Aleks1 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 34 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je za mekse? Koliko pozicije ima do kraja?U smeru kazaljke na satu je za tvrđe a obratno za mekse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 216 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 182 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se tačno koliko koliko ima pozicija do kraja jer sam to odradio još prošle godine u maju... Okretao sam taj prsten dok opruga nije bila maksimalno sabijena. Odmah da naglasim nije to neka ogromna razlika.Ali kada sam rekao da često imam saputnika rečeno mi je da okrenem taj "prsten" u kome će opruga biti najviše sabijena. Slikaću kada odem do garaže,pa ćeš videti kako je kod mene sada. Ovo je slika kada sam nešto slao majstoru da ga gnjavim.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...