Jump to content

Moto Zajednica

25. Moto vikend Trebinje 2025.

Recommended Posts

• Braveheart, 720 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.
54 minutes ago, Stile said:

Moze li organizator da stavi preporuke za kontakte za smetaj ,jer ovo preko bukinga sto sam video je jezivo nepristojno?

Mislim da ces tesko naci smestaj jer si uveliko zakasnio sa rezervisanjem, Trebinje je malo a verujem da ce i ove godine doci preko 2.500-3.000 bajkera i naravno da su digli cene... 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Honda Forza NSS 350

Kasno je sada za trazenje iole normalne cene smestaja, moras mnooogo ranije da rezervises.

Probaj na airbnb nesto da nadjes mada je i tamo vrv ista prica.

• motoras, 2539 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Sada ti je jedino rešenje da proširiš izbor na okolna mesta pa da se spustiš u Trebinje, a spavaš negde 15-20 km od grada. Mosko, Bileca.... Odavno nema smeštaja po pristojnoj ceni u Trebinju. 

Ja sam još 12. februara rezervisao, a već tada nije bio slobodan smeštaj u kome sam bio prošle godine. 

Plus da sam gledao da ima i dvoriste gde bi mogao da parkiram motor, a sada verovatno nema ni bez toga. 

• Sviđa mi se 1

• motoras, 2539 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
@stari roker Komšo, koja mašina ide u Trebinje?
Ninja je spreman. I registrovan.
Vulcan još nije završen, a Bendza je u penziji. Zasluženoj

f05008627fad3eb576efc6e1f57d3c8b.jpg

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 12

• U prolazu, 3 postova
On 25. 5. 2025. at 9:27, Biker Boy je napisao:

Mislim da ces tesko naci smestaj jer si uveliko zakasnio sa rezervisanjem, Trebinje je malo a verujem da ce i ove godine doci preko 2.500-3.000 bajkera i naravno da su digli cene... 

Ja se nadam bar duplo od toga, taj broj je premašen prošle godine a ova nam je jubilarna 😉

• Sviđa mi se 1

• motoras, 2539 postova
Pre 2 sati, miki065 je napisao:

Ja se nadam bar duplo od toga, taj broj je premašen prošle godine a ova nam je jubilarna 😉

Mozda besplatan ulaz za bajkere na jubilarni moto skup? 

• U prolazu, 3 postova
pre 6 minuta, stari roker je napisao:

Mozda besplatan ulaz za bajkere na jubilarni moto skup? 

Ako je mnogo baciti 5 eura za ulaz, a dobiti 3-4 dobra obroka i piće javite se par min prije ja ću platiti.

Ili nemojte uvoziti motor u kamp parkirajte preko puta na parkingu, udjite pješaka obrok će biti spreman i četvrtak, petak subotu i nedelju, nikoga nismo vratili sa ručka jer nije imao ulaznicu...

Pivo 3 km ( u gradu od 3.5-5) i taj ulaz nas pokrivaju da mozemo bilo sta organizovati.

Obilazim dosta skupova i gdje saznam da se ne plaća ulaz ponesem neki poklon.

Da se razumijemo neki od kolega ce doci samo zato sto je skup u Trebinju, ipak većina dolazi jer poštuju TnT, gostoprimstvo i domaćine skupa. 

Da zavrsimo priču za plaćanje ulaza.

Svako ko nema ili zali dati 5 eura da udje motorom u skup, a ima zelju nek se javi na broj 065395766 ( Miloš) ja ću izaći na kapiju i platiti za 10-20 motora a razgovarat cu i sa kolegama da vidim ko koliko može 

Kolege želim vam dobru cestu, vedro vrijeme i vrhunsku voznju, vidimo se u Trebinju

• Sviđa mi se 8
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• motoras, 2539 postova

Dragi moj Miloše, nema potrebe da omalovazavas bilo koga i da se uzdižeš iznad bilo koga na ovom forumu koji dolazimo u Trebinje. 

