Atorn 3349 Napisano Octobar 26 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Octobar 26 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, admiki je napisao: Izgleda severian bio strog instruktor, ima i polomljenih? Ima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 26 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bratislav 1973 je napisao: A ja nista Ti sutra da dodjes da pojedes ovo sto ostalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, RankoBg87 said: Ti sutra da dodjes da pojedes ovo sto ostalo Bio danas,kazu bio jedan opasan bajker i morali su da ostave za njega ako opet da dodje tako da ostadoh bez mantija danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1429 Napisano Octobar 26 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Stripoteka... Jel tebi iko ikad rek'o da nisi normalan? Pola piva mi izašlo kroz nos! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Гоша said: @RankoBg87 sve si rekao Slika par i odmah, snimao onako razne stvari po malo... to treba pregledati, izmontirati... a sutra sam ceo dan na Slavi, pa dan manje sa montažu a onda kreće radna nedelja Lična zahvalnost @severian komšiji blokadžiji i naravno @Skittles Inače, na poligonu sam izbrojao 28 motora kada smo stigli tamo. Sutra ujutro idem kod njih da trazim moj deo, Skittles javi im tamo ko ih je preporucio Promenio Octobar 26 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3349 Napisano Octobar 26 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @admiki A šta misliš kako je meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 26 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bratislav 1973 je napisao: Bio danas,kazu bio jedan opasan bajker i morali su da ostave za njega ako opet da dodje tako da ostadoh bez mantija danas. Znacilo je, ceo dan se vozilo, prijalo im je da nesto pojedu. Hvala za preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, RankoBg87 said: Znacilo je, ceo dan se vozilo, prijalo im je da nesto pojedu. Hvala za preporuku. Nema na cemu, komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 39 Napisano Octobar 26 U prolazu, 12 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zelio da zahvalim svima koji su bili na druzenju+obuci+voznji+off-road voznji po ovom prelijepom oktobarskom danu, a naročito bih želio da zahvalim @Skittles kao organizatoru ovog vida druzenja i iskusinijm kolegama koji su nam cuvali ledja i jedno ogromno hvala @severian koji je nesebično podijelio svoje znanje i vrijeme sa nama i potrudio se da dosta onog sto se prica "u teoriji" na forumu i po raznim yt kanalima probamo uzivo. Nama sad ostaje da sto vise vjezbamo. Radujem se sledecem druzenju. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3349 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Stripoteka... Dopunjeno Promenio Octobar 26 član Atorn 5 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9539 Napisano Octobar 26 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ti, bre, nisi normalan ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 26 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, hvala svima na dolasku! Evidentno je potrebno nešto ovako, a rekao bih da ima i zrela ekipa za nepočetničke vožnje. Ono šta je ovoj vožnji dalo stari BJB duh je Stanimir sa svojom neiscrpnom voljom da svima objasni, pomogne i podeli znanje, kog ima na pretek! Čak sam i ja danas "naučio" nešto, ko je mogao da vidi kako uništavam onu lepu travu. Hvala Bokiju, Bojanu i ostalim iskusnijima koji su došli, pomogli oko kolone. Hvala Ranku na dovođenju početnika i mantijama. Hvala ljudima koji su se iscimali iz drugih gradova da dođu, pa makar i samo da se jave (Milan, Zoran...), Puniša je svratio sa decom bez motora isto samo da nas vidi... Dosta ljudi je doprinelo na mnogo načina da nam danas bude ovako lep dan, šta pokazuje da zajednica postoji. Dosta brzo i među ljudima koji se do jutros nisu poznavali su se oformile veze i prijateljski odnosi. U ovo doba otuđivanja i izolacije, to mnogo vredi. Ko je bio danas, mogao je da iskusi nešto šta je ranije bilo norma, a danas retkost. Mislim da bi nam i forum, i ulice bile mnogo lepše mesto kada bi se što više nas poznavalo i uživo. Hvala još jednom svima! 47 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15665 Napisano Octobar 27 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci.....bravo 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan000 48 Napisano Octobar 27 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZZR250 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga vas je videla kada ste išli od Ave ka Zucama , kaže da ste izgledali predobrooo klinci su odlepili kada su vas videli u koloni nadam se da ću idući put uspeti da vam se pridružim :) P.S mislim da sam čak i sreo neke od vas na ArtPetrolu u Ripnju :) 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 27 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Bravo momci.....bravo Bilo je i zenskog sveta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15665 Napisano Octobar 27 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E ondak 3x 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 27 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast na svemu, meni je zao sto nisam mogao da budem prisutan. Mnogo ranije dogovorene obaveze. Nadam se da ce uskoro da se ponovi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Octobar 27 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih još da dodam, mene je ta vožnja toliko značila da se opustim, danas sam se vozikao malo po kraju, mnogo sam opušteniji, vožnja je tečna, šaltanje brzina kako treba, milina jedna... Mnogo hvala na svemu i svima koji su bli... Vidimo se na nekoj sledećoj vožnji... P.S. Izgleda da će solidno vreme biti i naredne subote 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Octobar 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi , vidim da su dosta pozitivni utisci nadam se uskoro jos nekoj pre 'zime' pa da ucestvujem zapravo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 27 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, azlatic je napisao: Ja bih još da dodam, mene je ta vožnja toliko značila da se opustim, danas sam se vozikao malo po kraju, mnogo sam opušteniji, vožnja je tečna, šaltanje brzina kako treba, milina jedna... Mnogo hvala na svemu i svima koji su bli... Vidimo se na nekoj sledećoj vožnji... P.S. Izgleda da će solidno vreme biti i naredne subote Bitno je da se vozi i uci pravilno od početka, danas sam hteo na sajam da malo vezbam al bi sajam knjiga pa sam odustao, ako uhvatim vremena u subotu ili nedelju cu ici da vezbam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 304 Napisano Octobar 30 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 20-ak minuta sa ove druge BJB početničke, da ostane za uspomenu Promenio Octobar 31 član Гоша 18 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 96 Napisano Novembar 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ja najzad prebacio video na komp i izmontirao vožnju, pa koga zanima, neka pogleda 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Novembar 1 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Video gledam. Sutra mi neki plan da odem na parking sajma da malo vezbam pa ako hoce neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 96 Napisano Novembar 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja sutra radim, eventualno u nedelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...