živke 9904 Napisano juče u 11:58 Ne silazi, 3343 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lep! U zdravlje da se voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2583 Napisano juče u 12:28 Drug član, 1706 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to motorčina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10267 Napisano juče u 14:31 Ne silazi, 4046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj nam još slika štas' stiso.. Platićemo mi struju za blic... Da ga voziš s osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano juče u 14:38 Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, ljudi. Živi mi bili! Da kupite bolji…ako nađete. Ma biće slika, polako, da ga izvezem na neku lepu lokaciju. Auh čoveče, kad prođoh ono kreni-stani od Nbg do Autokomande danas, sve drugo ću lako. Mislim, čak i kad sam krenuo još dok nisam stigao do autoputa bilo je kao da sam skroz zaboravio da vozim. Spucao me adrenalin da su mi se ruke tresle, pa rekoh ajde skroz skrooooz polagano. Kako lepo motor ide, a još kako lepo zvuči kad krene… Kako li je tek preko 4500rpm. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10267 Napisano juče u 14:43 Ne silazi, 4046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ima specifičan zvuk.. Taj neki promukao... A kad ga spucaš do 7000rpm... Joooj simfonija.. Zapravo... Nisam nikad ni prešao 7000... A najlepše je što možeš uvek da ga voziš do 5000.. Tolko snage i elastičan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 249 Napisano juče u 15:46 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam 1100SE kod Culeta u NS pre nekih mesec i po dana. U odnosu na Tracer 9, veci, udobniji, dosta elasticniji (moze da se vozi 2-5000 o/min), ali i dosta manje uzbudljiv u odnosu na Yamahu.Tracer je bio divalj motor preko 6-7000 obrtaja i stalno te vuce da ga teras u maksimum. Versys jaci, ali mnooogo mirniji.Probao sam i Suzu 1000GX, ali taj motor je manji od Tracera. Uz to, polozaj nogu je jos vise pozadi tj savijen u kolenima.Sve u svemu, mislim da je odluka bila prava.Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano juče u 18:03 Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam baš - osećaš li neke čudne vibracije na 100-110 na desnoj ručici? Na levoj ne, slika u ogledalu je super, a u desnom mi je bila sva mutna. Na 90 sve super, više od 110 još ne mogu… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 249 Napisano juče u 18:24 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije na nogostupima blage, samo na oko 7000. Na rucicama nista.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Road Kings 103 Napisano juče u 18:56 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1100 , Kawasaki Z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas vozilo po Crnoj Gori i motor me oduševljava.Teram ga po nekad i do crvenog,i stalno me vuče da ga zavrćem.Ne skida mi se osmeh sa lica.Zvuk je (po meni) fantastičan,lepo se čuje a nije previše naporan ni za vozača a ni za ljude sa strane.Što se tiče vibracija,ja sam se malo bunio zbog toga.Dosađivao sam Culetu i skoro se posvađao sa njim.Probao sam par Versysa 1100-isto,stigao do jednog od glavnih ljudi za Kawasaki u Mađarskoj i otišao u Segedin na zakazani pregled motora.I sve je OK,probao i njihovo test vozilo ,takođe ima vibracije.Zaključak je da mora da ima nekih vibracija,ne samo Versys,već svaki motor .Nema motora bez vibracija.Opusti se,izvozaj što pre tih 1000km i onda uživaj. Promenio juče u 21:28 član Road Kings 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano juče u 19:35 Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ma to smo apsolvirali da mora malo da ima, ali nek budu bar simetrične sa obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25047 Napisano juče u 20:13 Integrisan, 8150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce na granici Madjari. Kaze zena vidi onaj je lep. Versys 1000 bio i Z1000sx. Nzm na koji je mislila oba su bili zeleni al oba lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 894 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 625 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, vasa.93 je napisao: Ajd da pitam baš - osećaš li neke čudne vibracije na 100-110 na desnoj ručici? Na levoj ne, slika u ogledalu je super, a u desnom mi je bila sva mutna. Na 90 sve super, više od 110 još ne mogu… Pitacu nesto glupo sto ti je vec palo na pamet ali ajde. Da nije labav retrovizor ili ogledalo u njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano pre 15 sati Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Nije, oseća se isto skroz i na ručici gasa i na poluzi prednje kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 3 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Vaso, da uzdravlju voziš i uživaš ....prelep motocikl, baš prelep Jesi planirao nešto oko kofera? Jedva čekam da vidim još slika P.S. I ovaj svetlo zeleni je brutalan, boja mu stoji savršeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano pre 2 sati Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ajde da kažem koju o onome što pomenuh negativne utiske o Autoprometu na Google-u. Ja sam najpre bio jurio SE varijantu. Kroz priču sa prodavcem zaključujem da je ipak S ono što meni treba, koja dopunjena dodatnom opremom izađe na istu cenu kao SE, pa se taman uklapam. U ponudi imaju Shad i tu opremu ugrađuju. Ipak, tu ne nalazim od kofera ono što mi treba i što mi se sviđa, pa se odlučujem da opremu uzmem odvojeno. Ipak, dogovorim se sa prodavcem da mi oni montiraju nešto od toga kad sklapaju motor. Može sve, da ne brinem ništa, sve se rešava. Poručim ja Givi roll barove, to stigne kod njih, ali…ne može to na motor. Tad je već ovaj prvi bio na odmoru, a komunicirao sam sa njegovim kolegom. Zašto ne može? Iz servisa su rekli “da mora da se budži, a oni to ne rade”. Šta da se budži? “Ne znam”. I ajde sad na stranu to što me je lik zavlačio dva - tri dana, što sam mu lepo objasnio zašto mi je bitno da mi da blagovremeno sve informacije o mom motoru (da bih ga preuzeo preki vikenda, a ne radnim danom), nego u ponedeljak dobijem informaciju koju je on imao već u petak. I to “ne znam” na kraju. 14h, lik otišao na odmor, ne može da dobije više informacija od servisera i jedina informacija je ono oko budženja. Inače su u pitanju tipski roll barovi baš za taj model motora… Ima pdf uputstvo, ima klipova na yt kako se montira… U svakom slučaju, ja se spakujem sutradan rano ujutru u 5h i pravo u salon po svoj motor. Tamo dobijem objašnjenje od servisa da “oni ne smeju ni jednu dodatnu maticu da stave na motor ako fabrika to nije propisala jer ne mogu da garantuju za to”. Wtf? Ja kao bio u fazonu bolje da mi to montira neko ko je po zanimanju mehaničar nego da to radim sam. Ali dobro, ok, nisam hteo da sebi kvarim raspoloženje, spakujem to sve u torbu i napakujem na motor. E onda kreće priča da u Nišu ima neko ko bi to mogao da mi montira. A kod njih ne može jer to poništava garanciju. Objasnim da ću ja lepo da vratim roll barove prodavcu i tako… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3344 Napisano pre 2 sati Drug član, 1447 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Routasydan je napisao: Jesi planirao nešto oko kofera? Da. Jurio sam Givi Alaska, pa onda onaj sledeći model (ne mogu se setiti imena), pa na kraju skontao da je Kappa isto to samo pod drugim brendom i poručio sam Kappa Voyager centralni kofer od 58l i ploču za njega. Bočne ću uzeti naknadno, kad isplaniram neko duže putovanje. U svakom slučaju mi je od starta cilj bio da uzmem četvrtaste alu kofere, koje god da nađem da pašu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2479 Napisano upravo sada Drug član, 1801 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ne idu mi na njega alu koferi.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...