andrej. 3133 Napisano Decembar 16, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne ubodeš onda 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9171 Napisano Decembar 16, 2025 Drug član, 3271 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Sve isčitah, ali mi ne pali nikako. Probam u neki minut do 8, kaže mi da je završeno. I koja je fora sa onim kreditima. Sve nešto kao osvojim 20, 30 000 din kredita, a onda me nešto munta. I koliko sam video, toga nema na kompu, samo na mobilnom. Ajde neko pojašnjenje, molio bih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4020 Napisano Decembar 16, 2025 (promenjeno) Drug član, 1861 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @misa-peiMislim da to sa kreditima u stvari predstavlja vaučere koji ti skinu 1000 rsd kad je artikal npr 4000 rsd pa onda ako je artikal osnovna cena 7500 rsd on skine 2500 rsd i sve tako dok ne istrosis te popuste u ukupnoj cifri od npr 30000 kredita ..ali je vremenski ograniceno Nije lose kad planiras neke krupnije stvari da uzimas ja sam uzeo za torbe i igrice i isplatilo se ok napravio sam neku ustedu od 70 ak eur na recimo 20 k rsd Promenio Decembar 16, 2025 član Džim Džarmuš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1335 Napisano Decembar 16, 2025 Zainteresovan, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Превааараааа, преварантиииии Сваки дан улазим пре 8 и сваки пут исто, кажу солд, и тако у круг, али битно да нуде да вртим точак и да добијам те као бонусе, а уђем на алију и тамо јефтиније или иста цена, а овде као са попустом шатро. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2538 Napisano Decembar 16, 2025 Drug član, 1220 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, misa-pei said: Sve isčitah, ali mi ne pali nikako. Probam u neki minut do 8, kaže mi da je završeno. I koja je fora sa onim kreditima. Sve nešto kao osvojim 20, 30 000 din kredita, a onda me nešto munta. I koliko sam video, toga nema na kompu, samo na mobilnom. Ajde neko pojašnjenje, molio bih. Batalite to Ja sam jendom tako narucio, ma kakva. Samo napravite ogroman racun. U sustini kinezi, prevaranti. Isto kao i ako vrsite povracaj, gledajte da uzmete novac nazad, ne temu kredit, jer kada uzmete kredit, morate opet naruciti za minimum 1700din. + taj kredit preko toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2232 Napisano Decembar 16, 2025 (promenjeno) Drug član, 1554 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Porucujem sa Temu samo zato jer mi sve stigne u jednom paketu(uglavnom) i u roku od 7-8 dana(sa vikendom). Inace na aliju je daleko veci izbor ALI nasa carina na pakete sa alija udara PDV(za skoro sve LA posiljke) i carinu(ako je preko 50eur). Na temu nema limita vise i nema carine... Promenio Decembar 16, 2025 član Rider000 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 16, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne vrtite točak,već kad ubodete nešto za 99 din, odete u app i ukucate flash sale 01. Pojavi se narandžasti prozor i piše zgrabi. Ako imate sreće dobićete Ja sam u 20:06 otvorio app i klikno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 16, 2025 (promenjeno) Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Da li moram da imam Temu app na kompijuteru ili samo mogu preko google chroma da budem na mom profilu? Promenio Decembar 16, 2025 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3422 Napisano Decembar 16, 2025 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2966 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovo mora samo sa mobilnog, ja imam na kompu i na mobilnom Promenio Decembar 16, 2025 član ZEMZEM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3133 Napisano Decembar 16, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo na mobilnom koliko ja znam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 16, 2025 Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dao, ali se nisam snasao Mislio sam da je 19h kad ono bilo je 19,57 i ja odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 16, 2025 Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam 17. dec u 20h. Znaci sutra pre 20 cekam da potamni "Zgrabi na 17.dec 20h?" i kliknem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3133 Napisano Decembar 16, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @srbac u 19:59 udjes u temu, ukucas u pretragu "flashsale01" i kliknes dugme kad se ukljuci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 400 Napisano Decembar 16, 2025 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veceras dobio tablet za 99 dinara 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 16, 2025 Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam neku reklamu na tik tok da upisem neki kod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 16, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da nije pin kod visa kartice? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15714 Napisano Decembar 16, 2025 Integrisan, 8206 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, zbog poklona :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 17, 2025 Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Neki kod koji ukucas na Temu kada to krene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1172 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U temi o akcionim kamerama nekoliko ili par clanova su naveli da su dobili Dji Osmo akcionu kameru za 99 din...prateci neki flash sale...kupovao sam na Temu i na Aliju dosta puta ali za ovo prvi put cujem. Da li neko zna da objasni kako funkcionise ovo? Na nekoliko mesta sam naisao na skeacena objasnjenja ali nisam ukacio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3133 Napisano Decembar 17, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja Ča jel si pročitao ovu temu? Korak po korak sam objasnio sa sve screenshotovima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1172 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, andrej. je napisao: @Pedja Ča jel si pročitao ovu temu? Korak po korak sam objasnio sa sve screenshotovima Jesam u trecoj smeni,ali cu opet...problem je sto odredjene stvari ne nalazim kod mene u aplikaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1172 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, andrej. je napisao: @Pedja Ča jel si pročitao ovu temu? Korak po korak sam objasnio sa sve screenshotovima Pogresno sam ranije shvatio. Mislio sam sa se prozor u aplikaciji trazi...a ono na drustvenoj mrezi...pa te to vodi u aplikaciju...ok hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4718 Napisano Decembar 17, 2025 motoras, 2591 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se jebem sa tim već danima... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1335 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Мрка капа, вечерас долази на ред и неки лаптоп. А било је камерица, таблети, алати, итд и увек ми пише солд. Али мислим да неће да ми дају јер сам сторнирао једну пошиљку Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1172 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li veze ako je reklama iz Kirgistana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...