Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Generalno veoma zadovoljan. Prešao skoro 2k do sada, uglavnom gradska i međugradska vožnja. Iako je kao putni enduro, nisam išao dalje, do 100 ak km magistrala. Skroz je ok za manevrisanje po gradu zbog nižeg težišta, ajnšlag mu je veći nego kod NC- a (sa kojim ga upoređujem za po gradu jer sam 2 kom vozio u zadnjih 5 god). Udobnost, ogibljenje, vrhunsko. Stavio mu MS project izduv (naš lik iz Zaječara pravi) i prezadovoljan zvukom a i skinuo mu par kg.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Pošto pratim na netu iskustva drugih vlasnika, navodno primetili su da neki ležajevi nisu dovoljno podmazani kao npr ovaj deo što drži zadnji amortizer i dog bonse, pa sam to skinuo i dodatno podmazao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Stave Japanske igličaste ležajeve ali ih ne podmažu dobro..jbg proizvodnja na traci nema se vremena za to Promenio pre 12 sati član Dzigibau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis sam uradio sam, tako da sam vrv ostao bez garancije. Zvao ovlašćeni servis da pitam koje ulje stavljaju? Kaže lik koje fabrika preporučuje.. Reko ok znam da je 10w40 ali šta stavljate? Neće da kaže.. Fabrika kaže da se radi servis na 6000 km a oni na 5k. Cena servisa? Oko 18000 din. Ok, doviđenja.. Sipam mu Motorex ful sintetiku, i hiflofiltro hf 682 kao filter ulja. Vreme će pokazati dal sam se zajebo.. Kažem, celokupan utisak je da je motor kvalitetno napravljen pa ćemo da vidimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 112 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Dzigibau je napisao: Fabrika kaže da se radi servis na 6000 km a oni na 5k. Kod mene u servisnoj knjizici pise kad se radi koji servis 1000 - 5000 - 10 000,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 125 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je naša servisna knjižica na srpskom koju je distributer odštampao. Ali proizvođač kaže, a to možeš proveriti na zvaničnom sajtu Voge da se servisi rade na 6000 km. I reset servisnog intervala na motoru (koji sam mogu da poništim) je na 6000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...