alamunja 3464 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Napred ide viljuska od Duc1198. Kasnija sam nasao gornji trokut od 848, lepsi sa vise rupa, pa sam morao da napravim novi nosac sata i amortizera volana. Nakon skeniranja, merenja i crtanja laserom isecem probu na starom rentgen filmu, pa kada prodje test, isto laser na celiku. Dobri covek iz Kine je poslao jos sarenih sarafa. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Skratio sam ram 15 cm. Morao sam da napravim nove nosace repa, zadnjeg svetla. Sediste sam rastavio i isekao plastiku, pa onovo zavario. Viljuska od Dukatija je kraca 5 cm pa je rep ruzno virio iza linije zadnjeg tocka. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6502 Napisano Maj 25 Ne silazi, 4319 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Marko brate…..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Dva meseca sarafanja i farbanja, a ne radim sporo. Jos karburatori i lakiranje repa i maske 16 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2410 Napisano Jun 19 Drug član, 1758 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo više nije Katana, sad je DuCatana!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4142 Napisano Jun 26 Drug član, 1330 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4142 Napisano Jun 26 Drug član, 1330 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2026 at 10:04 PM, alamunja said: ...kalup u koji stavljam epoxy smolu i sarene kamencice koji ce oduseviti svakog pravog Cigana. Najblaže rečeno - oduševljen sam ovim kamenčićima a najoduševljen sam celim projektom Ovo nema cenu, ali jako bi voleo da se pojavi neki svetski čovek, recimo japanac ili kiwi/australijanac, i da ti ponudi cifru koja se ne odbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2191 Napisano Jun 26 Drug član, 611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, PremieRacing je napisao: Ovo nema cenu, ali jako bi voleo da se pojavi neki svetski čovek, recimo japanac ili kiwi/australijanac, i da ti ponudi cifru koja se ne odbija. Motor ce biti na prodaju. Posle ostavinske rasprave. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Jos cekam karburatore, one ultrafensi. Ostalo je posarafano. Za koji dan u sveti hram tehnickog pregleda, gde ce veliki žrec agencije za bezbednost saobracaja da utvrdi da nije bilo bitnih prepravki i da je ceo motor išaran u E1,2,3,4 i koji broj već treba, da me ne bi žrtvovali boginji bezbednosti. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7521 Napisano pre 19 sati Drug član, 2928 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta je sra*e? Da nisi ovde (geografski) gde jesi, bilo bi mnogo drugacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3464 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Одговорићу цитатом из књиге. Написано пре 20 година, још акуелно. Робовласничко друштво јесте било сурово, али поштеније од овог данас. Роб је био роб и знао је да је роб. Данашњи роб мисли да је слободан, штавише, убиће сваког ко помисли да га ослободи. Неко паметан се досетио како да направи перпетуум мобиле друштвеног уређења. Нека свака вашка мисли да је неко и нешто и нека има наду да ће остварити своје грамзиве циљеве. Нема више идеала, нема “ТО BE”, само “ТО HAVE”. Да би се то остварило, снижени су стандарди. Нема више уметности и стваралаштва. Да се неки имбецил не би осећао инфериорно, сви смо морали да постанемо имбецили. Мени се, људи, на том рингишпилу не воза. У неком богатијем друштву остварио бих своје таленте, али бих остао закинут за несто пуно вредније што сам добио овде, а то је свест о ЛЕПОТИ. Све што постоји на овом свету је направљено од истог материјала. Док сам у дуалној свести, каква је наша будна дневна свест, о томе могу да имам само интелектулне закључке. Неки фрагмент мене доноси суд о неком фрагменту реалности. Сјајно! Ето зашто је целокупна људска цивилизација бесмислена. Тек када човек спозна ко је он заправо, када нађе своје истинско биће, моћи ће да опажа свет онаквим какав јесте, направљен од Љубави и Милости Божије. Све људске мистерије и квадратуре круга постају бесмислене пред лепотом једног цвета. Без те свести је поптуно свеједно где сам, у Калифорнији, или циганској Јалији где сам сада. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9853 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 3934 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...malo malo a posle dugog dana i milion poziva prođe mi jedna tvoja rečenica kroz glavu, ne mogu da te citiram ali iskoristio si bio izraz koji pamtim: vrtite dolap... Bukvalno i figurativno. Vrtim dolap, pravim imperiju nekome.. A vreme mi odlazi. Promenio pre 7 sati član Andrej_Hotstepper 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...