Jump to content

Moto Zajednica

Ratkovo - Odžaci 22.9.2024.

Recommended Posts

• Drug član, 3097 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
1 minute ago, gebee&co said:

Od @sasa ns 1 sam nabavljao delove,iskren i pričljiv čovek i sve korektno.Pošto imam njegov broj,pogledam na Viber,aktivan bio oko 19 i 30 i samo kratko mu pustim poruku.Evo sada sam dobio odgovr da je stradao.Smrzao sam se od poruke......Sale...široki ti putevi.....

Hvala što si javio. Znači istina... 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3097 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

....prekjuče se vozim kroz Rumuniju, i tamo negde posle Targu Jiu, nizbrdo, ja forsiram zadnju koču... I pričam sam sa sobom kako to obično i radim dok vozim ceo dan - ne pamtim kad sam bacio pogled kolko mi je ostalo pločica, i kažem sebi "čoveče, ove što mi je Sale rekao da kupim i nabavio mi ih za pišljivih 21e su baš sjajne, lepo koče i ne škripe za razliku od prethodnih - kad se vratim zovem ga da uzmem jedne za rezervu"... 

E Sale... 😔

Hvala na svemu. 

Bio si pravi ljubitelj motora. 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 7452 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ništa ovde život ne vredi. Toliko mi je nelagodno i žao da mi je teško i strah da otkucam post. Danas piješ kafu sa čovekom, razmenjuješ mišljenje i sutra ga nema. Njima nek Bog dušu oprosti. Nas nek sačuva Bog od drugih i od nas samih.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ne treba nama rat, istrebićemo se u saobraćaju... Neka mu je večna slava i spokoj. Ništa pametno se tu nema reći. I jedan život je previše a ovo je strašno.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom

Bas mi ga je zao,covek koji nikad nije digao tenziju i mogao si sa njim da pricas o svemu. 

I nikad nije stavio veliko slovo na pocetku posta. 

Nek mu je laka zemlja.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Iskreno saučešće svim porodicama, prijateljima i poznanicima nastradalih :( 
Ovog dečka iz Apatina lično nisam znao ali to ne umanjuje tugu i gubitak kolege... sa @sasa ns 1
 sam imao više veoma kvalitetne saradnje, i komunikacije, nažalost nismo dobili priliku da se i uživo upoznamo i družimo :( ... ovu nesreću posle Ušća sam zatekao neposredno posle nesrećnog događaja i svašta se piše i priča po društvenim mrežama ali info sa lica mesta je da nije vojnik kriv, bio je u svojoj traci i sve drugo što se dešavalo je iznuđeno a sve slike u opticaju su fokusirane na vozila, ali ne i na dimenziju inicijalnog mesta udesa, tragove kočenja i... bolje da i ne komentarišem taj užas i nemoguću situaciju u kojoj su se našli i vatrogasci i hitna pomoć i obe policije u kojoj ne mogu da urade bukvalno ništa :( 

Iz perspektive doživljenog i informacija do kojih dolazim... ovo je bio jedan užasan vikend :( Ne ponovilo se!
Vječnaja pamjat!

• Tužan 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 851 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
Pre 12 sati, Dudico je napisao:

Iskreno saučešće svim porodicama, prijateljima i poznanicima nastradalih :( 
Ovog dečka iz Apatina lično nisam znao ali to ne umanjuje tugu i gubitak kolege... sa @sasa ns 1
 sam imao više veoma kvalitetne saradnje, i komunikacije, nažalost nismo dobili priliku da se i uživo upoznamo i družimo :( ... ovu nesreću posle Ušća sam zatekao neposredno posle nesrećnog događaja i svašta se piše i priča po društvenim mrežama ali info sa lica mesta je da nije vojnik kriv, bio je u svojoj traci i sve drugo što se dešavalo je iznuđeno a sve slike u opticaju su fokusirane na vozila, ali ne i na dimenziju inicijalnog mesta udesa, tragove kočenja i... bolje da i ne komentarišem taj užas i nemoguću situaciju u kojoj su se našli i vatrogasci i hitna pomoć i obe policije u kojoj ne mogu da urade bukvalno ništa :( 

Iz perspektive doživljenog i informacija do kojih dolazim... ovo je bio jedan užasan vikend :( Ne ponovilo se!
Vječnaja pamjat!

Sto onda uhapsise vozaca borbenog vozila?

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

...u ovakvim nesrećnim situacijama gde ima poginulih neminovno je da svi preživeli učesnici nemilog događaja dobiju meru zadržavanja...

Pravnici će to bolje znati da prokomentarišu ili procene, u ovom trenutku je svejedno ko god da je kriv ili nije kriv, tragedija se desila i cela jedna porodica je desetkovana a više od jedne porodice i njihovih bližnjih će nažalost nositi trajne posledice :( 

• 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova
  • Motocikl: -
Pre 7 sati, Dudico je napisao:

...u ovakvim nesrećnim situacijama gde ima poginulih neminovno je da svi preživeli učesnici nemilog događaja dobiju meru zadržavanja...

Za ovo ne znam, prvi put čujem, ali kad sudije odrede i dalji pritvor, sigurno nije samo proceduralno.

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 7 sati, Dudico je napisao:

u ovakvim nesrećnim situacijama gde ima poginulih neminovno je da svi preživeli učesnici nemilog događaja dobiju meru zadržavanja...

Samo vozaci

• Hvala 1

• Zainteresovan, 432 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Užasan vikend... i kod mene gradu se pre dva dana desila teška saobraćajka, dečko od 21-22 godine je kao vozač motora jako teško povređen, u komi je još uvek 😟 navodno je automobil koji se uključivao na glavni put oduzeo prvenstvo, žena je izlazila iz svog dvorišta.. i njegova brzina je verovatno bila veća nego što je dozvoljeno, ko zna, sad je to sve manje bitno...

• Ne silazi, 7452 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ovog dečka, Nemanju, ubi klinka od 18 godina. Bez dozvole, sa tragovima kokaina i marihuana u krvi.

Juče neka budala pijana pregazila dete od 11 godina. Šerijat treba ovde. Ruka na panj.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 3
  • Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7364 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
On 25. 9. 2024. at 8:44, AndjeoPakla je napisao:

njegova brzina je verovatno bila veća nego što je dozvoljeno, ko zna, sad je to sve manje bitno...

Naprotiv, NIJE sad to sve manje bitno, da je motorista išao sporije možda bi uspeo da izbegne ženu i spasi se, ne možeš jurcati gradom i očekivati uzdati se u druge, da te svi vide i da ti niko neće izleteti, pa hoće, izleteće ti i kad te vide jer su stoka bahata, a ti se posle snalazi... jednostavno to je tako kako je, druge ne možemo menjati, ali sebe i svoju vožnju možemo tj moramo ili nas nema... nadam se da će se dečko izvući.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Dešava se da se ljudi zamisle, udje im vozilo u mrtav ugao, nisko sunce... bahatost, nemarnost itd.. Al u većini slučajeva je to splet nesrećnih okolnosti. Niko ne želi da izazove saobraćajku, ali se desi. Neko u toj svojoj nepažnji prodje sa velikom srećom, nekom se zalomi... Nažalost ove godine previše motorista je izginulo. Ja sam ove godine imao samo 3-4 situacije da mi vozači automobila izlete, i to su sve bili mladi ljudi u dvadesetim i muški i ženski. Čačkaju telefone, slikaju se za instangram, prave skečeve a glava u oblacima. U auto školama treba da se stavi ozbiljan akcenat na korišćenje telefona u voznji, da se bude skoncetrisan ali ne i u grču.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja