Jump to content

Moto Zajednica

TEMU Srbija - aliexpres za Srbiju

Recommended Posts

• Drug član, 3271 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Sve isčitah, ali mi ne pali nikako. Probam u neki minut do 8, kaže mi da je završeno.

I koja je fora sa onim kreditima. Sve nešto kao osvojim 20, 30 000 din kredita, a onda me nešto munta. I koliko sam video, toga nema na kompu, samo na mobilnom. Ajde neko pojašnjenje, molio bih.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1861 postova
  • Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

@misa-peiMislim da to sa kreditima u stvari predstavlja vaučere koji ti skinu 1000 rsd kad je artikal npr 4000 rsd pa onda ako je artikal osnovna cena 7500 rsd on skine 2500 rsd i sve tako dok ne istrosis te popuste u ukupnoj cifri od npr 30000 kredita ..ali je vremenski ograniceno Nije lose kad planiras neke krupnije stvari da uzimas ja sam uzeo za torbe i igrice i isplatilo se ok napravio sam neku ustedu od 70 ak eur  na recimo 20 k rsd

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 236 postova
  • Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha

Превааараааа, преварантиииии

Сваки дан улазим пре 8 и сваки пут исто, кажу солд, и тако у круг, али битно да нуде да вртим точак и да добијам те као бонусе, а уђем на алију и тамо јефтиније или иста цена, а овде као са попустом шатро. 

• Podržavam 1

• Drug član, 1220 postova
  • Motocikl: Lep

33 minutes ago, misa-pei said:

Sve isčitah, ali mi ne pali nikako. Probam u neki minut do 8, kaže mi da je završeno.

I koja je fora sa onim kreditima. Sve nešto kao osvojim 20, 30 000 din kredita, a onda me nešto munta. I koliko sam video, toga nema na kompu, samo na mobilnom. Ajde neko pojašnjenje, molio bih.

Batalite to :) Ja sam jendom tako narucio, ma kakva. Samo napravite ogroman racun. U sustini kinezi, prevaranti. Isto kao i ako vrsite povracaj, gledajte da uzmete novac nazad, ne temu kredit, jer kada uzmete kredit, morate opet naruciti za minimum 1700din. + taj kredit preko toga :D

• Drug član, 1554 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Porucujem sa Temu samo zato jer mi sve stigne u jednom paketu(uglavnom) i u roku od 7-8 dana(sa vikendom). 

Inace na aliju je daleko veci izbor ALI nasa carina na pakete sa alija udara PDV(za skoro sve LA posiljke) i carinu(ako je preko 50eur). Na temu nema limita vise i nema carine...

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1245 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Ne vrtite točak,već kad ubodete nešto za 99 din, odete u app i ukucate flash sale 01.

Pojavi se narandžasti prozor i piše zgrabi.

Ako imate sreće dobićete

Ja sam u 20:06 otvorio app i klikno.

IMG_20251211_201954.jpg

• Sviđa mi se 3

• Andragog, 5501 postova
  • Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450

@andrej.

Da li moram da imam Temu app na kompijuteru ili samo mogu preko google chroma da budem na mom profilu?

Promenio član srbac

• ODUSTO OD DIJETE, 2966 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Ili ovo mora samo sa mobilnog, ja imam na kompu i na mobilnom

Promenio član ZEMZEM

• Zainteresovan, 481 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

U temi o akcionim kamerama nekoliko ili par clanova su naveli da su dobili Dji Osmo akcionu kameru za 99 din...prateci neki flash sale...kupovao sam na Temu i na Aliju dosta puta ali za ovo prvi put cujem. Da li neko zna da objasni kako funkcionise ovo? Na nekoliko mesta sam naisao na  skeacena objasnjenja ali nisam ukacio...

pre 31 minuta, andrej. je napisao:

@Pedja Ča jel si pročitao ovu temu? Korak po korak sam objasnio sa sve screenshotovima

Jesam u trecoj smeni,ali cu opet...problem je sto odredjene stvari ne nalazim kod mene u aplikaciji.

pre 37 minuta, andrej. je napisao:

@Pedja Ča jel si pročitao ovu temu? Korak po korak sam objasnio sa sve screenshotovima

Pogresno sam ranije shvatio. Mislio sam sa se prozor u aplikaciji trazi...a ono na drustvenoj mrezi...pa te to vodi u aplikaciju...ok hvala👍

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 236 postova
  • Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha

Мрка капа, вечерас долази на ред и неки лаптоп. А било је камерица, таблети, алати, итд и увек ми пише солд. Али мислим да неће да ми дају јер сам сторнирао једну пошиљку 😀

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja