Kkovic 199 Napisano Četvrtak u 16:24 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, knjigor je napisao: Hajde da mi neko objasni kako možete da slušate studente kako da se organizujete, koliko od tih studenata zna šta je Jugoslavija i rat, koliko njih je bilo gladno '90, koliko njih je bilo proterano iz okolnih zemalja sa kesom u ruci, ta deca ne znaju ni šta je bombardovanje, a svi se kunete u njih. Izgleda da je u tome ključ - sva sreća pa ne znaju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 333 Napisano Četvrtak u 16:30 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Kkovic je napisao: Izgleda da je u tome ključ - sva sreća pa ne znaju @Kkovic Dok smo slušali ove što sve znaju život nam je bio sve gori i gori, ajde malo da promenimo, pa ćemo da vidimo.... 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko jocic 9 Napisano Četvrtak u 16:32 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, BlesimiR said: Sta je dezinformacija? VSD je doneo odluku (ja sam clan ove zajednice koji je povezan sa Velikim Savetom Delegata), plan je razradjen. Da li ce se voziti ulicom ovom ili onom je nebitno. Vazno je u kom pravcu se ide a to je Skupstina, da se parkira u neposrednoj bezbednoj blizini, a rekao bih da svi navedeni pripadaju ovoj zajednici i da predvode takodje sve prisutne. Mislio sam da je svrsishodno prenositi stavove i informacije ovde da bi se bilo provereno u toku i najsvežije, ali moguće da grešim i da je mozda bolje da svi migriramo! Jer mi je jasno zasto su stari clanovi odabrali viber kao mesto za dogovaranje. Samo da znamo konacan dogovor, svima je isti cilj, da se okupimo i pruzimo podrsku pozz i javljajte 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20610 Napisano Četvrtak u 16:32 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, BlesimiR je napisao: Sta je dezinformacija? Vrlo jasno sam rekao šta je dezinformacija. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 71 Napisano Četvrtak u 16:34 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada je sve bilo vrhunski organizovano i po meni nema razloga da to ne bude i ovaj put. Što se mene tiče eto me kod Ikee pa posle ako je plan Ritopek idem u Ritopek. Nego, nisam to hteo da napišem. Vidim da tu i tamo provejava neki pokušaj plašenja naroda sa svim i svačim. Ja bih samo ponovio reči mog pokojnog pradede Jerotija: "samo ludak se ničega ne plaši, a hrabar čovek uradi nešto uprkos strahu". Tako da braćo i sestre samo hrabro. Vidimo se u subotu. 9 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko jocic 9 Napisano Četvrtak u 16:36 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. ikea 10h …pa gde god 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1804 Napisano Četvrtak u 16:43 Drug član, 648 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege bajkeri, kako smo svi ljudi sigurno se pojavljuju drugačije ideje, smelosti, prepreke u dogovorima. Rekao bih da to nije ništa strašno. Očigledno će postojati više opcija za vožnju. Gledajte da ne gurate u nepotrebne dubioze nesuglasice, već da se dovedemo do minimalnih saglasnosti. Biće opcija da se bude parkiran u žarištu dešavanja ko misli da je to dobro, takođe i udaljena lokacija za parking sa nekim osiguranjem. Kažem, nije strašno da se idealno ne poklopi sve za svakoga. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1804 Napisano Četvrtak u 16:45 Drug član, 648 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je predlog da oko sebe okupite ljude koje poznajete i kojima verujete. Ako ste solo jahač, poranite na skup i brzo će te se povezati. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1141 Napisano Četvrtak u 16:49 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je već napisano više puta, čeka se konačni dogovor kao i tačan plan studenata, koji su i organizatori ovog protesta. Zaista nema potrebe da se pre toga forsiraju ničije ideje kako bi to sve trebalo da izgleda kao jedine pouzdane i relevantne...uz sve dužno poštovanje svačijim mišljenjima, znanjima i zvanjima. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4140 Napisano Četvrtak u 17:20 Drug član, 379 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta sam zamolio kolege kojima je "odjednom" proradila svest, savest i uzjogunila se struka u njima pred skup 15.03. Ti je čak primetio i @el classico koji živi u Švajcarskoj, a kamoli mnogi ovde. Ne želim da sumnjam ni u čije loše namere, ali ako se 100 puta na krajnje normalan način zamoli da se ne razvodnjava tema sa ne znam kakvim scenarijima, onda sve osim toga navodi na lošu nameru. Kolege, ovo je tema za skup 15.03. i podršku Studentima. Molim vas sve vaše stručne, borilačke, ratne i obaveštajne sposobnosti i znanja stavite na raspolaganje onima kojima treba i koji to traže. MI ŽELIMO SAMO DA BUDEMO BAJKERI KOJI PODRŽAVAJU STUDENTE, I TO SMO DO SADA RADILI SA USPEHOM. HVALA NA RAZUMEVANJU!!! 