Blaza 11187 Napisano Petak u 13:06 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, kupljen je motor ! Čovek, kod koga stoji motor, je moj poznanik ! Parkiran još u septembru, vlasnica imala operaciju i nema vožnje. Treba mu servis, ovo sve ostalo je odlično. Vlasnica nije u Bgd-u, tek u utorak pravimo papire. Ona ga je lično dovezla iz Švice, i kune se u kilometražu. Ja inače u to ne verujem, ali videćemo. Sedište sam probao da spustim, ali ne znam, igraćemo se... Veliko hvala svima koji su, uz kokice učestvovali u diskusiji. @slobasuper9, jbga, izvini... I hvala puno !!! 45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 13:10 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako me secanje sluzi, kada se skine sediste, prvo se pomeri metalni kostur na ramu (ima tri pozicije) pa se sediste vraca. Neka je sa srecom, ciklistika tog motora je perfekcija, uzak guvernal jedino smeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Petak u 13:10 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5684 Napisano Petak u 13:11 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Al je kriminalan vizir 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 13:12 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Videću kad počnem da ga vozim. Nešo, onaj volan mi je bio odličan za Kawu ! Dosta otvoreniji... Ovde će mi trebati i neki nosač zadnjeg kofera, a sa strane, za početak imam neke torbe... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 13:13 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. @Rider000 @drmilan_ Potrošio sam lajkiće, hvala !!! Čika Rajko se "stiso" a vanredna situacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1385 Napisano Petak u 13:17 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da te usreci puuno kilometara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 13:20 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1824 Napisano Petak u 13:23 Drug član, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini, da te dobro posluži!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 712 Napisano Petak u 13:26 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF 600S / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 13:30 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Miroslav91 Hvala momci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Petak u 13:31 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом брат. Да служи како ваља. Ниси погрешио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6292 Napisano Petak u 13:36 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo! U zdravlje da se voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 977 Napisano Petak u 13:38 Sindikat Samostalni Jahač, 372 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Blažo , da te lepo služi,lep primerak si odabrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 29 Napisano Petak u 13:41 U prolazu, 43 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da te uzdravlju sluzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8596 Napisano Petak u 13:45 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza čestitke.....i nemoj da jurcaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18394 Napisano Petak u 13:46 Integrisan, 5489 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi. Honda je to ako je odrzavan nema greske. Lepo je i da ima ABS. Meni je zao sto nisam uspeo uhvatiti sa ABS-om, al nije bilo crvenog svakako sa ABS Sledeci ce morati da bude ABS i nadam se kvik sifter, makar na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4194 Napisano Petak u 13:53 Drug član, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Blažina najbrža kupovina - šta se dešava sa tobom čoveče??? Čestitke na kupovini! Kako se čuje u odnosu na prethodni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 547 Napisano Petak u 13:54 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan top, cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 13:56 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, QmBGD je napisao: Blažina najbrža kupovina - šta se dešava sa tobom čoveče??? Čestitke na kupovini! Kako se čuje u odnosu na prethodni? U leru verovatno viuviuviuviuviu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18394 Napisano Petak u 14:02 Integrisan, 5489 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Naspram ER5 bice mu kao ladja to je sigurno. Bolji motor se odmah oseti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano Petak u 14:06 Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj hvala bogu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6930 Napisano Petak u 14:09 (promenjeno) Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Petak u 14:09 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4194 Napisano Petak u 14:10 Drug član, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ali, mora da se primeti kakav ja Blaža lik, osoba - dobio je više odgovara i predloga čak i od dama koje traže pomoć oko izbora motora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1629 Napisano Petak u 14:18 Drug član, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidiš da je kupio motor od devojke. Ima Zlatko sličan samo muški. Nek je sa srećom makina Blažo! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...