vasa.93 3271 Napisano juče u 10:20 Drug član, 1418 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi stoji? 10 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10417 Napisano juče u 10:32 Drug član, 2033 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 nećeš valjda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3271 Napisano juče u 10:37 Drug član, 1418 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oću! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 949 Napisano juče u 11:34 Drug član, 842 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ako, i treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3271 Napisano pre 6 sati Drug član, 1418 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Motor me da kažem kupio na prvu. Pošao sam da pogledam dva, pomenuh na prethodnoj strani šta je druga opcija bila, ali nije bilo potrebe da gledam drugi. Odluka je doneta, sad da je realizujemo… 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 883 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 618 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Koja boja, koji paket? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3271 Napisano pre 2 sati Drug član, 1418 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Boja ova sa slike. A njega imaju samo za 1100S, tako da će tako i biti. Pa ću ja sam da ga napakujem u GT… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4622 Napisano pre 2 sati Malinar u pokusaju, 1942 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih otišao na ovu stranu iz 2 razloga, novo je novo i 4 klipa su 4 klipa, ne dajte da vas lažu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24836 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8045 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, ako je litra ili vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...