Plati ti sebi ulaz, a za ostale nemoj da brineš. 

Nema potrebe ni da se pravdaš, ni da objašnjavaš šta i kako. 

Ti gledaj da budeš dobar domaćin, a izvini ako sam te uvredio mojim pitanjem. Nije mi bila namera da pitam u nekom negativnom kontekstu, mogao si samo reći da je ulaz 5 eura, 10 km ili 600 dinara i sve ok. 

Pozdrav i vidimo se. 

Ps: sto bi rekli - otkud sam i pitao!? 

• motoras, 2539 postova

I jos nesto da ti kažem, kad sam već u priči. Ja nisam dolazio na moto skup u Trebinje, ali svake godine sam svraćao više puta. Obožavam grad i uvek mu se rado vraćam. I ljudi su jedna posebna fela. Ta srdačnost se retko gde sreće. 

Moj brat Marko Nuleši nije propustao ni jedan skup u vašem gradu i sada pošto ga nema među nama, meni je ostalo da vozim i za njega. Izmedju ostalog i u njegovu čast dolazim na skup u Trebinje. 

I hvala što si ostavio broj telefona. Neću te zvati zbog ulaza, ali se nadam da možemo da te cimnemo za ne daj Bože. 

Svako dobro i vidimo se. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 932 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Ekipo, 

Treba mi pomoć oko smeštaja, neki kontakt, uslov je da je čistoća na 100%, klonja pogotovo, gospodja mi je osetljiva na te stvari, princeza moja...ili opcija da neko odustaje od svoje rezervacije pa da tu uletim, ili neka treća...

Bilo bi divno, da ne zvučim prezahtevno, al da ne platimo kao da spavamo u Hajatu. Malo sam se šlognuo kad sam video trenutne cene, pogotovo naspram onoga koliko smo plaćali prošle god.

Hvala unapred. Živi bili. :zdravo:

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: diversion 600s
On 25.5.2025. at 8:30, Stile je napisao:

Moze li organizator da stavi preporuke za kontakte za smetaj ,jer ovo preko bukinga sto sam video je jezivo nepristojno?

potraži na početku prethodnih tema, Trebinje 22,23,24..ima lista apartmana i soba, mnoge nisu na bookingu.

Promenio član iks džej

• motoras, 2539 postova
On 25. 5. 2025. at 8:30, Stile je napisao:

Ako imaš Facebook, na stranici kluba ima spisak smeštaja sa telefonima. Sigurno pedesetak. Ne pišu cene, ali zovi pa pitaj. 

• U prolazu, 3 postova
Pre 4 sati, stari roker je napisao:

I jos nesto da ti kažem, kad sam već u priči. Ja nisam dolazio na moto skup u Trebinje, ali svake godine sam svraćao više puta. Obožavam grad i uvek mu se rado vraćam. I ljudi su jedna posebna fela. Ta srdačnost se retko gde sreće. 

Moj brat Marko Nuleši nije propustao ni jedan skup u vašem gradu i sada pošto ga nema među nama, meni je ostalo da vozim i za njega. Izmedju ostalog i u njegovu čast dolazim na skup u Trebinje. 

I hvala što si ostavio broj telefona. Neću te zvati zbog ulaza, ali se nadam da možemo da te cimnemo za ne daj Bože. 

Svako dobro i vidimo se. 

Za nedaj bože u krugu 100 km od trebinja javite se bilo kome iz TnT  sigurno će stići pomoć. 

Ne omalovazavam nikoga,  jednostavno se borimo da opstanemo kao klub koji pravi skup, da budemo najbolji domaćini, nas 25-30 u bojama kluba iznesemo organizaciju i 90% posla na svojim ledjima. 

Da se razumijemo problem je napraviti okupljanje za 100-200 bajkera, a mi okupimo više hiljada. Nemoguce je sve ispoštovati, nekome će smetati plaćanje ulaza, nekom drugom mal prostor za toliki skup, slab izbor piva ili previse ljute kobasice na rostilju. Al svaki koji se zali na kraju skonta da je prešao 200-300-700 km po kiši, planinskim hladnoćama,magli itd da bi se zalio na neke sitne gluposti.

Svim bajkerima pogotovo ovim koji nam dolaze u goste zelim dobru cestu i da se vrate bezbjedno kući na svojim mašinama.

A kolega ako dolazis javi se na glavni šank da popijemo po jednu 

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• U prolazu, 3 postova
Pre 2 sati, the_doctor je napisao:

Ekipo, 

Treba mi pomoć oko smeštaja, neki kontakt, uslov je da je čistoća na 100%, klonja pogotovo, gospodja mi je osetljiva na te stvari, princeza moja...ili opcija da neko odustaje od svoje rezervacije pa da tu uletim, ili neka treća...

Bilo bi divno, da ne zvučim prezahtevno, al da ne platimo kao da spavamo u Hajatu. Malo sam se šlognuo kad sam video trenutne cene, pogotovo naspram onoga koliko smo plaćali prošle god.

Hvala unapred. Živi bili. :zdravo:

Ako saznam da je nešto slobodno javljam ali nije optimistično, neki su smještaji rezervisani jos početkom godine. 

• Hvala 1

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: BMW GS 1250, Yamaha XJ600

Ljudi ja samo da vam kažem prvi put dolazim u Trebinje i prvi put na moto susret u Trebinje i ne mogu da dočekam.

Dolazi nas za sad 12-15 iz jednog malog Vojvođanskog sela, šta preporučujete kuda da idemo da stignemo u neko normalno vreme. Plan je da krenemo u petak oko 7 ujutru dal da idemo autoputem do Čačka ili da idemo na Loznicu - Bajinu Baštu... Svakako je plan ručak u Višegradu.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2331 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ja bi 99% trebalo u petak tako oko 7 da krenem s kolegom, jos nismo utvrdili kuda, al Bosna je sigurno za tamo a nazad neki drugi put. 

Mi mozda na Focu. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition
8 minutes ago, bratislavr said:

Ljudi ja samo da vam kažem prvi put dolazim u Trebinje i prvi put na moto susret u Trebinje i ne mogu da dočekam.

Dolazi nas za sad 12-15 iz jednog malog Vojvođanskog sela, šta preporučujete kuda da idemo da stignemo u neko normalno vreme. Plan je da krenemo u petak oko 7 ujutru dal da idemo autoputem do Čačka ili da idemo na Loznicu - Bajinu Baštu... Svakako je plan ručak u Višegradu.

не идеш ка Лозници, кренете аутопут ка Ваљеву, преко Ва за Бајину Башту, па Вишеград

• Sviđa mi se 1

• motoras, 2539 postova

Ja idem na Loznicu, spuštam se do B. Bašte i pravim pauzu u Višegradu. Izbegavam auto put kad god sam u prilici. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Nemojte propustiti Zelenu pijacu koja se održava nedeljom u Trebinju, na Trgu slobode. Mnoštvo hercegovačkih proizvoda, a uz to se ceo grad skupi, od mladih do starih, i ispija tu jutarnju kaficu ili rakijicu nakon obavljene kupovine. Meni definitivno nešto najlepše.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• motoras, 2539 postova

Lako je to reći. 

Prošle godine išli u manastir Tvrdos. Pita me kum kada smo se vratili što nisam doneo vina. Pa gde da stavim? 

Nosim kofer 45l i tank torbu od 12. Plus ranac supruga. 

Gde da stavim dve flaše vina, kajmak i sir sa pijace, slatko od smokva, desetku u lepinji iz Sarajeva... 

Htedoh da stavim kofere, kaze zena ne treba. Ne ruži Ninju. Jbg... 

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1235 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Boze me prosti, sta sve vi gledate u Trebinju, niko ne spominje one prelepe devojke, kao da ste svi stariji od mene. Bruka i sramota.:tuzno:

• Haha 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja