, da , vide se bolje, ali menjaj sve živo za jednu sijalicu, plus svaki model drugačiji far pa tragaj za rešenjem...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja