yogibear 15368 Napisano juče u 01:15 Drug član, 1765 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Haos na Voždovcu: Sudarili se automobil i motocikl (FOTO) | Beograd | Direktno DIREKTNO.RS Saobraćajna nezgoda dogodila se ovog popodnevna na Voždovcu, kada se se sudarili automobil kojim je upravljala žena i motocikl. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3692 Napisano pre 21 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je II slika merodavna i nista nije dirano na njoj su 2 pozitivne stvari za motociklistu. 1) deluje da covek hoda tj stoji 2) zena-idiot je skrenula nepropisno levo , iz tog pravca sme se samo pravo. Moram da prokomentarisem da je grad devastiran i bez ikakvog uvelicavanja sada izgleda kao neki dalekoistocni grad gde su guzve non stop ,ljudi redovno prelaze kolima 10 km sat vremena. Javni prevoz je unisten,staza za pesake ili bicikliste nema tj unistene su stambenom gradnjom,legalnim i divljim parkinzima. Ovakvih stvari ce biti sve cesce jer ljudi gube strpljenje u potpunosti. Saobracajne guzve su u direktnoj vezi sa mentalnim stanjem gradjana ,jer su hronicno iznureni. Ovo sto se desilo gradu proteklih godina je nepopravljivo i neoprostivo. 8 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15991 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I na ste to je sve vise nadrkanih zena u dzipovima sa mobilnim u ruci, koje misle da za njih ne vaze pravila u saobracaju... Promenio pre 20 sati član BokyBoy 9 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano pre 18 sati Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa napumpanim ribama je više nego tačno. Čak su primenile stav pa je G klasa od odvratne kante postala kul kad su shvatile koliko to košta. Ljudi čitaju novine i voze auto. Koji je nivo tih ćurki i šta imaju (ili nemaju) u glavi, govori i oslikava i događaj od juče u Adiko banci. Otišao sam tamo nekim poslom, imam tačno zakazan raspored ceo dan i dve koze su ostale same da vode poslove. Prvo, oba KD vrata su otvorena i podglavljena da se ne bi zatvorila. Otvorena su i vrata sporedne prostorije kao i prozor na toj prostoriji. Ovo će biti bitno za kasniju priču. Jedna me primi za uplatu/isplatu i kad je uzela ličnu kartu, žvaće žvaku, uzima punjač od telefona, priključuje ga i počinje da kuca poruku bez i jedne reči i pitanja zašto sam ja tu došao. Kao da mi čini neku uslugu. U tom sa drugom službenicom koja je kao višeg ranga a koja sedi nekih 5-6 metara od nje kreće da ogovara čoveka koji je pre nekog vremena bio tu, kako smrdi na luk i kako joj je loše, oće da povrati. Eto razloga zašto su pootvarale sve. Smrdeo im je luk pa su ugrozile ne samo bezbednost banke, već i bezbednost klijenata pa na kraju i svoju! Ono je školski primer poziva na pljačku. Naravno, obe su sve bitne i namunjene, ali već u dobu da im se godine poznaju. Ta vrsta nonšalantnosti se prenosi i kad sednu za volan. 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ovo je moj prijatelj koga sam uveo u svet dvotočkaša. Kad sam prepoznao motor koji smo zajedno išli da pazarimo nije mi bilo dobro. Čuli smo se nakon sranja. Devojka bila na/u telefonu, namotala na njega i skrljala ga. Da li je tu moglo nešto da se izbegne ne znam. Sreća nije išao brzo i nije ga pogodila u noge. Ugruvan je, motor nije u funkciji i treba da ga doteramo nazad za SD. Vozimo se zajedno, vežbamo zajedno na poligonu od prvog dana. Reče mi, Aco za sve si bio u pravu. Misleći na opremu koja je odradila vrhunski posao. Da doručujem pa idem do njega da vidim kako je. Kući je hvala Bogu. 30 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8341 Napisano pre 17 sati 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alekre je napisao: Devojka bila na/u telefonu Mislim da je sa telefonima najgore što je jako teško dokazivo. Bukvalno, ako ne postoji snimak na kojem se jasno vidi da je krivac drndao telefon, ne vidim način da se to dokaže i da bude zvaničan uzrok, a siguran sam da je udeo u ukupnom broju nesreća drastično veći od zvaničnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano pre 17 sati Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka se povredjeni oporavi i "odere" ovu sto vozi a u telefon gleda! Vrlo cesto su u mojoj traci zene za volanom koje telefon drze, jedva se na tockovima odrzavam vise... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano pre 17 sati Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 17h sve je stajalo, neverovatne gužve u B.K. Aleksandra, Ustanickoj, D. Tucovica, V. Ilića, Smederevac.....ma gde god pošao beton čep. Jedva se skuterom provlačio, desni prsti na gotovs prednje kočnice, levi palac tik do sirene i polako. Brz oporavak kolegi želim, kad je već moralo da se desi super je sto se ovako desilo, bez težih povreda. Škola će mu sutra biti. Što se drndanja telefona tiče..... tek će se videti šta sledi. Učimo decu (gurajući im telefone u ruke) jos od prvog razreda OŠ kako ne treba. Jutros odveo klinca u školu, stojim sa strane i posmatram decu na telefonima = mali zombici, kasnije .....ko to zna! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2816 Napisano pre 16 sati Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, punisa 16 said: 2) zena-idiot je skrenula nepropisno levo , iz tog pravca sme se samo pravo. Ovde je dozvoljeno skretanje levo, a jasno je da je ćurka oduzela kolegi prednost. I po meni, da mi ne zamere pacifisti, žene u crnom i ostali, treba je jebati, na sve načine. Bitno da je kolega relativno dobro, ostalo će se srediti. A vratiću se na početak, to je jedan od glavnih problema i uzroka udesa, zato što samo kod nas ima da možeš da skrećeš svuda i da su sva ukrštanja da tako kažem otvorena. Po ozbilnijim gradovima gde se o tome vodi računa, može samo desno i da skreneš i da se uključiš. Ako moraš levo, e onda produži kilometar do veće raskrsnice ili kružnog toka, pa se vraćaj nazad i skreni. Evo ulicu iznad Vojvode Stepe su sređivali pre 10 godina, izmeštali šine i stavili na sredinu i napravili opšti haos. Ne treba biti stručnjak da bi shvatio da je neki degen to zamislio i prošlo kao idejno rešenje, jer su svi komplet degeni. I sada imamo da na svakom semaforu može levo da se skrene i to mora na šinama pošto ima samo jedna traka, onda tramvaj čeka da svi skrenu da bi on mogao pravo, mi čekamo pešake da pređu da bi došli do stanice, a pešaci se izlažu riziku prilikom svakog prelaska, da bi došli do prevoza. Školski primer kako nešto uraditi da ugroziš i usporiš svakoga ko tu mora da prođe. A van grada tek haos. Kod nas svaka kuća ima izlaz na put, magistralu, da ne pričam o prodavnicama, kafanama, stovarištima, skretanjima u samim krivinama... I onda je normalno kada se baja ili ćurka vraćaju kući da preseku direkt traku magistralnog puta da bi ga uterao u "avliju". Takvima i ovima što bulje po telefonima bih lično uterao nešto drugo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8341 Napisano pre 16 sati 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ova žena (voditeljka) po meni generalno ne spada u goreopisane, ali je svejedno opasnost na putu https://vm.tiktok.com/ZMhq5Px7e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15991 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, zaludan je napisao: Ova žena (voditeljka) po meni generalno ne spada u goreopisane, ali je svejedno opasnost na putu https://vm.tiktok.com/ZMhq5Px7e/ A sta cemo mi koji nemamo Tiktok? Znam, da ga instaliramo Promenio pre 16 sati član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8341 Napisano pre 15 sati 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze da se otvori u browseru - ne moras da instaliras nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 396 Napisano pre 15 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi želim brz oporavak i da što pre ponovo vozi. O gospodji i njoj sličnim ne znam da li vredi da pišem. Jesam žensko i vozim preko 30 godina ali sam sina od pete godine učila "gledaj ko vozi, ako je žensko onda koncentracija na puta 5". One su se nekada šminkale, sada kuckaju po telefonima. Neću da kažem da to i muški vozači ne rade (dobro, nekada se nisu šminkali ali nažalost danas ima i tih što to ipak rade) ali u situacijama u kojima sam mislila da je vozač drogiran u 90% slučajeva za volanom su bile žene. Prijatelji mi prebacuju, posebno prijateljice, što "pljujem" po ženskom rodu ali činjenica je da ženska osoba ili je bolji vozač od većine koju poznajete ili je dno dna. Imala sam i ja dete u vrtiću, pozovu te da je skočila temperatura i da doletiš, hiljadu misli ti se roji kroz glavu ali kad okreneš ključ samo je jedna bitna - koncentriši se samo na saobraćaj da bi stigla do tog vrtića. Dogadjalo se da zovem nekoga da dodje po mene jer nisam sposobna da bezbedno učestvujem u saobraćaju kao vozač. Samo treba biti fer prema sebi i prema drugima, bolje priznati da u tom momentu nisi za volan nego osakatiti nekoga za ceo život. 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobru agenciju za naplatu. Kad skupi sve papire podnećemo zahtev. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano pre 15 sati Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Smederevu je Procena plus dobra. Često sam sarađivao sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Strašno... Brz oporavak kolegi, i više sreće ubuduće. A trebaće sreće sve više svima nama u saobraćaju, nažalost... Ovo bahaćenje sa mobilnim telefonima je sada baš uzelo maha u ogromnoj meri. Setih se priče od pre desetak godina dok sam živeo i radio u Bg, kolega je povremeno šljakao kod nekih punišića iz farmako branše (čistio dvorište, bazen, bio potrčko za sve i svašta). Pokupi ga jednom gospoja svojim novim besnim Range Roverom negde u gradu da im završi neki poslić, u uskoči u auto ona uveliko priča telefonom i nastavlja tako. Posle par minuta na semaforu čukne od pozadi nekog lika koji vozi Zastavu, lik otvara vrata i izlazi da vidi šta se dešava. Gospoja takođe izlazi, istrese iz novčanika dve ljubičaste gospodinu za volanom Zastave i on produži, a ona se vraća za volan i nastavlja vožnju ne prekidajući razgovor ni u jednom trenutku. Naravno, pod "razgovor" mislim na šuplju trač partiju sa nekom sojkom istog kalibra. Posle par dana ga je negde malo više čuknula i oštetila, pa je samo pala zamena za identičan nov u salonu. Sreća moja pa sam uspeo da pobegnem iz Bg-a i da se koliko toliko sklonim od ovakvih stvari, ali mi je svakako žao što normalni ljudi moraju da trpe ovakvu vrsta snobova koji misle da sve može da se plati novcem, i da budu potencijalno životno ugroženi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 85 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Uf jeza me hvata..brz oporavak kolegi Iz prve od muke ne shvatih da je Vitanovacka/Kumodraska..stalno prolazim ovuda. Samo pomislim na konto svega opisanog, odmah bih pobegao iz bga, odavno je postala ludnica. Nadam se da nece ostati ni modrica, a da ce od naplate moci da kupi ako treba i nov. A nju optuziti za pokusaj ubistva. ##&@ je telefon :@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 54 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, max80 je napisao: izmeštali šine i stavili na sredinu i napravili opšti haos. Ne treba biti stručnjak da bi shvatio da je neki degen to zamislio i prošlo kao idejno rešenje, jer su svi komplet degeni Reci ce ti svaki strucnjak za saobracaj da sine uvek treba da idu sredinom ulice. Svuda je tako u vecim gradovima i javni prevoz sasvim dobro funkcionise. U suprotnom sine sece i onaj koji ide desno i onaj ko se parkira itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2816 Napisano pre 5 sati Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, kick88 said: Reci ce ti svaki strucnjak za saobracaj da sine uvek treba da idu sredinom ulice. Svuda je tako u vecim gradovima i javni prevoz sasvim dobro funkcionise. U suprotnom sine sece i onaj koji ide desno i onaj ko se parkira itd. Tako je, funkcioniše i ovde, Nemanjina, Savska, NBG, ali prvi uslov je da postoje 2 trake za automobile i da su šine fizički izdvojene i da ispred svakog stajališta postoji semafor za pešake. U tom slučaju ovi koji skreću levo, skreću iz svoje trake i ne zatvaraju javni prevoz. Ceo život sam u toj ulici i znam kako je funkcionisalo kada su šine bile sa strane, a kako sada i šta je bilo brže, bolje i bezbednije u slučaju moje ulice i jedne kolovozne trake. Taj koji skreće desno će mnogo brže obaviti radnju, jer ne seče nikoga, ne čeka semafor...I parkiranje koje nije moguće svuda i celom dužinom ulice će se brže obaviti nego da se čekaju po 3 zelena svetla dok svi skrenu levo. Problem je kao što se u većini stvari prepisuje od preko bez da se uključi mozak i proveri da li je primenljivo u svakoj situaciji. A koliki su stručnjaci govori da ne mogu da sinhronizuju 2 semafora na 100m, ovo je ipak viša matematika. Odosmo u off, ali po meni jedan ne mali deo krivice za haos na ulicama većih gradova BG, NS, NI, KG, su baš ti stručnjaci za saobraćaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 54 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde samo jedna ulica ima iole vecu protocnost, cak nije ni moguce smisliti nista sto bi funkcionisalo. Prosto mora svuda da se skrece leo jer nema gde drugo da se kruzi i pridje. Sigurno ne moze da bude brze sada nego pre nego sto su naravili 1000 stanova kod Pere Zdere, 2000 preko puta Saobracajnog i jos koliko u celoj ulici. Promenio pre 5 sati član kick88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5954 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 1793 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, AndjeoPakla je napisao: pod "razgovor" mislim na šuplju trač partiju Uvek sam se pitao sta to ljudi toliko bitno pricaju i u saobracaju,i u prodavnici,i u ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2816 Napisano pre 1 sat Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, kick88 said: Tu gde samo jedna ulica ima iole vecu protocnost, cak nije ni moguce smisliti nista sto bi funkcionisalo. Prosto mora svuda da se skrece leo jer nema gde drugo da se kruzi i pridje. Sigurno ne moze da bude brze sada nego pre nego sto su naravili 1000 stanova kod Pere Zdere, 2000 preko puta Saobracajnog i jos koliko u celoj ulici. Mašiš poentu. Ako govorimo o kolovozu naravno da ne može da bude bolje, pošto se sazidalo i došlo sve i svašta. Ali ako govorimo o šinskom prevozu on mora sa bude što nezavisniji, što u ovom slučaju je obrnuto. Kao klinac sam svaki dan išao tramvajem na trening, a sada uđem po neki put. Nije stajao po 5 minuta na svakoj raskrsnici, niti je morao da čeka bilo koga. Stizalo se 3 puta brže i nema veze sa brojem stanovnika, već sa putnom infrastrukturom. A pored svega toga istovari ljude koje moraju da pređu put da bi došli do trotoara. Ranije si pravo izlazio na isti, nisi rizikovao, a ni jedan vozač nije morao da čeka putnike, jer se prolazilo sa leve strane. Uglavnom svi na gubitku, voljom nekog idiota. Da ne pričam da su stanična ostrva maksimalno smanjila vidljivost i da sam baš tu mogao da ostavim kosti, jer se našao auto koji tu nije smeo da bude, a ja nisam mogao da ga vidim, osim kada je bilo kasno. Dovoljno je videti i stanje ograda na svakoj stanici gde se svako malo neko ukuca i ugrožava ljude na istoj i svakome normalnom će biti jasno. Raskrsnica gde je kolega imao udes je užasna, jer čak se ni ulice ne gađaju pod pravim uglom, nego je prilično nepregledna i naravno otvorena za skretanje u svim pravcima. Da ne pričam koji se čep tu stvori i kada nije špic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...