Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Voge sr3
  On 19. 3. 2025. at 19:43, lencuga je napisao:

Da li neko zna zasto smo debili?

Raširi  

Ja znam zašto sam ja ispao debil. 

Nisam mogao da krenem onako rano sa organizovanom kolonom iz NS pa sam krenuo solo kasnije, pratio forum i grupu da vidim gde se masa uputila, shvatio da nešto nije u redu i uputio de ka centru, video motore na potezu od Londona pa na više i kao da ispadnem pametan da se ne zavlačim,parkirao na cvetnom trgu jer nije bilo gužve još uvek. Naravno, kasnije sam shvatio koliko je to bilo podjednako glupo. 

Kad pišem i da pomenem, pošto su mi non stop iskakala obaveštenja postova sa viber grupe, dok sam se "majao" oko skupštine, panične poruke tipa hitno ovde, hitno onde, gori zemlja, gori nebo a na terenu apsolutno ništa što zavređuje pažnju prolaznika, kao radio dramu da slušam. Ništa mi nije bilo jasno 

Promenio član nuk
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2012 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

To je po meni i najveci problem, izazivanje panike i nemira.

Da li je neko hteo da odglumi kako se angazuje i brani studente ili nesto drugo to vec ne znam.

Ponavljam, studenti su zvali na mirni protest a mi bajkeri smo im najveca podrska pored padobranaca i poljoprivrednika

• Podržavam 1

• Drug član, 2580 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
  On 19. 3. 2025. at 21:31, Sharky - Alex je napisao:

To je po meni i najveci problem, izazivanje panike i nemira.

Da li je neko hteo da odglumi kako se angazuje i brani studente ili nesto drugo to vec ne znam.

Ponavljam, studenti su zvali na mirni protest a mi bajkeri smo im najveca podrska pored padobranaca i poljoprivrednika

Raširi  

To i nije problem...vidiš jurcaju ljudi brzo se smiri situacija. Mani je veći problem što su klinci dali poverenje takvom tipu. Pitaj Boga šta on njima tamo besedi i kakve poteze vuče. Definitivno želim nekog sa foruma tamo...iskreno čak ni od Yogija nismo dobili tačne informacije...ili ja nisam ispratio.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Voge sr3

Većina tih poruka su bile od ženske osobe, u jednom momentu je bio zahtev za 500 ljudi na poziciji, neko je pomenuo ovde, tad sam izašao iz grupe. 

• Podržavam 3

Yogi je pisao u ovoj temi sta je bilo sa klincima, organizacija onolikog protesta pod onim uslovima je bila skoro pa nemoguca. Situacija je bila mnogo ozbiljnija nego sto neki misle, i klincima uopste pored svega toga nisu trebali defilei motora i panika.

Iako je sansa da se odrzi miran protest bila nemoguca klinci su to uspeli i imaju moj naklon do poda

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 8

• Drug član, 732 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Ajde dok čekamo da se Saxi oglasi, ako je već obećao, mada je do sada x puta mogao, a ne ovako preko posrednika, da malo spustimo loptu među sobom. 

Jasno je šta je bio problem i ko ga je napravio i jasno da to ne sme da se ponovi. Očekujem objašnjenje ne zato da bi se opravdalo, nego da bi se znala pozadina.

Nema potrebe da se prema kolegama @ProMaster i @Kopljas postupa agresivno, a vidim tu dozu u pisanju nekih članova. Oni su ti koji se trude da posreduju u prevazilaženju situacije za koju su najmanje krivi, a vrlo angažovani od početka. 

Ako ste i sami naveli da su uzroci nekih od problema nevezanih za poslednju vožnju bili zbog loše komunikacije, ja je upravo ovde vidim. Ako ste je svesni kao što kažete onda gledajte i to da ispravite. Zna se ko je dužan odgovore, a nema potrebe da se to insistira od navedenih kolega u čiju dobru nameru ne sumnjam, kao i u dobru nameru ekipe sa foruma.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300

Ово кад сам прочитао пре неки дан да су писали бројеве телефона родитеља за случај да им се нешто деси, поцепао сам се у секунди (не од смеха него од неке туге, беса не знам ни сам).

Шта треба да се деси па да сви сконтају на чијој страни треба да буду, и кога треба да следе стварно ми није јасно. Гледам клип Шаровић што је снимао, све нови шатори, душеци, вреће за спавање, хране брдо, све штрокаво, поломљено, уништено. Асоцијација - ријалити. 

• BJB Maxi Scooter Club, 6102 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Drugari, držimo se teme, jasno je bilo da smo svi sa ove strane čim smo uzeli učešća u subotu.

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS
  On 14. 3. 2025. at 13:24, BokyBoy je napisao:

Ne poznajem gospodina niti mi je iko davao uputstva, jednostavno necu da me neko (koga niti znam, niti sam ga ikada video) koristi u svrhu reklamiranja samog sebe niti da me zastupa, predstavlja i sl.

Ja bas iz tog razloga nikada nisam pripadao bilo kom klubu, organizaciji i sl. i nije mi potrebna nikakva promocija, sam odlucujem o svojim postupcima po zdravom razumu i empatiji i ne dozvoljavam da niko to zloupotrebljava.

Zbog ovakvih stvari, ja sutra idem pesice a ne motorom.

Vidimo se, Pumpaaaaj!!!

Raširi  

Meni je ovaj komentar ostao nekako u sećanju, parkirao sa kolonom u Srpskih vladara, video da je to van pameti, pokupio se, preparkirao kod veterine i nastavio pešaka. Realno predstave nisam do jutros imao koliko je situacija zagovnana.

Ps upoznao @vex i @Blaza 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: Yamaha xsr 125

Ja koliko sam upucen navijaci Rada su iz cacilenda bacali kamenje a spolja su bili navijaci Partizana.

• Zainteresovan, 609 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Ja stvarno nemam ništa lično ni protiv koga i najmanje što želim je da umanjim doprinos bilo koga ko je stao uz studente.

Ali se bojim da se od početnog ,,radimo šta nam studenti kažu", što je bilo alfa i omega, priča lagano prebacuje na ,,govorim(o) studentima (i narodu i policiji) šta će da rade". 

Zvuči suludo, ali svojevremeno mi je zvučalo suludo i to da neko preti da studenti i policija neće pustiti 2000 motora u grad ako on ne odobri...

To je ono što meni najviše smeta. Iskreno se nadam da grešim i da to nije tako.

Promenio član Hacky
  • Podržavam 2

Sada sam u jedno bar siguran, nije presao na “njihovu” stranu i nije se prodao hvala bogu, samo mu se svidelo kult vodje i medijska slava

• Sviđa mi se 7

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: plavi
  On 19. 3. 2025. at 17:24, Tumbe je napisao:

I IMAM LIČNI PROBLEM SA krofnom, jer ko je on da zove ljude po Lazarevcu i raspituje se o meni i mojoj porodici

Raširi  

nadam se da za ovakvu svinjariju imas i dokaze jer cemo ovaj licni problem da resimo cim se licno vratim u zemlju i pogledamo se licno u oci, a ne da se krijes iza citave ove galame na forumu i iza zene jer ovo nema veze ni sa kakvom voznjom... zato ti javno odgovaram da cu ti se javiti ovih dana pa cemo da sednemo da cujem sta imas da kazes i ako ne bude dobranog dokaza, a nema ga jer si sve izmislio - ovo ide dalje... u tvojoj tvrdnji ima moguce i pravnih elemenata, a bobi je uvek za pravo na pravo i da institucije rade svoj posao, pa za to se i borimo :)

zestoko si ga preterao

Promenio član bobi_krofna
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Tracer 9

Da pozdravim dobre ljude na ovom forumu i da se kao abitan drug na 2 točka pre svega zahvalim ekipi koja je ove akcije organizovala. Bio sam na Bulevaru, u NS i u subotu BG. Energija među ljudima je bila svaki put neverovatna.

Necu da se ponavljam u nekoj analizi, mislim da je @Sharky - Alex dao gore odličnu dijagnozu.

Jedino mi nije jasno zašto @severian treba da plati ceh nečije zelje za medijskom slavom i pogrešnih i štetnih postupaka koji su iz toga proizišli. Ali ok, ja sam samo nemi posmatrač i jedan od 2000 učesnika tako da vrv ima stvari koje ne znam i možda zaključujem pogrešno.

U svakom slučaju, u ime nas "no name" učesnika velika molba, opet za tu prvu ekipu koja je pokrenula ovo, da ne dozvolite da se ova energija bajkera ugasi.

Pono pozdrava za sve 

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 4

On 19. 3. 2025. at 20:03, maza1 je napisao:

Ne. Uopšte ne mislim tako.

Raširi  

onda procitaj sta si napisao pa uskladi misli i pisanje...

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
  Pre 19 sati, bobi_krofna je napisao:

nadam se da za ovakvu svinjariju imas i dokaze jer cemo ovaj licni problem da resimo cim se licno vratim u zemlju i pogledamo se licno u oci, a ne da se krijes iza citave ove galame na forumu i iza zene jer ovo nema veze ni sa kakvom voznjom... zato ti javno odgovaram da cu ti se javiti ovih dana pa cemo da sednemo da cujem sta imas da kazes i ako ne bude dobranog dokaza, a nema ga jer si sve izmislio - ovo ide dalje... u tvojoj tvrdnji ima moguce i pravnih elemenata, a bobi je uvek za pravo na pravo i da institucije rade svoj posao, pa za to se i borimo :)

zestoko si ga preterao

Raširi  

Камо среће да сте све ово раније решили у пар очију.

Седели смо после вожње за Соњу на Кошутњаку и за то кратко време нисам уочио ништа што би довело до свега овога. 

Добра спрдња, задовољство...

Не знам детаље, површно сам овде испратио, али кад су паре у питању, ја сам себи не верујем.

Не зато што "волим" да краде, него из разлога кад се деле и стотине хиљада динара са некима може да испадне проблем због 10 динара недељивог остатка.

Небројано пута сам имао таквих ситуација и због тога делим и динара на равне части.

Једноставно, боље чист рачун него пљување због пар динара.

Веруј ми да их и овде има брдо који би ону спрдњу са акрапом схватили озбиљно и почели временом да пребацују. 

Претпостављам да је због тога тражен рачун и све остало.

Једноставно, и ја бих тако урадио, због "мира у кући".

Е сад, не улазим у начин и ситуацију како се све то одиграло, али генерално мислим да је ово проблем различитих темперамената и недоречености.

Мислим да има још времена да се све лепо реши, одрасли смо људи, смањите страсти, его на страну и решавајте.

Ако нема компромиса свако своју причу нека гура без гурања носа и саплитања.

Promenio član Marko05

Pre 16 sati, Marko05 je napisao:

Камо среће да сте све ово раније решили у пар очију.

Седели смо после вожње за Соњу на Кошутњаку и за то кратко време нисам уочио ништа што би довело до свега овога. 

Добра спрдња, задовољство...

Не знам детаље, површно сам овде испратио, али кад су паре у питању, ја сам себи не верујем.

Не зато што "волим" да краде, него из разлога кад се деле и стотине хиљада динара са некима може да испадне проблем због 10 динара недељивог остатка.

Небројано пута сам имао таквих ситуација и због тога делим и динара на равне части.

Једноставно, боље чист рачун него пљување због пар динара.

Веруј ми да их и овде има брдо који био ону спрдњу са акрапом схватили озбиљно и почели временом да пребацују. 

Претпостављам да је због тога тражен рачун и све остало.

Једноставно, и ја бих тако урадио, због "мира у кући".

Е сад, не улазим у начин и ситуацију како се све то одиграло, али генерално мислим да је ово проблем различитих темперамената и недоречености.

Мислим да има још времена да се све лепо реши, одрасли смо људи, смањите страсти, его на страну и решавајте.

Ако нема компромиса свако своју причу нека гура без гурања носа и саплитања.

Raširi  

kad su pare u pitanju, ja, sam sebi verujem, racuni su uredno dostavljeni onda kada su pare i potrosene i to je jedino merodavno, bas kako smo @sashac i ja dogovorili i racun nije trazen, racun je dat... 

a brdo koje ne razume salu, nek ne razume, bilo je i brdo koje je rado dalo uz komentar evo za akrapa... uz osmeh :)

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• 8-bit, 1912 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Preuzimanje kolone, preusmeravanje ispred skupštine..., sve je vodilo ka momentu kome se možda ne pridaje dovoljno pažnje:

On 19. 3. 2025. at 12:22, Vaske4s je napisao:

U jednom trenutku stize poruka ''Potrebno je 500 bajkera ispred Skupštine, kod padobranaca, da budu tu do 19h. Ko može nek nam se pridruži da Ćaciji ne naprave na kraju sranje i zalete se na Skupštinu'' 

Raširi  

Njih par hiljada protiv nas 500 planiranih, ozbiljno sranje je moglo da bude. Sreća pa su studenti presekli.

Voleo bih da znam ko je poslao tu poruku, ko je taj general što planira bitku.

• Podržavam 3

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
  Pre 16 sati, bobi_krofna je napisao:

kad su pare u pitanju, ja, sam sebi, verujem, racuni su uredno dostavljeni onda kada su pare i potrosene i to je jedino merodavno, bas kako smo @sashac i ja dogovorili... racun nije trazen, racun je dat... 

a brdo koje ne razume salu, nek ne razume, bilo je i brdo koje je rado dalo uz komentar evo za akrapa... uz osmeh :)

Raširi  

Кажем да површно гледам, јер нисам био присутан у конкретној ситуацији, нити кажем да је у теби проблем, само сам изнео мишљење.

Јбг, ја на то "брдо" не гледам тако, лакше ми да све буде црно на бело (опет наглашавам, не кажем да није било).

Једноставно, молба, кад се вратиш седите, решите проблеме и да опет седнемо после неке акције и да решимо тај акрап. Свако добро.💪

• Sviđa mi se 1

Pre 16 sati, Marko05 je napisao:

Кажем да површно гледам, јер нисам био присутан у конкретној ситуацији, нити кажем да је у теби проблем, само сам изнео мишљење.

Јбг, ја на то "брдо" не гледам тако, лакше ми да све буде црно на бело (опет наглашавам, не кажем да није било).

Једноставно, молба, кад се вратиш седите, решите проблеме и да опет седнемо после неке акције и да решимо тај акрап. Свако добро.💪

Raširi  

vise puta sam pozivao na to, cak i ovde, ali nije bilo odgovora, lakse je izgleda koristiti galamu guzvu i zatrpavanje porukama... sto se mene tice uvek si dobrodosao da popricamo :)

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 6166 postova
  Pre 16 sati, mradomir je napisao:

Preuzimanje kolone, preusmeravanje ispred skupštine..., sve je vodilo ka momentu kome se možda ne pridaje dovoljno pažnje:

Njih par hiljada protiv nas 500 planiranih, ozbiljno sranje je moglo da bude. Sreća pa su studenti presekli.

Voleo bih da znam ko je poslao tu poruku, ko je taj general što planira bitku.

Raširi  

Evo zapravo sam pogresio, mozda nisam ovde procitao plan nego sam video na TV 15.03. ujutru. 

Naravno vi koji ste isli motorima ovo niste mogli da vidite

N1INFO.RS

Više desetina bajkera iz Novog Sada i drugih gradova okupili su se ispred Tržnog centra Emeceta...

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos

Ja mislim da smo mi svi najebali postenski sl.godine ovaj ima da nas sexa uzduz i popreko.... Od registacija raznih nameta i svakakvih ogranicenja, jel smo se suprostavili "nepomeniku".....

Da je kolona bila velicanstvena je bila, da ima mnogih "generala" ima, ali to ne znaci nista toliko lose, sa par kolega se slazem da potez parkiranja ispred skupstine je nepromisljen mnogo... Svima nama koji su dali doprinos u akciji bilo kao pesak bilo kao bajker je za pohvalu i cestitku i nadam se da cemo svi uspeti u odbrano dostojanstva i mirnog zivota. Hvala svima na ucescu i parola ona sto vazi "NEDAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE"  a mislim da mi mozemo mnogo da se slozimo oko svega...razmisljajte to kao strategiju.

• Sviđa mi se 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja