alamunja 2431 Napisano Jun 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Katana je u sporom modu sredjivanja. Nekako je pretekla Srbija sindrom i stigla do mene u besprekornom stanju. Besprkorno za 41 godinu starosti. Dobila je sediste od Srdjana, Ohlins, bele satove sa farbach potpisom zmigavcima je vracen sjaj. Promenio Jun 7 član alamunja 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ono na volanu nije thumb brake nego uredjaj za aerodinamiku. Primetio sam da tablica usporava motor, pa kada je podignem motor ide brze. Ili tako nekako. Sajla mora da bude celicna posto mora da vuce i gura. Odgovara od kosacica. Na slici je 3D printani model za testiranje, ovo je druga varijanta, pa kada bude radilo kako treba, napravicu od aluminijuma na 3D glodalici. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jun 7 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono na volanu nije thumb brake nego uredjaj za aerodinamiku. Primetio sam da tablica usporava motor, pa kada je podignem motor ide brze. Ili tako nekako. Sajla mora da bude celicna posto mora da vuce i gura. Odgovara od kosacica. Na slici je 3D printani model za testiranje, ovo je druga varijanta, pa kada bude radilo kako treba, napravicu od aluminijuma na 3D glodalici. Браво, што ми ниси овдеSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jun 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Stiker na gornjem trokutu sam ofarbao, stampa nema metalik boje. Kazaljke sam morao da otprintam nove posto su se stare pretvorile u prah. Kada je sat vec rastavljen, na laseru sam isekao novi pleksi i stavio belu podlogu. Promenio Jun 22 član alamunja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je sve bilo sastavljeno setio sam se da kazaljka za obrtaljku moze da bude sablja. Nacrtao, otprintao, ofarbao i sada me mrzi da ponovo otvaram sat. 19 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Jun 22 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, alamunja said: Stiker na gornjem trokutu sam ofarbao, stampa nema metalik boje. Kazaljke sam morao da otprintam nove posto su se stare pretvorile u prah. Kada je sat vec rastavljen, na laseru sam isekao novi pleksi i stavio belu podlogu. Najlepši cajger ikada. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Jun 22 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alamunja je napisao: Kada je sve bilo sastavljeno setio sam se da kazaljka za obrtaljku moze da bude sablja. Nacrtao, otprintao, ofarbao i sada me mrzi da ponovo otvaram sat. Uradi to molim te, bice to najbrutalniji cajger ikada 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Jun 22 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Katana je od svoje pojave bila i ostala egzotična ljepoticaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Jun 22 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovako u rukama umetnika postaje perverzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Jun 22 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretni smo a i ona, pošto je došla u prave rukeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Jun 23 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja je imala crno-crveni sic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jul 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Katana je dobila Supertrapp. Marving je, ma koliko bio legenda, ruzan. Tek nedavno sam shvatio da je tako masovno dovlacen iz Trsta, zato sto je bio najjeftiniji. Ne mogu da nadjem slike Supertrappa pre restauracije. Licilo je na obnovu stare dedine sekire. Nisam hteo da kupujem novu, zato sto je sve novo djubre, nego sam samo zemenio drzalje i usice. 40 godina ostavi traga i kada se pazi. Iskroji sam komad aluminijuma, 1.5mm debljine. Savio na valjcima i zavario. X Prvi konus je bio ozbiljno spljosten, pa sam ga na strugu uz pomoc nekih tockica rastegao i poravnao. Malo poliranja i gravure, nova vuna i sarafi i opet smo novi. Promenio Jul 28 član alamunja 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Malo bolja slika da se vidi dubina gravure. Napravio sam novi alu oslonac za duple nogare. Bio je neki ruzni flah. I ispolirao sam fuzastere i saltalicu. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jul 29 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Браааааааааво!!!Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...