milomir22 4764 Napisano Četvrtak u 19:57 Malinar u pokusaju, 1974 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već udjosmo u priču gs vs versys, brat vozi gsa 1250 2022. a najbolji drug vozi versys 1000 2017. (prva lepa generacija hiljadarke). Sve su to jabuke i pomorandže, pitanje je ko šta voli. Po meni, versys ima lepši agregat i pouzdanost na svojoj strani. Gs ima vešanje i udobnost, oba motora se voze kao igračke i imaju dobre kočnice. Ni gs nije nepouzdan, ali smatram da je kawa tu ipak bolja. Nijedan motor nije neutralan u vožnji (ovde mislim na peglanje rupa i neravnina) kao gs, tu je zaista jedinstven, ali ja lično taj boxer ne volim. Ne sviđa mi se zvuk, ne sviđa mi se karakter na malim brzinama i cimanje po gradu. Tu je kawin motor kao puter, trećom možeš da kreneš iz mesta bez da cimne, ali je gs dinamičniji u vožnji, tj. eksplozivniji je dosta na gasu. Od ova dva, kawa je motor koji bih odabrao, a to sam već i pisao ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3417 Napisano Četvrtak u 20:34 Drug član, 1481 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: ja imam pitanje casni sude da li postoji neka ralica , fabricka , pa ajdeeeee cak i after market koja pokriva grane.... sledece pitanje , ako postoji tako nesto , da li ima slika iole normalna , da vidim kako to izgleda. Nije ralica baš, ali ja ovo planiram da uzmem: Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18187 Napisano Četvrtak u 21:05 Integrisan, 8845 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 200 evra ćeš da daš za tiganj? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10943 Napisano Četvrtak u 21:05 Drug član, 2111 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Versis već ima one bočne plastične oplate, kao ukras, meni je to dovoljno apropo estetike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3417 Napisano Četvrtak u 21:23 Drug član, 1481 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Alekre je napisao: 200 evra ćeš da daš za tiganj? Pa bolje za tiganj nego za cigare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 4010 Napisano juče u 06:43 Drug član, 1029 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sitno je to... Budi musko, uradi to ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 11022 Napisano juče u 06:45 Ne silazi, 2896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne cevurine i ograde molim te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 951 Napisano juče u 08:49 Zainteresovan, 636 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci korak da sazidas garazu oko motora i poteras i nju u voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10943 Napisano juče u 09:01 Drug član, 2111 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ni na jednom motoru nisam imao ove cevi, fitinge i holendere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...