živke 9903 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3341 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lep! U zdravlje da se voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2563 Napisano pre 3 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to motorčina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10265 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 4044 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj nam još slika štas' stiso.. Platićemo mi struju za blic... Da ga voziš s osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3322 Napisano pre 1 sat Drug član, 1442 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, ljudi. Živi mi bili! Da kupite bolji…ako nađete. Ma biće slika, polako, da ga izvezem na neku lepu lokaciju. Auh čoveče, kad prođoh ono kreni-stani od Nbg do Autokomande danas, sve drugo ću lako. Mislim, čak i kad sam krenuo još dok nisam stigao do autoputa bilo je kao da sam skroz zaboravio da vozim. Spucao me adrenalin da su mi se ruke tresle, pa rekoh ajde skroz skrooooz polagano. Kako lepo motor ide, a još kako lepo zvuči kad krene… Kako li je tek preko 4500rpm. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10265 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 4044 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ima specifičan zvuk.. Taj neki promukao... A kad ga spucaš do 7000rpm... Joooj simfonija.. Zapravo... Nisam nikad ni prešao 7000... A najlepše je što možeš uvek da ga voziš do 5000.. Tolko snage i elastičan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 241 Napisano pre 26 minuta Svrati ponekad, 142 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam 1100SE kod Culeta u NS pre nekih mesec i po dana. U odnosu na Tracer 9, veci, udobniji, dosta elasticniji (moze da se vozi 2-5000 o/min), ali i dosta manje uzbudljiv u odnosu na Yamahu.Tracer je bio divalj motor preko 6-7000 obrtaja i stalno te vuce da ga teras u maksimum. Versys jaci, ali mnooogo mirniji.Probao sam i Suzu 1000GX, ali taj motor je manji od Tracera. Uz to, polozaj nogu je jos vise pozadi tj savijen u kolenima.Sve u svemu, mislim da je odluka bila prava.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...