boza_kg 5220 Napisano juče u 11:33 Drug član, 3855 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, PremieRacing je napisao: proračunato, hladno - iako to jeste pametan izbor glavom. Ja se mnoooogo više oslonim na srce Srcem se ne plaćaju računi, odnosno krediti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 11:41 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebane su ovakve teme, mnogo je tu varijabli da bi se izvuklo najbolje rešenje. Tu moraš da budeš 85% jasan samom sebi a tih 15% da diskutujemo o nijansama. Suština je da treba voziti što više i uživati. Da me pitaš, da li bi npr. uzeo 1300GS ali da ga vozim jednom godišnje ili KLE 500 20.000 godišnje ja bih birao KLE. Ja verujem da se većina nas najslađe vozila sa nekim jeftinijim bazičnim motociklama. Pa ja mojih tada 20 godina, ER5 i non stop smucanja kod gospođa i gospođica, vožnji do posla do nazad, pa vikend vožnji pa odlaske na more ne bih menjao ni za ceo BMW Motorrad salon. Tako da, što kaže moj kolega Renolaš @PremieRacing biraj ono što ti budi emociju i to je to. Svi mi jurimo nešto bolje, sposobnije, često van naših mogućnosti a to je zamka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 11:46 Ne silazi, 2460 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Gordak985 je napisao: Znam da izlazi iz budžeta, ali ovo je neki minimum polovnog motora koji bi ja gledao. Suzuki v strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki v strom, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 36450 km, Beograd. Cena 3.200 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my SM-S911B using Tapatalk Nema šanse, visok je, nije za grad ! Video ga uživo, ko autobus za mene. A da je lep, vrh je !!! pre 17 minuta, PremieRacing je napisao: Čekaj, nismo gotovi Nisam ni mislio da zatvaram... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 113 Napisano juče u 11:55 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide nasledniku, kawa ER6N. Moze da se nadje, nisu fiksne cene.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 107 Napisano juče u 11:59 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Neko moje razmišljanje, ukoliko je polovan, onda freza s1... Tu se vrte oko 3k ali verujem da za keš može da se spusti bliže 2, 5k. Što se tiče novog.... Meni je generalno od tih manjih kineza 525 dsx delovao najkompletnije i najkvalitetnije. Ako je potrebna snaga izlazi i veći brat 625 dsx... Takođe cf mt700 nije loša varijanta... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3115 Napisano juče u 12:01 (promenjeno) Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, boza_kg said: Srcem se ne plaćaju računi, odnosno krediti Znam, imam i to, al' se uvek lepo protegnem koliko mogu. Da nije tako vozio bi novu Turismo Veloce. U stvari posedovao bi je, pitanje koliko bi je vozio bez slobodnih genge za gušt. edit: baš ovo što Alekre kaže, da finansije nisu limit - išao bi na najskuplji motor na svetu a isto bi ga vozao kao i moj Buell koji vredi tepsiju ribe. Promenio juče u 12:05 član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5045 Napisano juče u 12:02 Drug član, 1078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Blažo, ima da se bira Kawasaki ZR7S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZR7S, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 47600 km, Novi Beograd. Cena 2.599 € - Motori - Polovni Automobili Honda CB600F Hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB600F Hornet, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 17500 km, Beograd. Cena 2.700 € - Motori - Polovni Automobili A ima i pravi motor Honda vfr800fi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr800fi, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo 58600 km, Zrenjanin. Cena 2.400 € - Motori - Polovni Automobili Ne bih sad da nastavim da šibam oglase (i ovo sam na prvi pogled), to sve i sam možeš da vidiš, ali budžet ti je sasvim pristojan da možeš da se igraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 515 Napisano juče u 12:03 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano juče u 12:12 Drug član, 1389 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Blažo, ima da se bira Kawasaki ZR7S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZR7S, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 47600 km, Novi Beograd. Cena 2.599 € - Motori - Polovni Automobili Honda CB600F Hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB600F Hornet, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 17500 km, Beograd. Cena 2.700 € - Motori - Polovni Automobili A ima i pravi motor Honda vfr800fi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr800fi, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo 58600 km, Zrenjanin. Cena 2.400 € - Motori - Polovni Automobili Ne bih sad da nastavim da šibam oglase (i ovo sam na prvi pogled), to sve i sam možeš da vidiš, ali budžet ti je sasvim pristojan da možeš da se igraš.Ovo je sve karburacija osim VFRa koji ima heble i nije baš gradski štediša :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 12:15 Ne silazi, 2460 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Forsberg je napisao: Bogami Blažo, ima da se bira Samo EFI dolazi u obzir. Nemam ništa protiv 2 karba, 4 su već mnogo za održavanje. Honda vfr može, ali mislim da mi je poteška... pre 17 minuta, Juan je napisao: Moj glas ide nasledniku, kawa ER6N Nema neke velike razlike sa er5. Možda novija, ne znam. pre 33 minuta, Alekre je napisao: Suština je da treba voziti što više i uživati. Ovo mi je uvek bio prioritet. Nisam vikend vozač, već stalno na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 423 Napisano juče u 12:18 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Forsberg said: A ima i pravi motor Honda vfr800fi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr800fi, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo 58600 km, Zrenjanin. Cena 2.400 € - Motori - Polovni Automobili Meni se ovaj motor dosta svidja u ovom budzetu, nije bas gradski al bih se brzo navikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1471 Napisano juče u 12:29 Drug član, 1980 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Blazo pa kad ces da kupiš nov motor ako ne sad? Da cekas 60-65 godina života. To su sve male rate da bi ti pravile problem. Ja sam bio u sličnoj situaciji prošle godine samo sa 4000e u džepu umesto 2500. Presekao i uzeo novog stroma xt. Rata 70e. Fiksna. 8300 din. Doduše na max. 7 godina. Sta ce biti tih 8300 dinara za par godina? Sića. A moja sreća i kad uđem u garažu a kamoli kad vozim- ogromna. Tako da obidji salone, probaj. Jedan će da ti se svidja više od svih i kupuj. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 12:39 Ne silazi, 2460 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @bopk, nemam više lajkova. I sam sam razmišljao o tome, kada ako ne sad ? Uhh, ne znate vi moje muke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 12:44 Ne silazi, 2460 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam memorisao, ali mi veliko Suzuki Vstrom 650 V Strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Vstrom 650 V Strom, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 49000 km, Vranje. Cena 2.950 € - Motori - Polovni Automobili ovo malo izlazi iz budžeta Suzuki gsr600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsr600, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 67000 km, Kraljevo. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili ovaj mlad, ali karbovi Suzuki Bandit 650s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit 650s, 2010. godište, Naked, vozilo prešlo 41250 km, Beograd. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili a ovaj mi je najlepši naked ! Honda X11 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda X11, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 22180 km, Beograd. Cena 2.900 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 12:45 Ne silazi, 2460 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uradim ništa, na kraju me čeka ovo: Honda CB 500 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 500 S, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 50000 km, Banja Koviljača. Cena 1.650 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano juče u 12:49 prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ne smeta meni adv fazon, samo da je sa gumama za asfalt, jer ne planiram šumu itd... Benelli TRK 500 ili 702.. cestovni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 78 Napisano juče u 12:49 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli je malo velik za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8560 Napisano juče u 12:50 Ne silazi, 2202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nas ložiš,rešio si da kupiš Hajabusu novu,u inat @BokyBoy,da te ne zajebava da si naj sporiji.Kad ga pomenuh,jel živ @BokyBoy,dal preteko....žalio se da mu nije dobro.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano juče u 12:51 (promenjeno) Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Covek kaze velik mu Strom, ljudi predlazu TRK koji je jos veci i tezi skoro 40kg, a slabiji 20ks Promenio juče u 12:51 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano juče u 12:53 Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Blaza je napisao: Ako ne uradim ništa, na kraju me čeka ovo: Honda CB 500 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 500 S, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 50000 km, Banja Koviljača. Cena 1.650 € - Motori - Polovni Automobili Il' mi se cini il' je on malo ušinut. Vilice mi ne deluju srazmerne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 78 Napisano juče u 12:54 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne prate radnju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano juče u 12:56 prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zoleprole je napisao: Benelli je malo velik za njega. Ja sam 1,70 i vozim cestovni model, zato sam i predložio, a čak imam i manje kila!! Nema nikakvih elektroničkih čuda, modova vožnje!! Led far i displey!! Rekao je da može ADV samo za cestu, moj predlog.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano juče u 12:57 (promenjeno) prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ne smeta meni adv fazon, samo da je sa gumama za asfalt, jer ne planiram šumu itd... Evo.. A da će da nađe nekog Kineza lakšeg od 200 kila, teško će.. Promenio juče u 12:59 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano juče u 12:59 Integrisan, 5391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja smarao forum godinu dana pre nego sam pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 78 Napisano juče u 12:59 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mali_zmaj said: Ja sam 1,70 i vozim cestovni model, zato sam i predložio, a čak imam i manje kila!! Nema nikakvih elektroničkih čuda, modova vožnje!! Led far i displey!! Rekao je da može ADV samo za cestu, moj predlog.. I kad sedneš na njega sa kojim delovima stopala možeš da dodirneš asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...