20 3 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17006 Napisano Četvrtak u 17:40 Drug član, 1882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na plenumu smo upravo... malo strpljenja. 17 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4528 Napisano Četvrtak u 17:43 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, yogibear je napisao: Na plenumu smo upravo... malo strpljenja. Yogiiiiiiiiii samo tebi verujem. 1 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12925 Napisano Četvrtak u 17:52 Drug član, 1339 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vremena dosla kad čak i drugarovog Gs-a sa ponosom kačimuvek se drkadzija najbolje parkira. Deca su dočekana u Indjiji ,kreću dalje ka Bg, samo Bog i studenti, Sauron pada! 14 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2993 Napisano Četvrtak u 18:05 Drug član, 1308 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Yogi uvek pobedi 2 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cofi29 4 Napisano Četvrtak u 18:07 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Honda cbf1000fa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, White0 je napisao: Moze, gde vam odgovara da vas sacekam i u koje vreme otprilike? bice nas dosta, verovatno necemo vise nigde da stajemo, kad nas vidis kreni. vreme otprilike pola 10 - 10. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4528 Napisano Četvrtak u 18:12 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Yogi uvek pobedi Yogi je jedan dobroćudni meda, ako ga ne iznerviraš. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 78 Napisano Četvrtak u 18:24 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sa juga, juznije od Niša i Niš, da se prilepimo lepša polovina i ja, kad i gde, samo zborite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 338 Napisano Četvrtak u 18:26 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Nesasavage Niš: U dogovoru sa ostalim gradovima okupljanje kod NAISA najkasnije u 7:45h a u 8h polazak, svi će se priključiivati na auto putu iz usputnih gradova. Na OMV pumpi u Lapovu ( 133 km) pauza i tamo nas čekaju KG ,KV,ČA i nastavljamo sa njima do IKEA parkinga. Pratnja SP obezbeđena. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 78 Napisano Četvrtak u 18:55 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Robi je napisao: @Nesasavage Niš: U dogovoru sa ostalim gradovima okupljanje kod NAISA najkasnije u 7:45h a u 8h polazak, svi će se priključiivati na auto putu iz usputnih gradova. Na OMV pumpi u Lapovu ( 133 km) pauza i tamo nas čekaju KG ,KV,ČA i nastavljamo sa njima do IKEA parkinga. Pratnja SP obezbeđena. Stižemo i čekamo vas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18675 Napisano Četvrtak u 18:56 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel moze neko da mi kaze kada se nalazimo ispred Ikee na kraju jer ne mogu da ispratim i procitam sve postove od ovih sto paranojišu i guse temu... Edit: Nasao sam, od 10:30-12:00!!! Vidimo seee Pumpaaaj!!! Promenio Četvrtak u 19:03 član BokyBoy 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11390 Napisano Četvrtak u 19:14 Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobio neki plan i program, al čekam zvanično... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 334 Napisano Četvrtak u 19:50 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momčadijo javljajte štogod, ubi me žgaravica!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 49 Napisano Četvrtak u 19:51 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, drs said: @ko-god-imao-veze-sa-organizacijom Ne sumnjam da je i to uzeto u obzir, ali hajde da spomenem. Sa količinom ljudi koja se očekuje/percipira kapaciteti kafića i restorana neće biti dovoljni za neizbežne fiziološke potrebe prisutnih. Ozbiljna količina mobilnih sanitarija će biti neophodna na par lokacija pa čak možda i njihovo pražnjenje u nekom trenutku noći/jutra. Možda banalno ali i vrlo bitno, posebno za ženski svet. Eeeee, moj druže...kada sam nedostatak Toi Toi pomenuo posle vožnje za Novi Sad, neki su se uvredili jer ja sam onaj "novi". Kao da nisu primetili da je u kafiću u Pazovi red za toalet bio duži nego red za kafu !? I da su ženska čeljda uglavnom bila u tom redu ? Ali nema veze, podarili smo žbunju na Mišeluku veliku dozu prolećne prihrane ! Promenio Četvrtak u 19:52 član RISTA TRAKTORISTA dodatak tekstu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 49 Napisano Četvrtak u 19:55 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Blaza said: Upravo dobio neki plan i program, al čekam zvanično... Hoćemo li više čuti...izedoh sve živo iz frižidera od nervoze, sad krećem farbu da mu ljuštom ! 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11390 Napisano Četvrtak u 19:59 Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo sam g*vno što sam to i napisao... Kao što sam rekao, koliko god to bila prava info iz "prve" ili druge ruke, nije moje da bilo šta pišem u ovoj temi, osim da se vidimo. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...