Interceptor BP 10234 Napisano pre 5 sati Drug član, 1061 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kad će taj snimak od 17 min. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 96 Napisano pre 5 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svima koji su bili. Ljudine ste. Puno je srce celom gradu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17713 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5237 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da pojasni malo nezadovoljstvo govornicima a narocito me interesuje zasto hejt za Kesica? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10234 Napisano pre 4 sati Drug član, 1061 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko sebe doživljava kao "prvosrbijanca" (ma šta to značilo) verovatno može pokušati da objasni.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5116 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom molim: U saopštenju se NIGDE ne pominju Kesić, ProGlas, Bjelogrlić, Obućina... Distancirali su se od političara, kojekakvih aktivista i udruženja koja bi da svojataju protest. Nisu bili za celodnevnu blokadu mosta Slobode ali za opštu stvar su učestvovali u akciji - nisu izneverili. I to je demokratija. Molim vas da prepisku o tome vodite negde drugo, ovo je tema za podršku studenstkom protestu i sad kada je prošao, ovako grandiozno, ovde treba da pišemo svoje utiske, kačimo fotke i videa. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 144 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, želim u ime svih redara da se zahvalim svima koji su nam se priključili i pomogli da sve ispadne veličanstveno. Promenio pre 4 sati član knjigor 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3449 Napisano pre 4 sati Drug član, 2383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, knjigor je napisao: Pozdrav svima, želim u ime svih redara da se zahvalim svima koji su nam se priključili i pomogli da sve ispadne veličanstveno. Bože zdravlja pa da od sledeće godine na isti način proslavljamo jučerašnji dan i sećanje na njega u normalnoj Srbiji! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 144 Napisano pre 4 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeće godine redovan defile bajkera kroz NS 1.2. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2670 Napisano pre 4 sati Strucnjak, 1637 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2700 motora ulaze i voze kroz grad svi pod konac, kulturno, dostojanstveno! Bez i jednog problema. Hvala svima! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17713 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5237 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prema evidenciji Arhiva javnih skupova, broj naselja u kojima je od tragedije 1. novembra održan barem jedan protest večeras je dostigao tačno 200. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3653 Napisano pre 4 sati Drug član, 314 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, svaka čast. Ispada da je Onaj ujedinio i zbližio moto zajednicu više nego što smo to sami radili. To je benefit koji već imamo u ovom trenutku. Treba da ga sačuvamo i prenesemo budućim generacijama motociklista. A definitivno, otišla je slika u svet da su bajkeri iz Srbije bedem pravičnosti, sloge i podrške... To je sada već istorijska činjenica. Ovo je tren koji smo decenijama čekali mi 50+ godina, a mladi vi uživajte u njemu i prosledite dalje novim klincima kako budu pristizali u ovo moto-bratstvo. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3449 Napisano pre 4 sati Drug član, 2383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Tumbe je napisao: Momci, svaka čast. Ispada da je Onaj ujedinio i zbližio moto zajednicu više nego što smo to sami radili. To je benefit koji već imamo u ovom trenutku. Treba da ga sačuvamo i prenesemo budućim generacijama motociklista. A definitivno, otišla je slika u svet da su bajkeri iz Srbije bedem pravičnosti, sloge i podrške... To je sada već istorijska činjenica. Ovo je tren koji smo decenijama čekali mi 50+ godina, a mladi vi uživajte u njemu i prosledite dalje novim klincima kako budu pristizali u ovo moto-bratstvo. Na današnji dan...kada postajem PIONIR @Tumbe svaka ti je zlatna....voleo bih da NS bude od sledeće godine prestonica okupljanja SVIH ljubitelja i vlasnika dvotočkaša u Srbiji u znak sećanja i podrške na ovo juče, ne zbog nas već kao dokaz da na mladima svet ostaje i da je na njima kako će ga oblikovati! Ako se to desi....ode EXIT u majčinu! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2189 Napisano pre 4 sati Mr., 569 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko posljednjih mjeseci zahvaljujuci letargiji pojedinih kolega po hobiju i tihom precutkivanju (opravdavanju) zla u kome zivimo na Brdovitom Balkanu na forumu pa do opravdavanju istog jerbo oni prosli su bili jos gori, bio sam na ostrici noza da kazem do vidjenja forumu i vidimo se na drumovima. Zadnjih par dana i ovih par akcija do sad, zacinjene voznjom BG-NS i podrskom onom naboljem i najcistijem sto ovo drusto ima (studentima) vracena mi je i vjera u zajednicu. Nazalost daleko sam da se prokljucim ali svaki minut pratim sta se desava i svim srcem sam sa vama i sa studentima. Svaka vam cast i nadam se da cete istrajati u podrsci kao i studenti u svojim zahtjevima. 2000 motora u voznji od BG do NS 01/02/2025 na temperaturi oko nule je podvig za upis u anale moto svijeta. Opet ponavljam, svaka vam cast. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 741 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Inače,čisto evidencije radi,redara je bilo samo 11 . Sreća pa su svi razumni i normalni pa i nije bilo teško sarađivati sa tolikim brojem ljudi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3449 Napisano pre 4 sati Drug član, 2383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Pirotehnicar je napisao: Nekoliko posljednjih mjeseci zahvaljujuci letargiji pojedinih kolega po hobiju i tihom precutkivanju (opravdavanju) zla u kome zivimo na Brdovitom Balkanu na forumu pa do opravdavanju istog jerbo oni prosli su bili jos gori, bio sam na ostrici noza da kazem do vidjenja forumu i vidimo se na drumovima. Zadnjih par dana i ovih par akcija do sad, zacinjene voznjom BG-NS i podrskom onom naboljem i najcistijem sto ovo drusto ima (studentima) vracena mi je i vjera u zajednicu. Nazalost daleko sam da se prokljucim ali svaki minut pratim sta se desava i svim srcem sam sa vama i sa studentima. Svaka vam cast i nadam se da cete istrajati u podrsci kao i studenti u svojim zahtjevima. 2000 motora u voznji od BG do NS 01/02/2025 na temperaturi oko nule je podvig za upis u anale moto svijeta. Opet ponavljam, svaka vam cast. Rođače...nije ni vama tamo ništa bolja situacija s'toga se lako može desiti da se sa ove strane Drine prebace kolege u pomoć vama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1559 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 595 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo @Arakis admini, otvarajte mi lajkove barem u ovoj temi!!! Svaka objava je legendarna, sramota me da ne potvrdim! Promenio pre 3 sati član maza1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3653 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 314 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Patriota je napisao: Sreća pa su svi razumni i normalni Ko je do pre 10 dana ovo mogao dodati uz pojam motociklista??? Razuman i normalan. E, sada smo prevazišli sebe. Pokazali smo enormnu ozbiljnost i odgovornost. Stavili svima do znanja da su STUDENTI jedino i neprocenjivo blago ovog naroda. A naš zadatak je da ih štitimo i pomognemo u tome. Motociklisti, NE POSTOJI JEDAN OD NAS, ZASLUŽNIJI, BOLJI, MI KAO ZAJEDNICA MORAMO BITI JEDAN. I svačiji doprinos je jednak. Ne postoji izraz ja sam, već SVI SMO. A da smo nešto naučili od studenata, pokazaćemo kroz ZAJEDNIČKO DELOVANJE. Promenio pre 3 sati član Tumbe 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 86 Napisano pre 3 sati U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, i ja sa ae oglasimNisam tacno siguran kojim recima da iskazem moje odusevljenje od juce, apsolutno svime i svima!Sto Nikola Koji rece u Dva sata kvalitetnog Tv programa, 'Od ovoga moze da se rikne'Onako premoren i smrznut rekao bi covek da bi spavao svako kao mala beba. Ja sam se celu noc zlopatio sa snom od vracanja slika u glavi od juce.NEIZMERNO HVALA svima koji su organizaciju avega juce ucinili kakvom je bila, od studenata do bajkera!Juce je pokazano da napokon sviće neka nova zora u Srbiji!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 438 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je ovaj klip na linku ispod razvalio... pored utiska o ljudima duž naše trase kojima smo definitivno ulivali nadu u bolje društvo Novosađani dočekuju beogradske studente koji su pešačili dva dana, spavali na otvorenom na nula stepeni... Ovo je mladost zbog koje ništa ne sme da nam bude teško da ih podržimo Ne možeš trajno ozdraviti u sredini u kojoj si se razboleo. Studenti su to shvatili i zato su pokrenuli borbu za novi sistem, iz korena, ili od glave, kako god. Da za ove pare koje su uzeli od nas naroda, iz budžeta, i prezadužili nas, bude ubuduće tri puta više autoputeva i tri puta više svega, nego što su ovi napravili uz kumovske poslove. Stanislava Mogin (@stasa.mogin) on Threads WWW.THREADS.NET ...par mandarina i malog belog zeca... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1839 Napisano pre 3 sati Drug član, 637 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, mick je napisao: Rođače...nije ni vama tamo ništa bolja situacija s'toga se lako može desiti da se sa ove strane Drine prebace kolege u pomoć vama. Ja lično mogu da budem za ovo ili ono, ali sam apsolutno protiv miješanja u nešto što je ipak unutrašnje pitanje Srbije i njenih građana. Lično podržavam proteste i ono za šta se studenti zalažu, ali protivno mojoj prvoj rečenici i javno podržavam sva dešavanja u Srbiji, iz prostog razloga što su vladajuće strukture usko povezane, i svaki vaš uspjeh će možda pomoći i nama ovde da se poboljšaju uslovi života. I na tome vam se iskreno zahvaljujem! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9069 Napisano pre 2 sati 4_tocka_i_karoserija, 1969 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5417 Napisano pre 2 sati Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3149 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto nisam mogao da prisustvujem. Bas sam nesto zaribao i svasta me stiglo tako da nisam mogao da se vozim. Nemam reci, gledao sam sve klipove i suza uvek krene. Sad videh da su se i Taxisti skupili kod Zmaja da krenu po Studente. Juce sam cuo da ce i Taxisti iz Ns da voze. Pojedinačno mozda nisu neki al kad se svi slože to je mnogo jako. Promenio pre 2 sati član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 988 Napisano pre 2 sati Very Funny Rider, 1129 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Od 2009.god otkad sam na forumu ovoliko motora nikad nije bilo Oduševljenje ljudi pri prolasku kroz naselja se ne mogu rečima opisati... Budimo se čini mi se... Hvala @Luckygsxr što mi podesi satić na kravi! Bravo organizatorima i policiji na podršci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 97 Napisano pre 2 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovo sto smo juče svi zajedno uradili je nešto zaista neverovatno! Osecaj da si deo one kolene se ne može opisati, kulturni svi kao jedan bez ispada bez glupiranja svaka čast! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...