boza_kg 7183 Napisano Utorak u 20:18 Ne silazi, 5181 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prošli Kymco, iz 2011. Je imao 3 pozicije prekidača - led dnevno, halogeno kratko/dugo, i mrak . Moram priznati da mi se dešavalo da ponekad zaboravim da upalim svetlo. Ovako je sad bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12773 Napisano Sreda u 04:17 Ne silazi, 3064 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na sym kad das kontakt ,upali se svetlo.Kad anlasujes ostaje upaljeno ili ga iskljuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9599 Napisano Sreda u 05:54 Ne silazi, 3864 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ostane uključeno. Inače, far je fenomenalan. Ja nikad nisam imao ovakvo svetlo ni na jednom motoru. Moraću da otpustim ona tri svica što mi služe kao far u kawasakiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7183 Napisano Sreda u 06:43 Ne silazi, 5181 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom skuteru, kad daš kontakt pali se samo pozicija, a far tek nakon kresanja, posle par sekundi. Očekivao bih da je tako na svim novijim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 24 Napisano Sreda u 06:49 U prolazu, 46 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i na ovom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...